שאלה.. צ'יס(הבלונדיני) מהסידרה שיחק בעבר בבנות בסטייל (והיה לו שיער חום) נכון?
D dsds2 New member 17/4/06 #1 שאלה..../images/Emo222.gif../images/Emo15.gif צ'יס(הבלונדיני) מהסידרה שיחק בעבר בבנות בסטייל (והיה לו שיער חום) נכון?
שאלה..../images/Emo222.gif../images/Emo15.gif צ'יס(הבלונדיני) מהסידרה שיחק בעבר בבנות בסטייל (והיה לו שיער חום) נכון?
S Sugar girl היחידה New member 19/4/06 #3 יש לי שאלה.. זה ממש דחוףף!! בפרק האחרון האוס שמע את השיר 'BEAUTIFUL'.. וזה לא היה בגרסה של כריסטינה אגילרה, אני מחפשת את הגירסה הזאת שהופיעה בפרק כבר המון זמן.. מישהו יודע מי שר את הגירסה הזאת? אלפי תודות למי שיגיד לי
יש לי שאלה.. זה ממש דחוףף!! בפרק האחרון האוס שמע את השיר 'BEAUTIFUL'.. וזה לא היה בגרסה של כריסטינה אגילרה, אני מחפשת את הגירסה הזאת שהופיעה בפרק כבר המון זמן.. מישהו יודע מי שר את הגירסה הזאת? אלפי תודות למי שיגיד לי
כ כבשה מייללת לירח New member 19/4/06 #4 זה דחוף ב-4 בבוקר? ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif וול, הגירסה היא של אלביס קוסטלו, אבל היא הוקלטה במיוחד לסדרה למיטב ידיעתי.
זה דחוף ב-4 בבוקר? ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif וול, הגירסה היא של אלביס קוסטלו, אבל היא הוקלטה במיוחד לסדרה למיטב ידיעתי.
מ מאוהבת לנצח New member 19/4/06 #6 מגניב../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif חשבתי שכריסטינה אנגילרה עשתה לו קובר(חידוש)
• •°• נעמה•°• New member 19/4/06 #9 המ השירים שהיו בפרק מופיעים בשרשור הפרק שאנחנו עושים, פעם הבאה לחפש שם
B buff6 New member 22/4/06 #14 כמה עונות יש? רציתי לדעת אם בארה"ב יש עונות יותר מתקדמות של הסדרה (יותר מעונה שניה...)
כ כבשה מייללת לירח New member 22/4/06 #15 הם משדרים את העונה השנייה ../images/Emo29.gif (לקראת סוף העונה)
D dairy milk New member 24/4/06 #16 שלום. יש לי שאלה, למרות שאני מניחה שבטח שאלו את זה כבר הרבה. מה שעות השידור של האוס, בHOT ובYES אם יש?
שלום. יש לי שאלה, למרות שאני מניחה שבטח שאלו את זה כבר הרבה. מה שעות השידור של האוס, בHOT ובYES אם יש?
• •°• נעמה•°• New member 24/4/06 #17 כתוב בשורה העליונה שבראש בפורום ובכל מקרה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=75392442
כתוב בשורה העליונה שבראש בפורום ובכל מקרה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=75392442
פ פוטר יא סקסי New member 25/4/06 #19 האם זו שמשחקת את קמרון משחקת גם את פליסיטי? (מהסדרה "פליסיטי".) תגידו שכן! תגידו שכן! התערבתי עם אנשים!
האם זו שמשחקת את קמרון משחקת גם את פליסיטי? (מהסדרה "פליסיטי".) תגידו שכן! תגידו שכן! התערבתי עם אנשים!
כ כבשה מייללת לירח New member 25/4/06 #20 ממש לא ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif את קמרון משחקת ג'ניפר מוריסון. את פליסיטי משחקת קארי ראסל.
ממש לא ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif את קמרון משחקת ג'ניפר מוריסון. את פליסיטי משחקת קארי ראסל.