שאלה לאמהות שביננו

משהילי

New member
../images/Emo101.gifשאלה לאמהות שביננו

איך קוראים כאן (ניו-יורק) לתחתוני הרשת שממליצים ללבוש לאחר לידה והיכן ניתן להשיגם? נכנסתי לכמה בתי מרקחת ולא כל כך הצלחתי למצוא אותם....>>>תודה על עזרתכן

ליאת127

New member
אין לי מושג איך קוראים לזה אבל

אבל אני קבלתי אותם בשפע בבית החולים.

efrat100

New member
Mesh Pants

לא נראה לי שאת צריכה לקנות אותם, אני קיבלתי אותם בלי הגבלה בבית החולים והם נתנו לי גם כמות לקחת הביתה.

משהילי

New member
העניין הוא ששמעתי

ממישהי שילדה בבית-החולים שאלד בו, שהם נתנו לה רק זוג תחתוני רשת אחד...היא סיפרה לי שהיא התחננה שם שיתנו לה עוד זוג. ככה שאני רוצה להגיע כבר מצויידת על כל מקרה...אז אני מבינה ששמם הוא MESH PANTS, נכון? אה, ועוד משהו - היכן ניתן להשיגם?>>>>תודה!

G a l i 11

New member
לא קניתי אבל

אמריקאית אמרה לי שקוראים להם Disposible panties ושצריך בשביל זה חנויות מיוחדות לציוד רפואי...(שוב התשובה אינה ממקור ראשון). מכל מי שילדה כאן הבנתי שבבתיה"ח נותנים כמה שאת רק רוצה...

הכי פשוט לברר במהלך הסיור

בבית החולים. לי נתנו מיליון ועוד קצת, וגם מספיק לקחת הביתה לעוד שבועיים. יש לי עוד איזה 20 זוגות אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך.

משהילי

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולם!

אני חושבת שאני באמת אחכה לסיור ואשאל...

scalar

New member
תחתוני רשת.

היי, גם אני לא הכרתי זאת, ולא ידעתי מה והיכן לחפש, ולכן הזמנתי מהארץ, וכבר גם מסרתי את הנותרים... אבל אחרי הלידה גיליתי של-MEDELA יש משהו דומה. אינני יודעת באיזה בית חולים את מתכוונת ללדת, אני ילדתי ב-MOUNT SINAI ושם לא נותנים תחתוני רשת, אלא משהו שכנראה נותר מימי האינקוויזיציה
....

למעלה