שאלה בירוקרטית

../images/Emo101.gif שאלה בירוקרטית

אחותי
צריכה ללדת בקורב. מבירור בסניף יד שרה בעיר הסתבר שהלקטינה בדיוק חזרה והיא יכולה לקחת אותה כבר לפי הלידה (אחרת, צםוי שהיא תלקח שוב על ידי מישהי אחרת). לצורך ההשאלה, היא צריכה להביא מכתב מיועצת הנקה. הם אינם מוכנים לקבל מכתב מרופא על כך שמדובר בתאומים. מישהי נתקלה במצב כזה
יודעת איך ניתן לקבל מכתב כזה
מובן, שהיא מוכנה לשלם על השרות, אבל מאידך, לא סביר לשלם על ייעוץ שלם ליועצת רק עבור מכתב. (אני לא יודעת מה תבקש יועצת, פשוט מנסה לאסוף מידע לפני שאני פונה לאחת) אודה לעצות
אם יש

מוכר מאוד

לשמחתי, אחות ט"ח אצלינו היא יועצת הנקה והיא נתנה לי את המכתב המבוקש. אני מניחה שרוב היועצות יסכימו לתת מכתב כזה בלי תשלום. הרי לא נדרש מהן לבוא לביקור או להשקיע זמן.

ממה מיה

New member
הבאנו מכתב מאחות טיפת חלב

והיא לא יועצת הנקה - אבל זה היה להארכה בלבד. בפעם הראשונה הבאתי מכתב מבית החולים וזה הספיק. אגב, אני לא הצטידתי בלקטינה לפני הלידה כי היא מושכרת לקופה מוגבלת ולא רציתי לבזבז ימים. כדאי לבדוק עם הסניף המרכזי של יד שרה בירושלים ולשריין לאחר הלידה.

איזה יועצת הנקה הם רוצים?

איתי לומדת בחורה בקורס שהיא בוגרת קורס אחר וחותמת על כאלה טפסים. אין שום חוק בארץ שמסדיר מי זו יועצת הנקה ולכן כל אחת יכולה לחתום - הרי אין לנו מספר רשיון רפואי כמו לרופאים. מאד מוזר הסיפור הזה. תזכירו לי איפה היא גרה ואני אנסה לעזור למצוא יועצת שתתן מכתב ללא תשלום. מוזר שדווקא יד שרה דורשים משהו שדורש תשלום.

אני באמת לא יודעת אם זה דורש תשלום

פשוט לא רציתי לפנות למישהי תחת ההנחה שהיא תתנדב לתת מכתב (למרות שרוב בלומדות לתואר יועצת הנקה שאני מכירה הן מקסימות והיו עושות זאת ללא תשלום). נועה, אני שולחת לך מסר

shira311

New member
אכן זה הנוהג ביד שרה

אני הבאתי מכתב מיועת ההנקה של ביה"ח לאחר הלידה. חודש אח"כ (הם דורשים כל חודש מחדש!) קיבלתי מכתב מהיועצת שעזרה לי בהנקה בבית.

צימעס

New member
אולי אני תמימה

אבל לא הייתי לוקחת: 1 - אולי היא לא תצטרך. 2 - אולי מחר תגיע לאותו סניף אמא לפג-קילו-וחצי-שבוע-30.

החלטתי לחכות לאחרי הלידה

אולי לא אצטרך את הלקטינה כי אצליח להניק מלא
ואם אז לא ילך נשוטט ונחפש לקטינה לתאומים.

n e w h o p e

New member
אני השכרתי את הלקטינה מיד שרה, אבל

הם לא ביקשו ממני מכתב שמאשר שזה לתאומים

למעלה