שרשור הפרק השבועי: האוס

YaEl 15

New member
../images/Emo101.gifשרשור הפרק השבועי: האוס

שעת שידור 019:5 אורך שידור 00:46 שם הפרק: Euphoria" " ובעברית: " אופוריה" (חלק ראשון) מספר הפרק: 2.20 ו42 בסה"כ. תקציר::שוטר סובל מבעיות נשימה ושמחה בלתי מוסברת. פורמן הנשלח לבדוק את דירתו, מתחיל להראות תסמינים דומים לאחר זמן מה, ומוכנס לבידוד יחד עם השוטר. האוס, צ'ייס וקמרון מנסים להציל את חייהם. תסריט תמונות מידע תמונה----> לשים שנוי לא של יו... פרק מרתק. סוף-סוף יש פרק פורמן. והוא נגמר כ"כ במתח. אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה. הייתי כ"כ מתוחה. וכל כך חיכיתי להמשך.. זה היה כמעט לפני שנה... וואוו. יש למה לחכות. הפרק הבא אפילו יותר מדהים.

always be me mc

New member
סופסוף פרק וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הגיע הזמן באמת. הפרק אכן פרק מרתק. למרות שמצד אחד בא לי לחנוק את פורמן על מה שהוא עשה לקמרון(יש לציין שהאוס גם הצחיק וגם צדק בזה שהיא הייתה צריכה לדקור אותו בחזרה
), מצד שני אי אפשר להימנע מלרחם עליו
זה לא קל להיתקע עם איש חולה מאוד באותה מחלה שאתה חולה בה וצורח מכאבים.. אוקי זה גיהנום אבל אולי הגהנום היה מתבקש
כיוון שדיי ברור שהוא יחלים כי זו הסדרה "האוס" אחרי הכל אפשר רק לקוות שבעקבות החוויה הלא נעימה הזאת הוא יסיק מסקנות נכונות והכי חשוב יפסיק לדקור אנשים!(תרתי משמע. גם בגב וגם עם מזרק
) ובאמת מה הוא צריך לעשות כדי שקמרון תשנא אותו? גם אני תוהה על זה. בכל מקרה פרק מצויין
(צריך יותר כאלה
) ומצפה כבר לפרק הבא(למרות שרוב הסיכויים איך שאתם מכירים אותי שאני כבר אקרא מה ההמשך
) ותודה לך יעלוש על השירשור(שבאמת ציפיתי לו
)

YaEl 15

New member
אחרונה.

וגליה, אם אהבת את הפרק הזה, חכי לפרק ההמשך....

YaEl 15

New member
זה לא המקרה פה.

לפחות לא לדעתי. הפרק הבא לא מאבד בכלל מהמתח, באמת עד ה-10 דקות האחרונות, וגם הסוף הוא לא בדיוק..טוב, נו, את כבר תראי
אחח.. אופוריה.

למעלה