שלום.. שאלה קטנה..

zigystar

New member
../images/Emo101.gif שלום.. שאלה קטנה..

זה זמן מה אני רוצה לעצב את החדר שלי בקווים אתנים. משמע, יותר נוטה להודי, שימוש בצבעים עזים, בדים בולטים, טכסטורות שונות (צבע הקיר אף דומה לצבע של הכוכב הזה
) מדובר בחדר ממוצע, בינוני משהו. תקרתו עשויה מעץ כהה, מה שגורם לחדר להיראות אף יותר קטן. מה שבעצם אני מחפשת, הן דוגמאות לחדרים כאלו, אביזרים למינהם, עצות וכמעט כל פרט שיכול לעזור לי. אז אם יש לכם מה לתרום, זה המקום.
תודה.

melodynoa

New member
אני מניחה

שקודם כל עלייך לאסוף חומרים, בעיקר בדים וקישוטים. אם את יכולה למצוא סארים אורגינליים - מה טוב. אולי תחפשי גם בתחום הצועני. הרבה זהב, אדום, ירוק, ורודים, מבריקים... פריטים: מערכת קפה זהובה, אגרטים זהובים... במילה אחת: לכי לחרוש את שוק הפשפשים. את יכולה לעשות "את זה" עם כיסוי מיטה, תמונות שהן בעצם בד כזה, ולא חסרה אומנות הודית, את יכולה לגלוש באינטרנט, להוריד תמונה ולפתח אותה דיגיטלית. להכניס אותה למסגרת, וזהו. זה יכול להיות תמונה של הודים, הודו, או טקסטורה הודית כלשהי. את יכולה למצא גם אהיל הודי ללא כל קושי - אולי בצבע כתום, ואפילו לנסות לצפות את הקיר בבד. יש אפילו מה שנקרא "בד הודי". נסי להמנע מחומרים סינתטיים (פלסטיק וכו) ולהתרכז בבדים, עץ, זהב וזכוכית - עדיף צבעונית. גירית אותי עם זה, זה יהיה מדליק! אז יאללה - קודם לאסוף מה שאת יכולה. אם בא לך, אני מוכנה לבוא לעזור לך באופן אישי. אני אמשיך לחפש עבורך דוגמאות. ביי ובהצלחה! אולי זה הכי קרוב למה שאת מתכוונת שכחתי מה זה, אבל תיכנסי

zigystar

New member
../images/Emo24.gif את מלכה!

פשוט מלכה! הדוגמאות של חדרים משתנים מהבי סי סי, זה מה שאני שואפת אליו. וואי, תודה! ואם בא לך להמשיך בפרוייקט, את מוזמנת ויותר.. ואני כמובן אעדכן..

melodynoa

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifחן חן../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo187.gif

melodynoa

New member
היי! מצאתי עוד 2 דברים בשבילך!

עשיתי היום טיול בת"א: נחלת בנימין, שוק הפשפשים ותערוכת סוהו בדיזינגוף סנטר. אז ככה: במדרחוב נחלת בניימין, אם את נכנסת דרך רמב"ם את הולכת ישר ומגיעה לT מבחינת השוק. הוא ממשיך או ימינה או שמאלה, למרות שיש גם ישר, אבל הוא לא שוק. אם את פונה שמאלה, אחת החנויות הראשון בצד ימין של הכביש זו חנות בדים, ויש שם בדים הודיים מ-ה-מ-מ-י-ם. מבדרים אפשר לעשות הרבה דברים, החל ממפיות קטנות לשולחן, למדף, דרך וילונות וכלה הכיסויי ביטה וכריות. אח"כ המשכתי לשוק הפשפשים. ישר אחרי השעון יש פניה שמאלה (משם יש מעבר צד הצפוני של השוק). כ-200 מטק מהפנייה, בצד ימין יש חנות שנקראת india. נכנסתי לשם לבדוק עבורך (לא שחכתי אותך) ויש שם את הרהיטים הכי יפים שראיתי בחיים שלי! ודי זולים. מזנון עץ מלא בגימור משגע, בצבע כהה, משהו כמו 1,500 ש"ח, אם היה לי את הכסף הייתי קונה במקום! לקחתי כרטיס ביקור בשבילך! אח"כ המשכתי לשוק הפשפשים, ואם את צריכה אביזרים (כלי כסף, זהב, נחושת, עששיות וכוסות קפה קטנות, חרסינות אוריינטליות), ובדים , שאמנם לא נמכרים לפי מטר, אבל יש שם שמלות וחצאיות מבדים משגעים, שאפשר לעשות מהם דברים, וקופסאות עץ הודיות , ופילי עץ ושטיחים (אולי לא הייתי קונה שם שטיח, כי זה לא מספיק היגייני...). אגב, יש שם גם רהיטי עץ מאוד מאוד יפים. ואפילו באחת החנויות יש כלי נגינה... מקווה שעזרתי!!! ואמשיך לחשוב עליי, אבל בתמורה ארצה לראות מה יצא בסוף! חוץ מזה, אני ממליצה לך על צבעי אדום-כתום.

למעלה