עזר-לחתול

../images/Emo101.gif עזר-לחתול ../images/Emo108.gif

שבת הקרובה, ה-29 בנובמבר, אנחנו מקיימים "יום עבודה" בבית המחסה בחדרה של העמותה למען החתול בישראל. למי שעוד לא היה אף פעם במקום, מדובר בשתי מכלאות ענק, שבהן מתרוצצים החתולים חופשי - לא בכלובים. המתקן הזה הוא היחיד מסוגו בארץ ובין הבודדים בעולם. יש לנו שם מאות חתולים, אולם אנשים לא מגיעים לשם, והחתולים פשוט בודדים ומדוכאים לפעמים. ולכן, רצינו לעשות מעשה ולהפוך את המקום לפארק חתולים פורח ומזמין, כדי שעוד ועוד אנשים יבואו. כהתחלה, תרמו לנו כסף לני מבני חממה גדולים - ענקיים - כדי להגן על החתולים מהגשם ומהחום בקיץ. וכעת - אנחנו מעוניינים לבצע שם עוד שיפורים: 1. לצבוע מתקני שעשועים של החתולים 2. לגרף את האדמה ולנקות אותה 3. לעדור ולהכין שתי תעלות קטנות לכל חממה (הסברים בשטח...) 4. לסדר את המקום - להזיז חפצים, לנקות מלונות 5. לארגן להוציא את ערימות הזבל במקום, כדי שלבנה לא תישאר איתן לבד... 6. וכמובן - בין משימה למשימה - ליטוף מאסיבי של החתולים! אזהרה: החתולים מאוד סקרנים, ומאוד מתחככים ורוצים תשומי תוך כדי עבודה. הפיתוי הוא גדול! אפילו הקבלנים שת החממות התקשו לעמוד בפני הקסם שלהם יש לנו מתנדבים ופעילים שמגיעים מירושלים ועד חיפה (אולי אפילו יגיעו חברים שלי ממושב בכנרת!!!). החיפאים מחפשים טרמפ - וכמובן - אנחנו יוצאים מהמרכז - אז מי שצריך טרמפ, שיפרסם גם כן פה. אנשים מגיעים בעיקר מתל אביב, הרצליה ורמת גן (אם איני טועה). אם יש באפשרותכם, אנחנו זוקים לאותו יום ל: 1. מברשות לצביעה וטרפנטין 2. כלי חפירה - מעדרים 3. שקיות זבל ענקיות 4. למי שיש לו ועוד לא הביא - החתולים זקוקים לבדים, שמיכות, כריות וכל דבר שיחמם בחורף - ואצלכם מיותר בחדר הארונות. איספו גם מאנשים שאתם מכירים! (מי שמעוניין לתרום, אני מוכנה לאסוף מאזור המרכז וניתן לפנות אלי למייל הזה -מג"ו) אני מקווה שאחרי יום שבת נוכל להתגאות במקום במאה אחוז - ונעשה כשיהיה מזג אוויר מתאים - פתיחה חגיגית רשמית, והכרזה על השם הזוכה לבית המחסה! (עדיין אפשר להגיש שמות אליי לאימייל!) אנא אשרו הגעתכם, דברו איתי אם אתם יכולים לתת טרמפ או צריכים טרמפ, ולכל שאלה וקושיה כמובן - אליי לאימייל: [email protected] תודה רבה לכולם על תשומת הלב!!

אני המומה !

אבל שיהיה ברור: ההודעה ממש לא ממני! אני רק העתקתי אותה הנה מהמייל... (ומצידי שיתכנסו להם כל החתולים לתוך ציפית אחת... ו- ________!)

זואיzoe

New member
הלם ראשוני נרשם גם אצלי

אבל כשקראתי את הודעתך השניה.....
נרגעתי...

urizv

New member
ואני כבר חשבתי, ציפיתי

כבר שלחתי לך חתול הביתה, ואת מקלקלת לי

למעלה