צריכה עצה סופר דחוף..

night mistress

New member
../images/Emo101.gif צריכה עצה סופר דחוף..

אני יודעת שזה בטח לא ענייני אבל הבעיה היא שאני מכירה את שני האנשים שמדובר בהם.. אז הנה הסיפור.. אתמול אני חוזרת מהעבודה בלילה, עייפה אך מרוצה, (עכשיו, מי שמכיר אותי יודע שאני גרה במעונות סטודנטים)..אני באה לפתוח את הדלת הראשית והדלת השניה נטרקת בהיסטרריה.."טוב", אמרתי..קורה.. -עכשיו אני אתן הסבר קטן, השותפה בחדר הסמוך, יוצאת עם ידיד שלי כבר חודשיים והבן אדם מאוהב בה סוף הדרך.. המשך- אני בטוחה שהיא עם ידיד שלי והם קצת YOU KNOW פוצי מוצי... פתאום אני שומעת גבר עם מבטא..ואותה אומרת אבי (שם בדויי מחשש לזיהויי), כמה עשרות פעמים בכמה צורות שונות... הגבר שהיה שם וסיפק אותה לא היה ידיד שלי.. ועכשיו אני, עומדת בצד..היא כמובן לא יודעת שאני יודעת והוא לא יודע שזה קרה בכלל, וכ"כ רציתי להתקשר אליו אתמול ולומר לו "גבר, תפתיע את חברה שלך, יהיה שווה"..אבל לא עשיתי את זה.. והיא מגעילה אותי כ"כ עכשיו, אני לא יכולה להסתכל עליה, אם יש משהו שאני שונאת זה בגידות..ואני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה לשאול אותה אם היא מרגישה טוב אם עצמה.. הא, ויש עוד פרט, השם ששמעתי עשרות פעמים.. זה שם של אחד מהחברים היותר טובים שלו.. מה אתם אומרים..

assaf2002

New member
שהחיים

חזקים יותר מכל דבר, וכניראה שזה לא היה זה ? כולנו אנושיים בסך הכל, ומה שאת צריכה לעשות זה לומר לה שגילית בטעות ולטובתה שלה ושלך ושל הידיד שלך, הם צריכים להפרד ? לא יותר לא פחות, בלי הטפות מוסר מתנשאות, בלי משחקים לעשות הכל בפשטות ובהגיון בלי סצינות.

אה !!! אין חוכמות !!!

אַת לא תִשני בשקט, עד שזה יתגלה, לא? ובצדק... אני הייתי אומרת לה: "יש לך כך וכך זמן לספר לו. או שאַת מספרת לו, או שאני מספרת לו. תבחרי." אני לא בטוחה אם היא צריכה לספר לו שהיא בגדה בו, אבל היא כן חייבת (חייבת !!!) להפסיק את היחסים עם ידיד שלך. לא כי הוא ידיד שלך, אלא כי הוא בן אדם... ואם היא תבחר לסיים את היחסים מבלי לספר על הבגידה, זו בחירה שלה. אם את תחליטי לספר לו... זו בחירה שלך. בכל מקרה, היחסים מוכרחים להסתיים. עכשיו. בלגן... בהצלחה.

night mistress

New member
או קיי..פרט ששכחתי..

זה שהיה אצלה אתמול היה חבר שלה בעבר וזרק אותה 3 פעמים בטענה שהיא מטומטמת ולא מספיק אטרקטיבית (או בלעז-אין לה כסף) בשבילו.. כאילו, כמה מטומטמת בחורה יכולה להיות.. היא ממש מגעילה אותי..

assaf2002

New member
מה זה משנה ?

כאילו וואו ? מה זה משנה מי זה מי וכו´ ? אם היא מטומטמת או לא, אם היא טיפשה וחרמנית ; היא אוהבת אותו ולא משנה מה יקרה ומה הוא יעשה או יגיד... באהבה הכל מותר וניסלח. רק חבל על הידיד שלך ובתחום הזה את צריכה לפעול. עכשיו, ובעדינות של מנתחת. Andiamo !

night mistress

New member
אוף..ומה אם היא תפתח בצרחות אימה

שזה מה זה לא ענייני (והיא צודקת דרך אגב)..

assaf2002

New member
את יכולה... ../images/Emo166.gif

להכות אותה באמצעות חפץ כהה בחלק האחורי של הראש.....
ולענייננו - יש לך שליטה על מה שראית ? לא ממש והוא הידיד שלך ואם את רוצה לשמור עליו ככזה, אז זו חובתך, משום שאם הוא יגלה, והרי סיכמנו שהיא אוהבת אותו לכן הוא יגלה, שאת ידעת ולא אמרת לו, איבדת אותו ולתמיד. אז יאללה לעבודה, תפטרי את עצמך מן העול הזה, ותסכמי את הבעיה ותפרידי את הכוחות.

assaf2002

New member
הבהרה

"אותו" הכוונה לאוהבת את ה-X (אבי), לכן הידיד שלך יגלה את העניין......

היא תצרח????????? ../images/Emo5.gif

שתצרח
את צריכה, לדעתי, להסתכל רק על השורה התחתונה. השורה התחתונה היא שהשותפה שלך לא תצא יותר עם הידיד שלך. בעדינווווות, ברכוווווות, בחברוווווות, תסבירי לה שלדעתך זה לא לעניין להמשיך עם XXX. למה? פשוט. כי זה לא לעניין לבגוד במישהו ולהמשיך כאילו לא קרה כלום וזה גם לא מתאפשר, היות ש... מה לעשות??? לרוע מזלה, היא נתפסה עם התחתונים למטה והתורן למעלה
תסבירי לה שזה המצב: - היא תגיד לו עד מחר, שהיא לא מעוניינת להמשיך כרגע, כי... (WHATEVER). - היא תדע שאם היא לא אומרת לו, את אומרת (WHATEVER). ככה אני. שונאת בגידות, בוגדים, בוגדות, בגדנו, בגדתם... שונאת את השורש הזה. חוץ מבגדים. בגדים אני אוהבת.

night mistress

New member
את גדולה..

אהבתי.. יש בזה משהו..בא לי לתת לה כזאת שטיפה.. והוא בחור כזה חמוד, לא מגיע לו את החרא הזה ובכלל איזה בחורה נימפומנית מגעילולה שגם בטח לא משתמשת באמצעי מניעה כי היא כזאת "נאיבית"..וניתן לשכנע אותה בקלות.. אני שונאת אנשים שבוגדים..כל הכבוד שרכשתי לה נעלם בבת אחת.. היא מחוקה מבחינתי..

הלו !!! הלו !!!!

אל תגזימי
. אל תמחקי אותה כל כך מהר. מותר לה לעשות בחיים שלה מה שהיא רוצה. ואם היא מספיק מטומטמת (לפי הגדרת הסובבים
) ליהנות מזה, תני לה. העניין היחיד פה הוא שהידיד היקר שלך לא צריך להיות מעורב ברפש הזה. אַת תמשיכי ליהנות מהדברים היפים שיש לה להציע לך (אם יש לה...), אל תשכחי שהיא נשארת השותפה שלך... לדעתי, גם תגידי לה שמה שקרה לא אמור להפריע לקשר שיש ביניכן (וזה נכון, אגב). מה שנעשה באהבה ובאמפתיה, נעשה יותר טוב, יותר אמיתי, יותר כן ומתקבל בצורה נעימה יותר. (משהו כמו עצה חברית ולא הטפת מוסר). יאללה, בהצלחה. ועוד תוספת קטנה - אם היא "רק" תסיים את היחסים עם הידיד שלך ולא תספר על הבגידה, אַת מתכוונת לספר לו?

night mistress

New member
לא אני לא הולכת לספר לו..אבל..

אני כן הולכת למחוק אותה כי אני שונאת אנשים שבוגדים..הם הרפש שבתחתית מבחינתי.. ובתור אחת שהייתה בצד הנבגד אני יכולה למחוק את מי שאני רוצה

halel

New member
יוווו אתם מרגיזים אותי

חבריה מה יהיה איתכם? בגידה?!?!?!?!?! ואם הם יוצאו ביחד פעמיים שלוש והיא בענין של סקס ודי עם אותו איש מיסתורי אז זו בגידה?? לדעתי ממש לא... ואתם כל הבנים יפה הנפש מה איתכם הרי אם תיפגשו אישה בבר והיא תגיד לכם בשיא הפשטות שהיא יוצאת עם מישהו אבל היא חרמנית אש ומתאים לה איזה חפוז אתם תגידו לה"שמעי זה לא את....זה אני...אני באמת לא יכול להיות עם אישה שיוצאת עם מישהו....,נו באמת! ואולי ביכלל יש לה תשובה טובה לכל הענין...לך תדע... אז מה שאני מציע לך גברת הלילה זה פשוט, אם זה כל כך מפריע לך(ולצערי אני רואה שכן) אז תדברי איתה על זה והדגש הוא על לנסות להשאיר ראש פטוח ולנסות להבין את המניעים ליפני שפוסלים אותה מלהיות חברה שלך,שלו או מישזה לא יהיה...תקשיבי לה אולי תישמעי דעה/השקפה אחרת...את לא חייבת לקבל את אותה דעה אבל זה לא בהכרח עושה אותה בן אדם רע זהו! זה מה אני חושב בהצלחה

מצד שני

מרגע שהוא "נמסר" לידיה - כל מה שקורה ביניהם, זו ה´בעיה´ שלהם. אָמַמַה? את יכולה לישון בשקט? את יכולה לתת להם להמשיך את הזוגיות הנפלאה, בעודך יודעת את מה שאת יודעת? את יכולה לראות אותו מזיל ריר, כשהוא מדבר עליה, בעוד במוחך רצה תמונה מסרט אחר לגמרי? נדמה לי שאת לא. ניסיתי לדמיין את עצמי במצבך. נכון, זה לא ענייני, אלא עניינם. נכון, זו הבעיה שלהם. נכון, הוא חבר שלה והיא צריכה לפתור את העניינים שלה איתו. כל מה שהיא תגיד - נכון. אבל. וה´אבל´ הזה עושה את כל ההבדל. JUST DO IT. ואם זה לא היה ברור עד עכשיו, זו דעתי בלבד

night mistress

New member
אם כך..

היום אנקוט יוזמה ואלך לדבר עם המאדאם.. WISH ME LUCK.. אני רק מפחדת שאני אומר דברים לא רצויים...

assaf2002

New member
ובגלל זה...

עדינות, רכות, הבחורה מאוהבת, תעשי את זה רגוע ושקט ובהצלחה.

למעלה