אנחנו עדיין "טריים" אבל
1. השתדלנו להוריד את כל הגבסים בבית. 2. פשוט אמבטיה עם קצת חומץ וממש ממש צ'יק צ'ק התקלפו הגבסים, משהו כמו 10 דקות. בלי מספרים, בלי כלום. פשוט גילגלנו את התחבושת כולה. ממה שאני הבנתי יש כל מיני חומרים של הגבסים למשל בשערי-צדק, הגבס הראשון שלנו לא הצלחנו להוריד לבד. הבנתי שסוג כבס כזה קיים גם בחדר הניתוח בעין-כרם. 3. אנחנו מאוד שומרים שלמעלה יהיה ריפוד טוב, שהגבס לא יתחכך בעור. וגם בגיבוס הסתכלנו טוב (פורת מאוד מאוד מקפיד על זה) שיהיה ריפוד לאורך כל הגבס, שלא תישאר פיסת רגל חשופה, שהגבס יהיה ישירות עליה. 4. אני לא שמה תמונות, כי הרגליים של הפשוש יצאו עד כה בכל הגבסים נקיות מחתכים, לא אדומות,לא כחולות, ממש כמעט רגלים רגילות, וכמעט כמעט בלי הבדל בין הפולק'עס שמחוץ לגבס לזה שבפנים. (חוץ מבגבס האחרון) 5. מהנסיון שיש לי עם הגבס האחרון - צריך לראות אם אין מקומות בגבס עצמו שנראים לוחצים על הרגל. אצלנו ממש הפולק'עס שהיה מחוץ לגבס היה מלא כזה, כאילו שהוא ממש השמין, הגבס נראה מוחץ על הירך. 6. אמבטיות לא העזנו לעשות. שמנו אותו על 2 מגבות בתוך העריסה (למזרון הרי יש חסינות מהמים), וסחטתי עליו המון המון מים מגיגית מים שעמדה לידי. השתמשתי ב-2 מגבות, אחת לפנים, ואחת לגוף.