שאלות ובקשות

אן בל

New member
תגידו, זאת פעם ראשונה שיו לאורי

זוכה בפרס על התפקיד בהאוס?

imma4

New member
../images/Emo35.gifשאלה

מהראיון עם ג'יי לנו מסתבר שהוא משחק בהרבה סדרות בבי-בי-סי. מישהו יודע באיזה סדרות מדובר? האם אפשר לראות אותו בסדרות שמשודרות פה ב=BBC PRIME?

morini77

New member
מישהו יודע מתי...

משודר הפרק הבא? זה לא היה אמור להיות כבר אתמול?

Like The Wind

New member
שאלה../images/Emo35.gif

האם לסידרה האוס יש עוד עונה שתגיע לערוץ 3 או שזאת העונה היחידה

pink panther 8

New member
הודעה ללaugustus hill

אני צריכה עזרה אתה פירסמת בקומונה של האוס מדריך להורדת פםרקים... עכשיו אני הורדתי את הנגן הזה BS PLAYER והפרק הראשון באמת ראיתי והכל הלך טוב אבל את הפרק השני אני שומעת בלי צליל השאלה שלי יכול להיות שהקובץ פגום או שיש איזושהיא בעייה עם הנגן תודה על התשובה.... עם אתה לא יכול לענות שלח לי את התשובה באי סי קיו 273637782

pink panther 8

New member
הוא היה מועמד לאמי

אבל אני חושבת שהוא לא זכה אלה ספיידר דיויד ספיידר עם אני לא טועה זכה(השחקן מבוסטון ליגל). אבל הם קיבלו את הפרס לתסריט הכי טוב התסריט של פרק מס' 21 שלושה סיפורים הפרק שבו קרמן אלקטרה השתתפה....

אכן.

בימי שישי בערב (23:30) משודרת העונה הרביעית של בלקאדר (הפתן השחור) בה הוא מופיע. מומלץ מאוד.

Augustus Hill

New member
ב7.2

כן, שוב הפסקה ארוכה.. רק חזרו מהפסקה של חודש, שידרו פרק אחד ועוד הפסקה של חודש, שונא את זה!

morini77

New member
לא נכון!

איזה בלעעעעע
הם כאלה... לא הוגנים. עוד פעם יש סוויפס?

morini77

New member
לא נראה לי שזה זה אבל...

פעמיים בעונה המנהלים של הרשתות מכריזים על סוויפס, יענו בודקים מה הרייטינג בשני פרקים ספציפים במהלך העונה שמכריזים עליהם מראש ואם הרייטינג גבוה מחליטים על עוד עונה. אז סוויפס אחד כבר היה (אם אני לא טועה) ולפני כן הם עושים הפסקה גדולה ומכינים את הקהל לביאת הפרק המצוין כדי שכולם יראו.

למעלה