רוצה ללבד ידיות שטוחות לתיק

../images/Emo101.gifרוצה ללבד ידיות שטוחות לתיק

כמה שכבות לשים כדי שלא יהיה עבה מידי מצד אחד וחזק מצד שני? אולי כדאי בכלל ללבד על בד? אם כן, איזה בד?

לדעתי- 3-4 שכבות

בהנחה שזה עובר במכונת כביסה- זה מספיק כי המכונה מכווצת ומחזקת. בתיק החום שעשיתי אצלך בסוכות (ושמאז הידיות שלו נגזרו והפכו לעגולות) הנחתי 3-4 שכבות ויצא חזק מאוד.

הידיות שהכנתן מעוגלות, לא? זה שונה

נראה לי. אני רוצה אותן שטוחות לגמרי. האם צמר כבשים מתלבד טוב על חיתולי טטרה? או שאני חייבת בד גזה (שאין לי מושג מאיפה להשיג
)

smady a

New member
רבנית אני הכנתי שרוך שטוח.

פשוט ליבדתי אותו שטוח ולא גילגלתי. לתיק צריך לדעתי 4 שכבות 5 שכבות . את לא צריכה ללבד על בד...למה?

לא, במקור התיק היה עם ידיות שטוחות

לפני כמה ימים גזרתי את הידיות והוספתי ידיות מעוגלות (שרוך) במקום

Sימה

New member
תכיני לך פס מפל ברוחב שאת רוצה,

לבדי מסביב כמו שלמדנו בנעלי הבית קודם כל שוטלנד אחר כך בחוץ (אם את רוצה) מרינו וזה יהייה חזק - מה זה שכבות ?? תלוי בעובי שאת עושה שיכבה ?! אם את חותכת בעדינות כמו שכתוב בתורה--אז תעשי 3 2 שוטלנד 1 מרינו . את המפל שלפי מלמעלה ואז תלבדי שיתלבד במקום שהוצאת את המפל. וחוץ מזה אל תעבדי עלינו---כבר יש לך רעיון יותר טוב
ביי

ענ2ת

New member
רבנית יש לי רעיון בר ביצוע בשבילך

קשה לי להעלות את הרעיון בכתב ... אז בעל פה

תודה על התגובות../images/Emo24.gif

החלטתי ללבד על חיתול מפלאנל (קודם אבצע בדיקת מעבדה
), אם לא יצליח, אנסה על חיתול טטרה. אני רוצה ללבד על בד, משום שרוצה שיהיה חזק ולהתעסק עם מפל צר וארוך לא כלכך בא לי. דיווחים מהמעבדה יגיעו בהקדם האפשרי

md55

New member
רבנית אולי זה יעזור לך

יש בסופר פרם חבילות של 100 פדים גזה גודל 10 על 10 כשפותחים את הגזה מקבלים אורך של 40 סמ' לדעתי אפשר לתפור ולהוסיף לאורך מה את אומרת? כתוב על החבילה gauze pad

למעלה