עזרה - דחוף!!

Mashina Girl

New member
../images/Emo101.gifעזרה - דחוף!!../images/Emo101.gif ../images/Emo28.gif

אנשים, כידוע - אנחנו,שכבת ח´,מבטיחים [הנהגת מרכז] יוצאים ביום חמישי למחנ"ק. אני וחברתי קיבלנו תפקיד להעביר פעולה במשך חצי שעה. אם אני לא טועה - הפעולה תהיה בלילה. אנחנו כבר שעתיים שוברות את הראש,ואין לנו נושא לרעיון. האם מישהו יכול לתת לנו רעיון נחמד? שהוא ניסה כבר,או שהוא עבר פעילות נחמדה כזו? נשמח לשמוע! נ.ב - אם למישהו יש רעיון למין מוש-מוש קטן,גם לא נתנגד לשמוע! מקוות לשמוע תשובה בהקדם,כי אנחנו לחוצות נורא בזמן!
, ליזה ולי.

הצעה

אני ועוד שלושה ילדים מהגדוד שלי התבקשנו (איזה מילים!) לעשות ערב גדודי במחנ"ק(שיהיה ביום א´) אז עשינו ערב שעשועונים. לקחנו כל מיני שעשועונים, ועשינו אותם, אבל קישרנו את השאלות/משימות לגדוד. טוב, אה? (גד אסווווווווווווווווווווווווווווווור לספר!!!)

Mashina Girl

New member
הנושא - ../images/Emo28.gif

מה שרק נרצה, שיהיה לפחות חצי שעה. ... לי וליזה.

Mashina Girl

New member
אנשים,אפשר קצת יותר יחס?! ../images/Emo28.gif

זה ב-א-מ-ת דחוף!! ועוד מעט חברה שלי באה אליי שוב,ושוב אנחנו צריכות לשבור ת´ראש. אתם יכולים לעזור,ואני יודעת שמאז שכתבנו את זה - היו כאן הרבה אנשים,שפשוט לא רצו לעזור. אז אני מבקשת - בבקשה תגיבו ותעזרו! ליזה. [כן,אני יודעת שזה נשמע נואש,אבל זה דחוף לנו!!]

Guns Girl

New member
תגידי,מה הקטע שלך לעזאזל?!

למה להיות סנובית לאנשים שמבקשים -יפה- עזרה?! WTF הקטע שלך? את בטוח רוצה שיגיבו לך להודעות שלך,אבל בגלל שאת וותיקה ובטוחה שיגיבו לך,אז את מתלהבת. להוריד אף,בובה. תפסיקי להתלהב. והחתימה שלי - היא לרוּחי! ואם יבוא לי ,אני אשנה אותה. לא צריכה עצות! את החוליה החלשה. שלום! וקבלי מתנה במיוחד בשבילך
אוהבות,ליזה ולי. ובכ"ז - אנחנו לא באות לריב. אבל אנחנו רציניות. זה לא יפה להתייחס ככה לאנשים שכוּלה מבקשים עזרה,תפנימי! ונשמח אם תשני את יחסך. התמונה היא בצחוק,אם לא הצלחת לקלוט.

שתקי מטומטמת

לא כולם מגיבים להודעות שלי ואני בכלל לא ידעתי שאת לא וותיקה ותאמת זה גם לא מעניין אותי ולא שאלתי אם החתימה שלך היא לרוחך או לא פשוט אמרתי שהיא לא מוצאת חן בעניי דיי סנובי מתנשא כזה... ואני לא חייבת לענות לך ואני גם לא רוצה צאו בייבי!

Mashina Girl

New member
את לא חייבת להתנהג ככה.. ../images/Emo28.gif

ממש לא יפה. עכשיו אני קצת יותר שפויה,ויכולה להודות שקצת הגזמנו בתגובה שלנו. אבל יכולה לענות. מה רע בחתימה שלי? ..אני לא מבינה אותך. לא משנה. לא אהבתי את ההתנהגות שלך. זה ממש ממש דוחה. אפילו אפשר לומר שפוגע. אבל לא לקחתי ללב. ...ביי

../images/Emo7.gif

רק אל תבכי... אבל לא התכוונתי לחתימה שלך אלא לקודם של ה... סיימת לקרא? משהו כזה לא ממש זוכרת...

Mashina Girl

New member
... ../images/Emo28.gif

לבכות אני לא אבכה. והנה לך,שיניתי חתימה,לא בגללך,אל תשמחי כ"כ. יהיה נחמד אם יהיה סולחה ולא תמשיכי להתנהג ככה.

יש לי פעולה ממש ממש מגניבה שהעברתי

לשכב"ג ביום האחרון של המחנה .... את מבקשת מהשבט (מדריך / רשג"ד / מרכז צעיק / מרכז) שיקנו איזה - 5 שקיות במבה 5 ביסלי חבילה גדולה של וופלות טופי ועוד דברים מגניבים ... מחלקת לצלחות ... לכל אחד מחלקת סכום שווה של כסף ... ועורכת מכירה פומבית... אצלינו קנינו אוכל חילקנו לצלחות ושתיה לכוסות ובמכום לעשות כסף מנייר כתבנו סכומים על ביסקווטים ... לכל אחד 1000 שקל ... היו צלחות של במבה עם טופי - מחיר התחלתי 500 צלחות עם במבה וביסקווטים - מחיר התחלתי 500 צלחות עם במבה טופי ובסקווטים - מחיר התלחתי 700 כוס קולה - מחיר התחלתי 350 כוס אשכוליות - מחיר התחלתי 300 זה הלך אחלה אבל חיסרון אחד שכולם היו עייפים ... כי בדיוק חזרנו מהיום של השכב"ג בבריכת חגור... איזה 5 אנשים נרדמו לפני שהתחילה הפעולה.... באמצע הפעולה את יכולה להסביר שאם הם יעשו מאפיות הם יואכלו יותר... תזהרי שהם לא ירמו בכסף ... מה שקרה אצלנו ... לקחנו טוש וכתבנו על פתי בר שהיה בשפע עם טוש ירוק ובאמצע הפעולה חיים (מחסנאי) הלך לשניה ומאז היו לו בוכתות של כסף ... אז באתי אליו לקחתי לו את כל הכסף וצעקנו עליו שהוא מחוף למכירה הפומבית !!!! חוצפן אל תמכרו את כל האוכל כי אחרי שהפעולה תיגמר תחלקי לכולם שלא יקרה מצב שמישהו ישאר רעב ... אבל אל תךגידי להם שבסוף יהיה לכולם ... שילחמו על האוכל
בהצלחה ... מקווה שעזרתי ... ואם צריכה עזרה אפשר לפנות אלי .... תשלחי מסר ואני אתן לך תפלאפון שלי ... ובכלל אם מישהו מהפורום צריך עזרה במהו אני כאן בשבילכם ...

Guns Girl

New member
היי [אנחנו מהבית של לי]

תודה רבה אח שלנו
אמ..נשמע קשה לעשייה

פעולה דיי מגניבה...

אבל מה המטודה? שיתוף פעולה? (בגלל המאפיות) אבל לדעתי בשבט שלי זה לא ילך הם רק רואים אוכל מתנפלים עליו אין סיכוי שנצליח להעביר פעולה לשכב"ג עם אוכל...

בדיוק....

המטודה ... שיתוף פעולה ... זה לא בדיוק "ערך כתוב" בתפיסה הערכית אבל זה גם ערך חשוב...

bruinen

New member
ערב אוסקרים!!! גם אני עברתי את זה

בכיתה ח´ והיה אדיר פשוט תבקשו מהמדריכים ביום הראשון רבע שעה שכולם ימלאו ת´דפים (אני מאמינה שהם יסכימו)... ואז בלילה תשבו ותכינו תוצאות.... ואז בערב תחלקו את זה ותעשו כמה משחקי חברה מצחיקים ויהיה ממש יפה

למעלה