שאלתי היא כזאת.....אם היו נותנים לכם לבחור.בין מערכת וולוצ'ה 9 הילוכים ....או מערכת מירא'ז 10 הילוכים על מה הייתם הולכים????..... האם הוולוצ'ה טובה יותר משמעותית. ??? או שעדיף ללכת על הילוך אחד יותר??... תודה עמית
אני גם הופתעתי, אבל אתמול ראיתי לייב, באיזה קלות הופכים מיראז' 9 למיראז' 10. לא צריך להחליף ידיות, רק החלפה של חלק קטנטן בידית, ומיראז' הופך להיות מיראז' 10.
היות והוא משתמש בחלקים שלהם. הוא כנראה פשוט מחליף גלגל שיניים בשיפטר ומחליף קסטה מאחורה. במילא הכל חלקים של קמפניולו, ואם אני לא טועה ראיתי במקום אחד באינטרנט שמסביר איך לעשות את זה. אתה מכיר את ארז בכלל?
שרשרת 8 תעבוד טוב עם מערכות 9 (הרים) ? 99 אחוז מהענף יגיד לך שאין מצב. אבל מה לעשות ובזמנו קימבן לי מישהו שרשרת זק"ש של 8 על קרנק רייס פייס +קסטה XT +מעביר XT. היום לאחר כמעט שלוש שנים ולמעלה מ6000 ק"מ עם 0 (!) תקלות שרשרת/העברות אני יכול להגיד לך שזה עבד פצצות. כשהחוורתי מתימהון בזמנו הבטיח לי בעל החנות שרשרת קסטה XTR עם לא אהיה מרוצה. המסקנה ? אם כל הצצדים המעורבים יודעים שזה קומבינה והקומבינה מושכלת והתוצאות בשטח טובות - למה לא ? ואם על ציוד שטח הצליחה קומבינה "מנפצת מוסכמות" שכזאת לעבוד מדוע קומבינות מושכלות אחרות לא יעבדו טוב בציוד כביש ? חומר למחשבה
יום טוב לכולם וחלילה וחס שזה יתפתח לוויכוח "שלי יותר גדול", עודד
עופר עוד לפני שהייתה גרסה רשמית של וולוצה 10 בארץ כבר היו כמה כאלו! היום אנחנו מזמינים מספק איטלקי אנונימי את הידיות שמגיעות כבר מוכנות ל- 10 עם חלק קטן של קמפניולו RE331 זה רק עניין של זמן שקמפניולו יכריזו על "מותו העצוב של עידן 9 ההילוכים" בעצם אני מכריז על זה כאן ועכשיו!!!! עד שנת 2006 יהיו גם 105 10V וגם מיראז 10V כסטנדרט עכשיו נשאר לראות מי יעשה 11V ראשון - המירוץ החל!!!
הקישור של אתר קמפניולו לשרטוטים פנימיים של כל המערכות. שימו לב כי כל חלקי החילוף והחלקים הפנימיים בכל הידיות של כל המערכות (טוב נו היה שינוי קטן ב- 2005) הינם זהים ומודולרים. ידיות - ERGOPOWER - עמ 55 עד 62. למעשה כל שהצריך השינוי לוולוצה 10 מוולוצה 9 היה החלפת החלקים 061 ו 062 במקום רכיבי ה 9S הזהים. אותו שינוי הופך את מיראז 9V למיראז 10V!!! שימו לב כי כל שאר החלקים למעט ידיות הברקס זהים בין כל ידיות קמפניולו - למעט רקורד 2005 ששם היה שינוי. (רקורד 2004 הוא זהה ויש שרטוטים באתר של קמפניולו).