ערכת עזרה ראשונה..

ע ו ל ם

New member
../images/Emo101.gif ערכת עזרה ראשונה..

שלום לכולם.. אני רוצה לדעת את כל ה"מצרכים" הנדרשים והחיוניים להרכבת ערכת עזרה ראשונה לבני אדם. מפלסטר ועד יוד ותחבושות שונות.. אני פשוט לא בקי יותר מידי בנושא הזה, ואני לא מכיר את כל הדברים שמשתמשים בהם. אשמח אם תעזרו לי, או אם תוכלו להפנות אותי לאתר שבו כתוב את כל הפריטים. תודה ריבה ושנה מלאה בטוב..

tani101

New member
פחות או יותר ככה התיקי חובשים במד"א

בנויים: 10 זוגות כפפות 10 אגדים (התחבושות שעוטפים איתן) 10 משולשי בד סביעור יוד פולידין מספרים (רצוי מלאק) 20 פדי גזה לפחות 2 חסמי עורקים 8 תחבושות אישיות 2 תחבושות גדולות (או תחבושות בטן) מטאלין (התחבושת של הכוויות) פלסטרים תמיד רצוי לויקופלסט דבק נייר (אגד מידבק) קצת צמר גפן תמיד רצוי סד לקיבוע (עץ או פלסטיק לא משנה) טוש לא מחיק פנקס פנס זהו בעיקרון אני חושבת בעיקרון שזה מה שיש בתיק אם שכחתי משהו אז תוסיפו בכל זאת כבר שנה וחצי לא בדקתי אמבלונס..חחח

tani101

New member
סוריי אתה יודע לא ממש יוצא לי לכתוב

את המילה הזאת מדי יום ביומו פשוט יוצא לי להשתמש בו מן הסתם...אז סליחה :)

Beigelman

New member
תוספת

לא 2 תחבושות בטן אלא תחבושת בינונית אחת ותחבושת בטן אחת מסכה חד פעמית להחייאה.

nikonit

New member
למה אתה צריך ערכה כזאת?

מי עומד להשתמש בה? מי שישתמש בה יודע במה ואיך משתמשים? אם זה בשביל עצמך, אין טעם שתבנה ערכה שאתה לא יודע מה לעשות איתה. תתחיל בהשתלמויות עזרה ראשונה מתאימות, אח"כ לבנות את הערכה כבר לא תהיה בעיה בשבילך. הדגש|בשום אופן אל תשתמש בדברים שאתה לא יודע מתי ולמה הם מתאימים, אתה עלול לגרום נזק
תערוך חיפוש בפורום, היו כאן בעבר כמה שרשורים בנושא. למיטב זכרוני, במדריכים של YNET גם היתה פעם התייחסות לנושא, אתה מוזמן לחפש גם שם.

למעלה