שאלה קשה למצב קשה

נייכן

New member
../images/Emo101.gifשאלה קשה למצב קשה

ערב טוב,רציתי לקבל דעה מצד קצת שונה משלי: בני נימצא במשפחה אומנת כמעט מהיוולדו,אני נמצאת כבר שנים בהליכים משפטיים להשיבו אלי עד עכשיו ללא התקדמות ממשית.שאלתי היא מה עדיף לו לקטנטון- לגדול במשפחה טובה,שאוהבת אותו אבל היא לא המשפחה האמיתית שלו(בקיצוניות מוגברת-גרים בח"ול ונוצרים אדוקים) או לעבור את המשבר הזה במעבר ולגדול עם אמא שלו והאחים שלו? קטנטון בן 4. אודה על כל תגובה

דנה_כהן

New member
תשובה לשאלה קשה.

את עצמך נמצאת בדילמה רצינית ולא בטוחה בעצמך שאת יכולה לגדל את הילד. כלומר אם יש לך עדיין התלבטויות לגבי יכולתך לגדל את הילד בצורה הטובה ביותר ובאמת טובת הילד היא לגדול אצלך, אז תני לילד להמשיך לגדול במשפחה אומנת בפרט שאת מציינת שהילד גדל במשפחה טובה שנותנת לו חום ואהבה. לפי מה שאת כותבת יש לך עוד ילדים שגדלים אצלך, אז מדוע ילד אחד נמצא במשפחה אומנת? כמובן שמקומו הטוב ביותר של ילד זה בסביבה הטבעית שלו, אבל צריך להבין איזה היא סביבתו הטבעית והטובה ביותר של הילד. ב ה צ ל ח ה !!!!

היי נייכן וברוכה הבאה

אני ראיתי רק עכשיו את שאלתך כיוון שבימים אלה קשה לי קצת להכנס באופן סדיר לפורום ועל כן אני מתנצלת. אני רק רוצה לומר שאת מוזמנת לכתוב כאן, ותשובתי אליך היא אינה שיפוטית או כל דבר אחר, אני פשוט רוצה אם תסכימי לשאול אותך מספר שאלות שאולי יתנו לך כיווני מחשבה נוספים. ראשית לפני שהילד חוזר הביתה באמת צריכה להשאל השאלה האם אנו מסוגלים לגדל אותו האם אתם נמצאים איתו בקשר סדיר והוא יודע שהוא גדל במשפחה אומנת? האם הוא מכיר אתכם? ואם מותר לשאול מדוע הוא באומנה? אני אשמח מאוד לשמוע כל דבר ואם תסכימי לעדכן אותנו מה קורה ולשתף אותנו במה שעובר עליך. בברכה והיי חזקה חגית

למעלה