פינת הבקשות

../images/Emo101.gifפינת הבקשות../images/Emo101.gif

אז שלום לכולם!! חזרתי מהווליום היה מדהים...במיוחד בהופעה של ה-י-ה-ו-ד-י-ם (שורה ראשונה!!!) אבל אני לא אחפור אני רק אגיד שהתגעגעתי לכולם ממש המון ואממ לעניינינו שרשרו לפה, בקשות שאלות סירטונים דיבובים תרגומים שמועות שאתם רוצים לבדוק אם הן נכונות או לא, ובכלל כל מה שאתם רוצים לשאול/לדעת על טוקיו הוטל נ.ב מזלטוב לביל וטום למחר

keren eckshtein

New member
יש לי בקשה ממש חשובה XD

למישהי / מישהו יש את הכתובת שטוקיו הוטל מתארחים ב - TRL אני ממש צריכה את זה :) אז עם למישהו יש בבקשה לשלוח לי XD תודה רבה רבה רבה

אממ יש את זה רק כאילו מה שמעריצות צילמו

אני אחפש לך את הסרטונים ששידרו אתזה בטלוויזיה בכל מקרה הם הופיעו בTRL איטליה ולכן התוכנית לא שודרה בטי אר אל שלנו בכל מקרה זה כלל ראיון קצר איתם והופעה (פלייבק) של מונסון..

../images/Emo191.gif אוקיי יש לי בקשה לסרטון:

היה איזה ראיון עם ט"ה וייבשו אותם רצח והם השתעממו בטירוף וגם טום התנהג כמו היפראקטיבי כזה והוא וביל רבו על המיקרופון XD ואז עשו על זה סרטון כזה מצחיק, משהו כמו - "ביל הוא הבוס" או משו כזה, יש למישהו ?

Rukia nik

New member
וואה יש לי כמה בקשות! ../images/Emo23.gif

חיכיתי לפינה! את הבקשות אני שולחת לך במסר כי זה נוגד את תקנון תפוז

florgirl20

New member
אמממממ....

הייתי רוצה את הDVD של שראיי [זה בחלקים] ששמו ביוטיוב ,אני לא מוצאת \: דנקשיין!

dirty look

New member
שתי בקשות D:

1. יש למישהוא את הסירטון שטומוביל היו במטוס ולביל יש כוס מיץ ביד ומאחורה טום עם אוזניות משתגע? XD אם יש תרגום אז אני ישמח חח 2. יש למישו את הסרטון שגיאורג ניסה לנשק את ביל? O: תודה D:

חח יש לי חלק מהסירטון הזה,

בלי מוזקית רקע, כאילו שומעים את ביל מדבר למישהו וטום משתגע לגמרי מאחורה, חולה על הקטע הזה XDDD ואם למישהו יש את הסירטון המלא זה יהיה נחמד מאוד אם תשימו אותו פה D: תודה מראש ^^ ובנתיים זה מה שלי יש- תסתכלי בדקה 44 שם זה מתחיל, לפני זה רואים את גוסטב כאילו מנגן על תופים כשהוא שומע את המוזיקה שלו באוזניות..חח חמוד.

תשובות

1. הסרטון שטומביל היו במטוס הוא חלק מהבונוס שהיה בשראי לייב דיוידי הוא נקרא "one night in tokio" הנה הסרטון => והתרגום שלו: טום: ללכת ברחוב כמו אנשים נורמאלים זה ממש קשה. אם אנחנו עושים את זה זה רק עם תחפושת אני לובש שכמייה..טוב אני לא אספר יותר מדי, או שאחרת יזהו אותנו.. במטוס.. טום: אני שונא לטוס! וזה מזג אוויר גרוע ואין לי אפילו חלון אני משותק (מפחד) אולי כדאי לי לשים תמונה של מזג אוויר טוב שם? (כאילו במקום החלון) ביל: קמנו היום ב-8, לא היה לנו הרבה זמן לישון כי הייתה לנו מסיבה אתמול בלילה, אבל הייתי חייב ללכת לישון כי אני צריך את השינה שלי וכל זאת כדי להיות מצליח ברמה עולמית. כמובן שזאת רק חובה לזמר המופלא ובמיוחד למראה הנפלא שלו...גיאורג ישן (מצלמה על גיאורג) מסתכל על טום וצוחק. אם את רוצה את התרגום של כל הסרטון תודיעי לי
2.את יכולה להיות יותר ספציפית על איזה סרטון מדובר?כאילו או שתתארי אותו או שיש לך תמונה מתוכו או משהו...

dirty look

New member
לא שלח...../images/Emo122.gif

1. תודה על הסירטון, והתרגום הזה מספיק לי^^ 2. אני מדברת על הסרטון שנמצא בחתימה של שהם היו שיכורים וגיאורג ניסה לנשק את בילXD

אההה חחח

אממ אם את מדברת על הציטוט מהחתימה שלי זה מתוך ראיון שהיה איתם..לצערי הרב (מאוד מאוד מאוד) הם סיפרו על זה שהם השתכרו ביום הבנים במנדנבורג ככה שאין תיעוד מצולם לזה...

למעלה