פינת התרבות השבועית

super jesus

New member
../images/Emo101.gifפינת התרבות השבועית../images/Emo101.gif

קרן, לנעוץ:) "פינת התרבות השבועית" תעלה פעם בשבוע ויועלה בה קטע כתיבה/סיפור/שיר/נגינה/ציור וכד´ שאחד מחברי הפורום רשם/צייר/כתב.. נו הבנתם ת'קטע. את הקטעים שלכם שתרצו שיפורסמו בהודעה הראשית של הפינה שלכם אתם תשלחו אלי במסר או במסנג´ר[email protected] ואני אעלה את הקטעים לפינה.. פעם בשבוע, ביום רביעי. הקטעים לא צריכים להיות בהכרח קשורים לMCR. כל הרעיון של הפינה הוא שאנשים יוכלו לפרסם ולקבל תגובות על קטעים שלהם.. כמו ששמתם לב.. אתם יכולים לעלות גם כן את היצירות שלכם, אך אני מבקש (באמת באמת) תעלו קטע אחד בשבוע כדי לשמור על סדר, ותגיבו על יצירות של אנשים בדיוק כמו שאתם רוצים שיגיבו על שלכם. השבוע גנכן לא שלחו לי יצירות,אז אתם מוזמנים פשוט לעלות את מה שבא לכם. שבוע טוב

super jesus

New member
How can you?

I want to know that you're sleeping well tonight I wish that all of your nightmares had already gone. 'Cause I know that I can't sleep well when the thought of you lieing down on the ground, surrounded by a puddle of blood with a knife in your hand and a cut through the other is in my head right now. I want to know that you'll be there for me just like I've been there for you. So how can you tell me that you'll leave me here to die alone and how can you cut yourself and bleed there to death? 'Cause I know that I can't sleep well when the thought of you lieing down on the ground, surrounded by a puddle of blood with a knife in your hand and a cut through the other is in my head right now.

MyMystery

New member
לאאאא לא לדרין גיי XDDD../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

זכותי להביע דיעה! מה?
מיי כמיקל יותר טוב מועחאחעחא!

sappy song

New member
בטח שמיי כמיקל יותר טוב ../images/Emo3.gif

אבל עומר צריך להתחיל מלמטה לפני שהוא יגיע לגדולה

super jesus

New member
למה גרינדיי?

וזה לא בציניות או משהו.. באמת מעניין אותי למה מכל הלהקות דווקא לגרין דיי=]

sappy song

New member
אל תגידו שאין לי פה ../images/Emo3.gif

יש עכשיו בMTV2 גרין דיי מול מיי כמיקל רומנס
ובטח מחמאה

קרניjack

New member
זה יפה!

ואני לא מבינה מה הקשר לגרין דיי, זה ממש בהשפעת כמיקל!:) מזכיר את ITS A FASHION...

למעלה