../images/Emo101.gifצריך את עזרתכם../images/Emo101.gif../images/Emo27.gif
שלום, אני פונה אליכם מן הסיבה שאני בשורה התחתונה צריך ליצור קשר עם מיקה/הסוכן שלה כמה שיותר מהר, ולא מסיבות מקצועיות. אז ככה אני וחבר שלי מעריצים מאוד את מיקה ואת המוזיקה שלה כבר כמה שנים, מאוד אוהבים את הקול שלה ואותה כאדם(ממה שהספקתי לראות בראיונות וכו' אישית עוד לא פגשתי אותה).
עכשיו, לחבר שלי יש בסוף החודש יום הולדת ואני מכין לו ווידאו יפה המשלב אנשים מברכים אותו ליום הולדת. הייתי מאוד רוצה לצלם את מיקה מברכת אותו זה יהיה חלום שלו לראות את זה וחלום שלי גם לפגוש אותה בדרך. אני יודע שבטח יש לה לוח זמנים עמוס מאוד וגם היא לא גרה במרכז אבל אני מחפש דרך כלשהיא ליצור איתה קשר ולראות אולי במקרה היא בסביבת המרכז ואני אוכל להיפגש איתה... בקיצור אחרי כל הסיכום הזה אני אובד עצות על דרך לתקשר איתה (אימייל , טלפון, סוכן ) משהו..... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם
מראש! אלעד.
שלום, אני פונה אליכם מן הסיבה שאני בשורה התחתונה צריך ליצור קשר עם מיקה/הסוכן שלה כמה שיותר מהר, ולא מסיבות מקצועיות. אז ככה אני וחבר שלי מעריצים מאוד את מיקה ואת המוזיקה שלה כבר כמה שנים, מאוד אוהבים את הקול שלה ואותה כאדם(ממה שהספקתי לראות בראיונות וכו' אישית עוד לא פגשתי אותה).