צריכה תמיכה.....

ארנט

New member
../images/Emo101.gifצריכה תמיכה.....

אז הקטנה בת 3.5 שבועות והגדול (בן 4) מאתמול עם חום. על פי הרופאה זה וירוס של חום שיימשך 4-5 ימים. ואני אחרי יום אחד כבר מותשת. נמצאת עם שניהם לבד בבית עד שהבעל חוזר מהעבודה ומתזזת. אז אחרי ליילה מעייף הוא התעורר בשבע ודווקא היה בסדר- ראה טלוויזיה. אבל ב- 11:00 הלכנו לרופאה ומהרגע שחזרנו היא ערה ועל הידיים- כנראה כאבי בטן. ואני מנסה כל הזמן להביא למצב של הפרדת כוחות. רצה בין החדר שלנו (בו היא נמצאת) לסלון (בו הוא נמצא) וומבועתת מהמחשבה שהיא עלולה להדבק ונצטרך ליסוע למיון... בבקשה תגידו לי שזה לא יקרה...

../images/Emo24.gif זה לא יקרה ../images/Emo24.gif

אין מישהו שניתן להיעזר בו? נשמע סיוט. שיעבור לכם מהר.

ארנט

New member
תודה. זה מה שאני צריכה...

מחר בבוקר אמא שלי תבוא הנה ותהייה פה עד אחה"צ. כך שכשאני אהיה איתה היא תהייה איתו ולהפך. ואני מאוד מקווה שביום שלישי אבא שלי יבוא בבוקר לעזור. ואז העייפות תפתחת. אבל- עד שלא יעבור שבוע-שבוע וחצי אני לא אהיה רגועה שהיא לא נדבקה....

s h i R 1 2 3

New member
ארנט יקרה...../images/Emo140.gif

תחזיקי מעמד
שולחת איחולי החלמה מהירה לקטנצ'יק!

mummy

New member
נשמע כמו סיוט לא קטן

מקווה מאד שאכן לא יקרה. אולי אם תאמיני מספיק אז אכן יעזור? באופן אישי אני זכיתי בהגרלת הפיס וקיבלתי את הוירוס הנוראי הזה בחמישי-שישי (חום, שלשולים, הקאות - מה לא). ליונקת ולאחיה הגדול שלום עד עתה (טפו, טפו) וקשה להגיד שהצלחתי להפריד כוחות כאן ביני לבינם. אז אולי יש לכם סיכוי. שולחת לך את כל האנרגיות החיוביות שאני מסוגלת לגייס במצבי

זה לא יקרה../images/Emo57.gif

וגם לא יודעת איך אפשר למנוע את זה ממש ולהפריד כוחות כשאת איתם לבד. אולי הייתי הולכת לסבים או למקום שבו מישהו יוכל להיות עם הקטנה ומישהו עם הגדול. מה שלומכם הבוקר?

daldan

New member
../images/Emo24.gif מקווה שתעברו את מהר

במידה ואת מניקה אז סביר להניח שאת מעבירה לה את הנוגדנים שלך לוירוס וזה מחזק אותה.

אולי כדאי להיעזר בבייביסיטר?

נשמע בלתי אפשרי בעליל. החלמה מהירה ואני בטוחה שעוד זוג ידיים מאוד יקל עליך.

ארנט

New member
תודה בנות. עדיין חולים...

אז הבוקר אמא שלי פה עד 16:30. בנתיים הגוזלית ישנה אבל כשהיא תתעורר נעשה חלוקת תפקידים.... ודרך אגב אני לא מניקה מבחירה, מה שאומר שאם היא תדבק יהו לי רגשי אשם לא קטנים....

הייתי בסרט הזה

הגדולה בת 3 הקטן היה בן חודש .היה לה וירוס של שיעול וקצת חום לא הלכה לגן והשתגעתי עם שניהם בבית וכמובן הפחד שהוא ידבק.ואכן עלה לו החום ל37.8 והלכנו לרופא שאמר שסביר שהוא נדבק וזה יעבור אבל אם החום עולה ל38.5 יש לקחת למיון בלילה עלה לו ל38.3 לקחתי סיכון ונתתי לו אקמולי ולא הלכתי למיון למחרת החום ירד ושניהם הבריאו. (אני כן הנקתי אבל אני לא יודעת אם זה עזר). בקיצור מה שיש לי להציע זה הזדהות.

למעלה