רשימה של צ'יינה גלייז (אנא לא לנצל"ש)

iefrat

New member
../images/Emo101.gif רשימה של צ'יינה גלייז (אנא לא לנצל"ש)

רקחתי לי רשימה ראשונית של גוונים מאתר transdesign כדי לשלוח לכתובת בארה"ב. הייתי רוצה לראות תמונות שלהם כי צבע בבקבוק מטעה. דומני שראיתי בפוסטים/סווצים שלכן צבעים מהממים שאינם באתר זה יש למי מכם רעיון האם יש ריכוז של סווצ'ים של צ'יינה?איך מנווטים באתר של סקרנגי למשל? רשימה: EMERALD FITZGERALF SOMETHING SWEER LIGHT AS AIR FOUR LEAF CLOVER RE-FRESH MINT HARMONY C-C-COURAGE ובכלל אולי לאבחרתי נכון, המלצות? אשמח מאוד

iefrat

New member
../images/Emo208.gif ומה עוד כדאי להזמין

קצת מבלבל למרות שהניווט ברור וקל, חיפשתי את הגלייטרים המהממים שראיתי אצלכן... איך מתארים את המייבש של פושה? תחת איזו קטגוריה, אם בכלל?

danra

New member
../images/Emo192.gif אצל סקרנג'י

כמו בכל בלוג של בלוגר, יש תיבת חיפוש מצד ימין למעלה. פשוט תכניסי את השם של הלק ותלחצי אנטר או על האייקון של זכוכית המגדלת מצד שמאל של התיבה. אם היא כתבה עליו זה יופיע לך. בכל מקרה קחי בחשבון שלסקרנג'י יש סווטצ'ים מהממים אבל לא תמיד הם תואמים למציאות באופן מובהק. הכי טוב לדעתי זה לחפש ב"גוגל תמונות". כך את רואה מול העיניים מלא סווטצ'ים של אותו לק ואיך הם יוצאים אצל כל אחת.

יש גלרייה מצויינת עם תמונות

זו גלריית ענק עם סווטצ'ים . כנסי לפה www.nailgal.com , חפשי תחת שם הלק שאת רוצה לראות . 90% מהלקים קיימים שם.

Ultra marine

New member
בנוסף לסקרנג'י אני תמיד משתדלת לבדוק בעוד

לפחות בלוג אחד (ולפעמים שניים אם אני מוצאת) http://www.temptalia.com/ את יכולה לעשות חיפוש רגיל או לסנן לפי Brand. http://www.alllacqueredup.com שוב, חיפוש רגיל או דרך Gallary רק ששימי לב שהחלוקה היא לפי צבעים אז אולי זה פחות יעזור לך.

נופ ר

New member
אי המלצה

HARMONY- ממש מכוער לטעמי, אני מתה על סגולים אבל זה סגול מטאלי אנמי ביותר... הוא לא חי וזוהר כמו שזה נראה בתמונות. שמתי אותו פעם אחת ולא בא לי עליו יותר (אם את רוצה אני יכולה למכור לך אותו)

sheffys1

New member
../images/Emo207.gif מאחר והשאלה כבר נענתה...

וגם קצת
...
מישהי יודעת לאן נעלמה אפי? כבר הרבה זמן לא ראיתי הודעות שלה. אפי - שובי הביתה!

למעלה