עזרה

Yarik N

New member
../images/Emo101.gif עזרה ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, חזרתי לפני כמה ימים מהרופאה לאחר בדיקות דם והיא הודיעה לי על התוצאות הנוראיות של הבדיקה: כולסטרול 399 טריגליצרידים 1018 (אם ככה כותבים את זה) היא אמרה שלא הכל קשור רק לתזונה כיוון שאי אפשר להגיע לכאלו ערכים רק עם מזון והרבה מזה גנטי (מה שנכון נכון..) היא גם נתנה לי תרופה שנקראת : בזפיברט 400 (bezafibrate 400) ואמרה כי התרופה הזו עלולה לפגוע בתפקודי הכבד(
) ולכן יש צורך לערוך בדיקה בעוד כחודש ולבדוק את ההשפעה, במידה ואין השפעה היא תוסיף לי עוד כדור.
רציתי לשאול: מה ידוע לכם על התרופה? האם יש משהו טבעי חלופי? האם חייבים לדעתכם לקחת תרופות או שניתן לטפל בזה באופן טבעי גם? תודה מראש (וברור לי שכל עיצה שאקבל כאן היא באחריותי לבדוק אותה שוב עם רפא/ה או הומואופט/ית)

ה../images/Emo23.gif בסכנה...

ערב טוב, עליה בכמות הטריגליצרידים והכולסטרול ( ישנם 2 סוגי כולסטרול לא ציינת מה מבין שניהם הוא הגבוה אני מניחה שהLDL ) מהוים סיכון מוגבר לטרשת עורקים , שהיא הגורם מס´ 1 להתקפי לב . ראשית הרופאה צודת בהחלט - ישנו פן גנטי , לכן מומלץ כבר עכשיו להעביר את כל ילדיך לתזונה נכונה ע"מ למנוע מהם בעיות בעתיד. מחקרים מראים כי קיים קשר הדוק בין צריכת שומן מהחי כנ"ל לגבי חלבון מהחי ושומנים בדם. לכן בשינוי תזונתי ( ומומלץ לגשת לתזונאית לקבלת שינוי תזונתי מקיף)יש להמנע ממזון עתיר שומן מהחי ולצמצם את צריכת השומנים. כמו כן ישנו קשר הדוק בין משקל גבוה ורמות כולסטרול ושומנים גבוהים , אם הינך במשקל יתר - תפוס את עצמך - זה הזמן להוריד במשקל. כדאי גם להתחיל ולהוסיף לתזונתך סיבים כמו פסיליום או שיבולת שועל אשר מסייעים להורדת הכולסטרול. גם ספורט תורם בהורדת הכולסטרול ולכן מומלץ לעסוק בו בקביעות. ישנם מס´ תוספי מזון שמומלץ לקחת כמו ויטמין B3 , ליפוטרופיק , שמן דגים ( חומצות שומן אומגה 3) ונוגדי חימצון - אבל באמת שאני ממליצה לך לגשת לאיש מקצוע (נטאורופט לדעי זה המטפל הראשון שאתה לצריך להתיעץ עימו). ישנם הרבה מאוד הצלחות בנושא זה ברפואה המשלימה , וע"י דיקור , תזונה נכונה ותוספי מזון אנו מצליחים לאזן רבים מהמטופלים ללא תרופות. בהצלחה ולבראות יעל י

כולסטרול ושומני דם גבוהים

שלום לך התמונה שאת מציגה מבחינת הליפידים ורמותיהם היא בהחלט מדאיגה. אלה הם רמות מן הגבוהות שפגשתי. חובה עלייך לפעול לאלתר לייצוב המצב. הטיפול שהוצע לך ע"י bezafibrate 400 הוא טיפול ברמות גבוהות של ליפידים. אך אומר לך בשולי הדברים. ניתן לטפל בך גם בדרכים טבעיות ולהוריד דראמטית את רמות השומנים על כל מרכיבהם אך חשוב לזכור כי הטיפול כרוך בבדיקות דם חוזרות ונישנות שלאחר ייצובך. בברכה רמי מור הומאופט אי מייל לשאלות : [email protected]

ריפוי טבעי - לאזן את פעילות הכבד

תתחיל עם 2 כפות שמן זית + מיץ מחצי לימון (או יותר - כמות מיץ דומה) לערבב היטב בכוס ולשתות כל בוקר על קיבה ריקה בנוסף, השתמש בצירוף הנהדר הזה בסלטים נוני כתוסף משפיע על הכבד ויכול לעזור גם כ ע ס - כדאי להתבונן בכעס פנימי שחוסם / חונק את ערוצי השמחה בחייך ויש עוד המון אם תאתר לך מרפא הוליסטי אחראי... לגבי התרופה - אני לא מכירה אבל שים לב שהבעיה היא בעיה כבדית. נראה לי מוזר לתקן אותה עם תרופה שפוגעת באיבר בו היא אמורה לטפל. המשמעות בעיני היא שהתרופה מקטינה את הרמות אבל ברמה של טיפול סימפטומטי, כיבוי שריפות. צריך לבדוק ש"תיקון" בעיה זו לא יוליד בעיה חמורה הרבה יותר

למעלה