שרשור שאלות ובקשות

osnnat

New member
וואו.

פעם ראשונה שאני כותבת כאן. אני מחפשת את האתר הרשמי של הטופ מודל הבאה של אמריקה ואני לא מוצאת )): אני מכורה לסדרה הזאת מכורה

מה קאסי מספרת בפרק הבא??

בתקציר לפרק הבא הראו שקאסי מספרת משהו... מה היא מספרת??

purple rain2

New member
כפרעלייך../images/Emo99.gif

נכנסת לכאן כי את רואה את התוכנית או כי ראית שאני מנהלת מהחתימה שלי?

~ עצומה לאייקונים ~

אנשים!! עצומה לאייקונים - שיפור וחידוש בפורומים של תפוז! העם רוצה אייקונים של החורף!! העם רוצה חידוש ושיפורים!! אייקונים שליטה!! עשינו את זה לפני חצי שנה, בעצומת ענק! והנה בפברואר האחרון- תפוז סוף סוף הקשיבו לנו! הפעם- אנחנו יכולים שוב! כרגע מעל 300 תגובות בעצומה בתפוז משוב! בואו ותעזרו! רק תעשו
בשרשור! הפיצו בכל הפורומים שאתם גולשים בהם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=54108166

olga131

New member
שאלה דחופה

מית השידור החוזר ביום שבת של התוכנית ? ויש שינוי היום בגלל שאין פרק 4 של מכושפות ??

purple rain2

New member
השידור החוזר הוא בשעה 17:20

ערוץ 3, כמובן (כמו שכתוב בראש הפורום). לפי מיטב ידיעתי אין שינוי, אבל אם את רוצה להיות בטוחה לגמרי אז תסתכלי במדריך השידורים באחד העיתונים.

שלום ...

אפשר להגיד שאני חדשה פה אבל אני לא כל כך חדשה אני תמיד נכנסת לפה אני פשוט לא מגיבה ... אבל הפעם רציתי לבקש מכן אם אתן יכולות להביא לי את האתר של הטופ מולד כי אני רוצה להיכנס אליו בתודה ליבושק'ה דרך אגב קוראים לי ליבי ואני מתל אביב בת 14 וחצי תודה לכל מי שמוכן לעזור

purple rain2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולמה את לא כותבת? בכל אופן האמת שאין לי מושג האתר ואני לא מחפשת כי אני לא רוצה להרוס לעצמי מי זוכה בעונה הרביעית...

purple rain2

New member
אבל מה שכן...

את יכולה לנסות פשוט: www.americasnexttopmodel.com או לכתוב בגוגל "הטופ מודל הבאה"...

1 0 0 s w e e t

New member
האתר של הטופ מודל../images/Emo171.gif

למרות שזה יהרוס לך כי כתוב מי זוכה והכל ויש את התמונות אבל אם את זקוקה לו נואשות אני שמחה לעזור!. אני ממליצה להיכנס רק בסוף עונה!!!
ואני חייבת לציין שממש בא לי פיצה(כמו בציור שלתפוז)

חחח

בתאבון לך מותק ... ותודה רבה אני לא נכנסת לשם כדי לראות מי היא הזוכה אני כבר יודעת את זה אני רוצה סתם בשביל התמונות

למעלה