שרשור שאלות ובקשות חדש

jshard

New member
מוסיקה

הי, מישהו יודע איפה ניתן להשיג רשימה של השירים מהתוכנית?

yaelhr

New member
חח אני בטוחה שאתן תוכלו לעזור../images/Emo13.gif

מתי משדרים את האוס בארץ? אני אף פעם לא מצליחה לעקוב
תודה מראש..

help me! ../images/Emo29.gif

אם יש פה מישהו, אני צריכה שתעשו לי טובה ותפתחו שרשור חדש שהכותרת שלו היא
2x19. יש בעיה בתפוז שגורמת לזה שאני לא אוכל להשתמש בחלון הוספת הודעה, אז אני לא יכולה לפתוח שרשורים חדשים :X.

jeared

New member
שלום! חדשה פה.. שאלה...

אם ראיתי עד פרק 9 בעונה הראשונה זה יהיה נורא לעבור לעונה השניה? ז"א אני יודעת שחוץ מהמקרים הרפואיים יש עלילה עם הרופאים אז- יש הרבה מה להפסיד אם אני לא אראה או שאפשר? מה אתם אומרים?...

בטח שאת יכולה ../images/Emo45.gif

הדבר היחיד שאת צריכה לדעת זה שסטייסי אשתו לשעבר של האוס התחילה לעבוד איתו באותו בית חולים. ברוכה הבאה

jeared

New member
לא הצלחתי לשרשר את שאלתי הבאה אז...

מה קרה בין ד"ר קמרון לד"ר האוס? כידוע- דילגתי לעונה 2 וזה בגלל שאין תרגומים מפרק 11 בעונה הראשונה- אם יש... אשמח לדעת... תודה!!!

ואוו, זה סיפור ארוך... ../images/Emo29.gif

את לא חושבת שעדיף לך לחכות לתרגום, או לראות בלי תרגום? א. כי פרק 11 זה פרק מדהים וחבל לפספס אותו (אותו ואת ש21 שגמכן מדהים וזכה באמי). ב. כי בדיוק עכשיו מתחילה העלילה החשובה.

jeared

New member
אני מחכה... ומחכה...

אבל זה לוקח הרבה זמן אני רואה הרבה סדרות בלי תרגום אבל עם כל המונחים הרפואיים זה ממש קשה להבין... אוב, אז נראה לי שאני פשוט אראה במקביל עונה 1 לפי התרגומים שיצאו ועונה 2 כי יש בה יותר תרגומים לפרקים... תודה לכווולם!

אני מבינה אותך ../images/Emo29.gif

אבל מסתבר שזה לא כזה מפריע שלא מבינים את המונחים הרפואיים. וגם אחרי צפייה בפרקים עם התרגום לומדים להבין כל מיני מונחים. בכל מקרה יש אתר של טרנסקריפטים שאת יכולה להשתמש בהם כדי להבין דברים, ויש לי גם אתר שמסביר את המונחים הרפואיים בסדרה (באנגלית) אם את מעוניינת
.

Hieros Gamos

New member
Medical Jargon rulez ../images/Emo3.gif

too many medical shows and you'll understand everything they say...

Fred Bear

New member
תרגומים

אהלן... מה נשמע? אז לאחרונה "גיליתי" את התוכנית בזכות ערוץ 3... רק חבל שגיליתי את זה רק בעונה השנייה... השאלה היא מאיפה אני יכול למצוא תרגומים לפרקים של העונה הראשונה? מה שמצאתי עד עכשיו זה רק לפרקים 1-9... תודה מראש

למעלה