פנינת הרופא

Doctor A

New member
פינת הרופא

שלום לחברי הפורום. מהיום אני רוצה להתחיל את הפינה החדשה על בעיות רפואיות. הנושא של היום מחלות המין. נדבר על זיבה (gonorrhea) היא הזיהום הנגרם על ידי Neisseria gonorrhoeae. זיבה היא הזיהום נפוץ ביותר בדרכי המין. אצל גברים בד"כ זה דלקת השופכה (אורתריטיס) מתפתחת יומיים עד שבוע ימים לאחר החשיפה. ומלווים בתסמינים כהפרשה מוגלתית מאיבר המין. הפרעות השתנה (דיסאוריה) ואודם (אריתמה) סביב פתח איבר המין. סיבוכים: דלקת בלוטת ארמונית, לימפאדונופתיה מיפשעתית (הגדלת בלוטות לימפה במפשעה). בקרב גברים הומוסקסואלים,זיבה בחלחולת מסתמנת בכאבים אנורקטאליים, בגרד, בטנזמוס (התכווצות שרירי פי הטבעת) ובהפרשה דמית-מוגלתית מהלחולת. זיבה עשויה להופיע גם בלוע ופרקים. האבחון מתבצע על ידי לקיחת משטח. החולים במחלה אינם זקוקים בדרך כלל למעקב, מקבלים טיפול אנטיביוטי ולאחר גמר הטיפול זקוקים למשטח חוזר.

ELP

New member
../images/Emo5.gifאויי ואיי זמיר

נראה לי שמעכשיו אני לא מתקרב יותר לסקס...

EyeSeeYou

New member
משטח בזין....

למיטב הבנתי מדובר בחוויה מאוד לא נעימה של החדרת מחט לחור של הזין.. נכון דוק?

כל המחטופובים, להרגע ומייד

מחטים, דקירות, קצת דם...יאללה! כוסיות! איפה גדלתם? במפעל שוקולד בשוויץ?!
הבא בתור!

כל מי שיוצא דופן, שיעמוד בצד!

איי-סי, אתה חייב להתחכם כל הזמן?!
כפארה, שבת שלום לך!

Doctor A

New member
אתם ממש כמו ילדים!!!

לקיחת משטח עם טמפון צמר-גפןבלבד מקצה אבר המין, ללא שום מחטים.

EyeSeeYou

New member
לי ידוע שזה עם מחט

אם תיקח רק מהקצה יכול להיות שלא יהיה נוזל..

Doctor A

New member
שוב פעם על מטפטפים.

לחולי זיבה הפרשה מקצה הפין קיימת תמיד, אבל למשטח מספיק אפילו מגע לקצה.

../images/Emo101.gif פנינת הרופא

בשעה טובה ומוצלחת עולה לאוויר "פנינת הרופא". אחת לשבוע יעלה Doctor A נושא, ואתם מוזמנים לשרשר אליו שאלות /חוויות/ תהיות / ושאר ירקות הקשורים בו. ניתן גם להפנות את השאלות אלינו למסרים, ואנו נעביר אותם לד"ר ללא שמות. שרק תהיו בריאים איתי ומאי

old crow

New member
בובל´ך ../images/Emo24.gif

החדרת קטטר זה לא אסון בינלאומי אלא אם האבר החשוב ביותר אצל הגבר זעיר במיוחד ואז יש מאלחשים או הרדמה כללית לרפואה. מנסיון. הבעיה האמיתית לגבי אלו הבדיחות שעפות עד היום כי המבצע היה סטודנט לרפואה שהיה גם חבר אז והיום..(זמן חרום, רבותי, זמן חרום, מלחמה...)

למעלה