מישהו יודע מה שם השיר שהיה אתמול בסוף הסידרה..?
J jnuyk New member 27/12/05 #4 מי אמר למי ולמה (זה לא הלך בדיוק ככה, אבל זה מספיק קרוב): "אתם יודעים כמה ניתוחים היא תצטרך לעבור בשביל לסובב אותן בחזרה?!" זה קרה לא מזמן, כך שכולם אמורים לזכור. (נשפכתי מצחוק, זה אחד המשפטים המצחיקים ביותר ששמעתי בזמן האחרון)
מי אמר למי ולמה (זה לא הלך בדיוק ככה, אבל זה מספיק קרוב): "אתם יודעים כמה ניתוחים היא תצטרך לעבור בשביל לסובב אותן בחזרה?!" זה קרה לא מזמן, כך שכולם אמורים לזכור. (נשפכתי מצחוק, זה אחד המשפטים המצחיקים ביותר ששמעתי בזמן האחרון)
S shujiko New member 29/12/05 #7 פרקים מוקלטים. למישהו במקרה יש פרקים מוקלטים? עם מישהו יוכל לעזור קצת,אז אני אכין לנו פה DVD בעברית עם העונה הראשונה עם תרגום עברי מובנה. מה שאני צריך בעקרון זה את הכתוביות שבכל פרק,ומשם הדרך קצרה מאד.
פרקים מוקלטים. למישהו במקרה יש פרקים מוקלטים? עם מישהו יוכל לעזור קצת,אז אני אכין לנו פה DVD בעברית עם העונה הראשונה עם תרגום עברי מובנה. מה שאני צריך בעקרון זה את הכתוביות שבכל פרק,ומשם הדרך קצרה מאד.
• •°• נעמה•°• New member 27/12/05 #2 The Who - Baba O'Reilly אנחנו בד"כ מוסיפים את השירים שהיו בפרק לתקצירים
• •°• נעמה•°• New member 27/12/05 #5 האוס אמר לקמרון, צ'ייס ופורמן בגלל שצ'ייס צילם בטעות את רגל שמאל שלה פעמיים במקום את רגל שמאל ורגל ימין
האוס אמר לקמרון, צ'ייס ופורמן בגלל שצ'ייס צילם בטעות את רגל שמאל שלה פעמיים במקום את רגל שמאל ורגל ימין
O orir2 New member 27/12/05 #3 לא זה לא זה אני מתכוון לשיר שהיה ממש בסוף השיר התחיל שניה לפני שבכתוביות באו...(את נתת לי את השיר שהאוס השתגע איתו במשרד..)
לא זה לא זה אני מתכוון לשיר שהיה ממש בסוף השיר התחיל שניה לפני שבכתוביות באו...(את נתת לי את השיר שהאוס השתגע איתו במשרד..)
ר רותם671823 New member 29/12/05 #10 ../images/Emo13.gifשאלה דחופה .. היי אני חדשה פה...רציתי לדעת איך קוראים לשחקן שמשחק את צייס , אז אם מישו יוכל לענות לי אז תודה !!
../images/Emo13.gifשאלה דחופה .. היי אני חדשה פה...רציתי לדעת איך קוראים לשחקן שמשחק את צייס , אז אם מישו יוכל לענות לי אז תודה !!
ק קדחת בצנצנת New member 29/12/05 #12 ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif סתם כדי לספק את סקרנותי - מה בשאלה שלך היה דחוף?
P Palmer3 New member 30/12/05 #15 איך קוראים לשיר פתיחה של הסדרה? כשמראים את השמות של השחקנים וכל מיני חלקים בגוף.. אני מחפשת בנרות.. תודה אם תוכלו לעזור!
איך קוראים לשיר פתיחה של הסדרה? כשמראים את השמות של השחקנים וכל מיני חלקים בגוף.. אני מחפשת בנרות.. תודה אם תוכלו לעזור!