עינבלית? את כאן?!?!?!

Arfilit

New member
../images/Emo101.gif עינבלית? את כאן?!?!?! ../images/Emo101.gif

(מעתיקה לי מפורום שכן) האפונה נעקצה - וכנראה רגישה במידת מה לעקיצות - שכן כף הרגל שלה נראית אדמדמה ומצערת (אם נדייק - גב כף הרגל). עד הערב, זה לא נראה שמציק לה, אבל כשהיא הלכה לישון הערב היא פתאום החלה לגרד נואשות וליבב "רדל, רדל...". ממש קורע לב. על מנת שלא תפצע את עצמה - ביקשתי ממנה לא לגרד וליטפתי אותה קלות להקלה בעצמי עד שכמעט נרדמה. מכל מקום - מה שמים????

לא עינבלית, אבל עד שהיא תגיע

אני תמיד שמה על עקיצות מציקות ונפוחות - ג'ל אלוורה, בכמויות מסחריות. וכל פעם שזה קצת נספג אני שמה עוד. זה מקל ומצנן ומקטין את הנפיחות והאדמומיות. שתרגיש טוב האפונינה!

בימבילי

New member
גם אני לא עינבלית -

אנחנו מורחים או קלמין (צינק מילדותנו) או פניסטיל ג'ל. תרגישו טוב!

../images/Emo101.gif ענבלית גמנחנו צריכים עזרה

רציתי לשאול האם שמן ציטרונלה יכול להזיק לחוזליטה (בת 4 חודשים) או לנו. קניתי אותו כמגננה נגד היתושים שמכים בה ללא רחם. לא מרחתי לה ישירות על הגוף אבל טפטפתי כמה טיפות על צמרגפן ומרחתי על המשקוף ועל הסורגים של המיטה שלה. יש לזה ריח מאוד חזק. האם זה יכול להזיק לדעתך (מחיפוש שעשיתי באינטרנט אני חושבת שלא כי אומרים שם אפילו לשים טיפות פה ושם על הגוף אבל אני רוצה להיות בטוחה).

אמאאור

New member
ציטרונלה בגיל הזה - לא מזיק.

אפשר לשפוך 1-2 טיפות על סדין טטרה ולתלות קרוב למיטה.

tookish

New member
מנצ"לשת גם כן ../images/Emo101.gif

אומנם אני בקושי כותבת אבל אשמח לעיצות. מה עושים שיש כל כך הרבה לחץ מסביב- אין זמן לאכול,לישון ובכלל לשמור על שיגרה נורמלית. אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד- אני כרגע מסיימת את העבודות שנשארו לי לסיום התואר (הבחור בחר להיוולד חודש לפני הזמן בדיוק על תקופת המבחנים), במשפחה הקרובה מאוד אצלי אובחן משהו מאוד לא נעים שגורם לי לאבד שינה בלילות ובנוסף מישהי חשובה ויקרה ילדה תאומים פגים שיש סכנה לחייהם. אני מרגישה שאני פשוט מתמוטטת תחת העומס , שלא לדבר על זה שאני כל הזמן מרגישה חולה בגלל "התזונה" (יותר נכון החוסר) שלי. עינבלית , האם יש משהו שיגרום לי להרגיש יותר נינוחה? איך לעזאזל מתמודדים עם כל הלחץ הזה?

אמאאור

New member
גמני לא עינבלית, אבל...

שמה אלוורה במריחות חוזרות (מחדשת אחרי שנספג), ו/או משחת קלנדולה של וולדה.

למעלה