עבודות תחזוקה במערכת המסרים

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

omer719

New member
../images/Emo207.gif מישהו פה רואה גם דם אמיתי?../images/Emo256.gif

אני חולה על יומני הערפד, אבל לאחרונה התמכרתי גם לדם אמיתי... מישהו פה רואה? אני מחפש מקום לדבר על הפרק האחרון בעונה 4

MAAYANAH

New member
דם אמיתי

אני רואה דם אמיתי, איזה בעסה שזה הפרק האחרון... אין מצבב שטרה מתה...

omer719

New member
../images/Emo58.gif עצבני מעליי!!

חחחח אני יודע ספוילרים מעונה 5... אבל אני לא אספר, אלא אם כן תבקשי אני אשלח לך במסר
בכל מקרה... שני פרקי סיום מדהימים לעונה מעולה!!! מה דעתך? אהבת את העונה יותר מאחרות? היא הכי מוצלחת מבחינת הרייטינג, איזה כיף שהסדרה ככה בעלייה

omer719

New member
../images/Emo58.gif לעונה 5... ../images/Emo3.gif

לפי האתר מעריצים שלהם כתוב שטרה חתומה על חוזה שכולל גם את העונה החמישית... אבל לא בטוח בתור מה היא תחזור
אני אישית התעייפתי מסיפורי הרוחות, אז אני מקווה שזה לא זה
שאר הדברים כתובים פה - Patrick: “His arc has to do with Terry’s past coming back to haunt Bon Temps and Arlene and their life they’re trying to set up together.” Russell: “Russell is not dead,” says Tucker. “It’s safe to assume the king of Mississippi is not gone for good.” Steve: “I will say that Steve’s reason for returning to Jason is not at all what you expect.” Fairies: “Season 5 will explore more fairies, new fairies, fairies in a way you haven’t really seen fairies. We will all, as well as Sookie, come to understand fairies more than in previous seasons.” New Female Vampire: “There will be a very significant, strong, mysterious woman at the center of one of our main stories next year. That will be a very familiar and compelling character. It may be someone you’ve heard of before.” Werewolf: The identity of the wolf seen growling at Sam (Sam Trammell) in the final moments will be revealed — and, according to Tucker, is “someone you have never met before.”

MAAYANAH

New member
דם אמיתי עונה 5

באמת מעצבן אם יהיה רוחות רפאים..גם לי זה כבר נמאס. אני מקווה שסוקי תהיה עם אלסיד כי הוא הכי מתאים לה ונורמלי שם בסדרה..חחח העונה הזו הייתה הכי טובה והכי מעניינת בינתיים, כולם שם היו מעין דמויות ראשיות. אני הכי אוהבת את לאפייט, אין עליו הוא קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש.
אתה יודע מתי העונה צריכה לחזור?

omer719

New member
יוני 2012 ../images/Emo7.gif

עוד מלא זמן... זה הבאסה בסדרות של 12 פרקים...

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

יש לך מושג אם אי פעם סוקי תחזור לביל?? נראה לי שסיפור האהבה ביניהם נגמר סופית לא?

קרניjack

New member
מוזמנים לפוורם "ערפדים" לדבר על דם אמיתי

ועל כל סדרות הערפדים האחרות!

למעלה