צריכה עזרה.... מבנים ובנות!|*

../images/Emo101.gifצריכה עזרה.... מבנים ובנות!|*

היי, חדשה, מעוצבנת ושוקלת לעבור לצד השני! צעירה, יפה, שנונה וחריפה, סקסית, אוהבת מבוגרים יותר חולה על סקס ובעלת סטיות.... אוהבת להציק ולהתיש את ה"קורבנות שלי" לנתח את הדמות ולפגוע בכל הנקודות הרגישות, עד שאני "מרשה להם" להיכנס לי ללב... אוהבת לשגע להם ת'שכל.... אפילו שבפנים אני מאוהבת קשות... והם לא יודעים את זה. הוא... בדיוק אותו הדבר.. אבל ב ד י ו ק !!! הוא קצת יותר גדול ממני לא משמעותי... המשיכה ביננו מטריפה וגם הסקס... פשוט התאמה מושלמת! ופה הבעיה!!!!!!!!!! הוא גם אוהב להתיש אותי פסיכולוגית, ואני טיפה יותר רגישה, אני רוצה מערכת יחסים איתו, והוא יודע את זה- הוא שבר אותי! הוא משחק איתי את משחקי הכוח והמוח שאני משחקת עם אחרים בדר"כ.. הוא משחק לי בקופסה והוא אוהב את זה! הוא כמוני!!!!! אני חייבת עזרה...אני חייבת לברר מה הוא בעצם רוצה... רק סקס? קשר נורמלי ורציני? הוא ניצח אותי במשחק שלי ואני חייבת למצוא דרך לשבור אותו... גברים, נשים... כל מי שחושב ערמומי, כל מי שיש לו דרכים מקוריות ושנונות לברר מה מסתתר בליבו... כל מי שיכול לעזור לי לנתח את דמותו... בבקשה!!!! זה חשוב... נפלתי חזק....

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif ככה זה שמשחקים משחקים

בסוף נופלים...
תלמדי לקח. "נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק..." (לא ממש מדבר על זה אבל נכנס טוב פה)

בסדר בסדר.....

משחקים זה רע.... למדתי את הלקח לי בדרך הקשה...וזה מה שאמרתי- שנשברתי, שסוף סוף מצאתי מישהו כמוני ועכשיו אני רוצה להיות אמיתית וכנה. אבל מה עכשיו?! איך אני יוצאת מהמעגל הזה? כי כשאני הייתי כזאת לא יכלו להוציא ממני כלום! אז איך אני אצליח לנטרל אותו מהמשחקים שלו? הוא מתחמק מכל השאלות לא חושף שום פרט על עצמו- אפילו לא מאכל אהוב. טוען שהוא דוגל בשיטת ה-"אני זורם מה שבא בא מה שלא לא, לא מתאהב לא אכפת לי לא נקשר".... כן כן, גם אני הייתי בסרט הזה... השאלה היא... אם זה נכון? או שזו הקליפה? איך לשבור גבר כזה...? יש עצות?

Vdrums

New member
אל תתייחסי אליו

זורם זורם=מחפש רק סקס, מישהו רציני לא יתחמק ולא ישחק משחקים. אז תעשי חושבים ותביני שהוא משחק, אם את רוצה תשחקי איתו ואם לא תגידי לו מה שאת חושבת ויאללה ביי.

אבל רגע....

היא רוצה אותו... לא? אז אם היא לגמרי לא תשתף פעולה..היא תפסיד אותו.. וזה לא משהו שהיא רוצה..(;..לא ככה? חוץ מזה..היא אמרה שמשחקים כן בראש שלה.. אז בסדר הגלגל התהפך (תמיד זה קורה) ועכשיו הוא קצת גבר עליה.. אתה לא חושב שאפשר לשחק משחקים ברצינות..?!.. (הבנת למה התכוונתי..נכון?..)

Sefy

New member
אני חושב שמשחקים רק מזיקים

אלה אם כן זה משחקי סקס

מוותק

New member
נראה לי

שיהיה מאוד קשה לצאת מזה.... כי תכלס כל מי שבעבר נפל במשחק שלך גם לא הצליח לצאת מזה (לפי מה שהבנתי ממך)... עכשיו זה בא אליך, אולי בתור לקח... ואולי הוא יתעשת בעצמו ויבין שכאן הוא לא אמור לשחק משחקים. מה שבטוח זה שאיתו כנראה שאת חייבת לשחק את המשחק (נכון... לשחק משחקים זה בטוח לא טוב אבל לפעמים אין ברירה, והפעם זו אחת מהפעמים האלה...) בהצלחה !

jessy19

New member
משחקים ../images/Emo31.gif

כפי שראית, שיחקת משחקים וזה חזר אלייך בחזרה כבורמנג. אולי במקום לחפש דרכים ערומומיות לברר מה מסתתר בליבו, תשאלי אותו או תנסי להתקרב אליו?

ממש אבל ממש לא!

המשיכה בין שניהם היא על סמך המשחקים. ברגע שיחדלו המשחקים, תחדל המשיכה, ואז כבר לא ממש משנה מה מסתתר בליבו.

שחר 73

New member
צרה והזדמנות

מצבך לא טוב כמו שאת יודעת, הדרך היחידה להגיע אל מישהו שמשחק משחקים מהסוג הזה היא לשחק יותר טוב. את זה כבר ניסית, ונכשלת. כן, כנראה שדחית בצורה הזו הרבה גברים שרצית - נקודה למחשבה להבא. החדשות הרעות הן שאת כנראה עשית את זה בגלל שאת מפחדת מהפגיעות שלך עצמך, מה שאומר שלהפסיק לשחק את המשחקים האילו לא עומדת להיות מטלה קלה. דבר ראשון להבין שהבן אדם כנראה סובל מאותה בעיה שלך - הוא מפחד מהפגיעות שלו, אז הוא עטף אותה בהמון קשיחות וציניות. ועכשיו כשלא היתה לך ברירה אלא להוציא את הפגיעות שלך החוצה, את רוצה שהוא יושיט לך את היד. הפתרון? אין פתרון קסם. יכול להיות שאין פתרון בכלל. אפשר לנסות להגיע אליו ברוך, אבל כנראה שאין לך הרבה נסיון בזה. אפשר לנסות להיות קשוחה, אבל זה כבר נכשל. אפשר גם ללכת עם הלב עד שהוא נשבר, ואז לשבת ולהדביק אותו חזרה.

אכן נפלת...

איך אומרים, נפלת בפח של עצמך הפסדת במגרש שלך.. זה קשר לא בריא... הייתי פותחת את כל הקלפים אומרת לו כל מה שאני חושבת שהוא עושה או משחק בכל רגע שאני חושבת את זה, פשוט כנה לגמרי ואומרת את מה שעל דעתי... בלי לפחד להפסיד אותו... אם זה לא היה מרפא את ההרגשה שלך, הייתי עוזבת, זה ממש לא לעניין המשחקים האלה

למעלה