אני עשיתי דוקטורט../images/Emo63.gif
קודם כל דברתי עם עידית ועודד (העונים גם לשם - מטיסת שבלולים...), כדי לבדוק את האופציות הירושלמיות. אח"כ הרמתי טלפון למרפאות נוספות - כמו בי"ח אלין, שיש להם מחלקה אורטופדית מעולה, אבל בק"פ הם לא כ"כ מתמחים. פניתי להדסה הר הצופים לבדוק מי מטפל שם, ואח"כ התברר לי שהוא גם "מקבל" בכללית (הקופה שאנחנו חברים בה). התקשרתי למרפאה "שלו" לקבוע תור, כי רציתי להתייעץ איתו על דרך הטיפול המקובלת בהר הצופים, ועל פיה הוא נוהג. האחות לא ידעה איך לקבוע לי תור לרופא ילדים, כשאני מבוגרת ואין עוד תינוק לדבר עליו... בסוף כשהסברתי לה במה מדובר, והיא שאלה את הדוקטור האם אפשר לקבוע תור - הוזמנו לתור אצלו. לקחתי איתי חברה טובה, שיש לה טביעת עין טובה על אנשים ,שתגיד לי מה דעתה, כי אני ממש גרועה בזה, ועד אז לא שמעתי על אף אחד שמטופל אצלו, ואני לא זוכרת אף אחד נוסף בפורום שמטפל אצלו. בקיצור נסענו, התרשמנו מהמקצועיות שלו, וכך התחלנו את הטיפול אצל ד"ר סימנובסקי בהדסה הר הצופים. ד"ר סימנובסקי מטפל גם בהדסה עין כרם, ובמקרים שהוא בחופש (למשל) וחייבים לשים גבס, הוא שלח אותנו לעין כרם. גם את הניתוח עושים בעין כרם. את מלאכי הוא גיבס ביום השלישי - לפני השחרור הביתה. הוא רופא מקצועי וזריז, לא האדם הכי נחמד בעולם, אבל מטפל מצוין בילדים ועונה על כל השאלות שיש לי. אנחנו מאד מרוצים וממליצים בחום. (להר הצופים יש גם יתרון עצום של חניה, שבימים הקרים, בעין כרם, בעיני, זה בלתי נסבל במיוחד עם תינוקות קטנטנים)