תגובה לתגובות

spainbar

New member
../images/Emo101.gif תגובה לתגובות../images/Emo39.gif

קודם כל כבר אתמול ניסיתי לכתוב תגובה אבל מאיזושהיא סיבה לא קיבלה המערכת את מה שכתבתי - ואולי יצא לטובה מכיון שציפיתי שאלו יהיו התגובות - בעיקר מהסיבה העיקרית שחשבתי שאנשים לא יקראו את דבריי עד הסוף - כי הרי כבר בדבריי הקודמים התנצלתי על השפה שנקטתי ומידת חריפותה, לא התכוונתי לתקוף את אף אחד באופן פרטי, אני לא מכיר את יונתן, ורק אדם אחד מכם הבין את זה לצערי.הרי ניסיתי לפנות באופן כללי ולענות לכל אלו שהביעו את דעתם על המקרה שלו (לא ידעתי את שמו עד שאמרתם), באותה זכות שהייתה לכל אחד מהם להביע את דעתו. והאופן החריף שבו יצאו הדברים נבעו רק מכעס של הרגע ולא בשום צורה מחוסר כבוד כמו שחלקכם הצליח להראות בדברי התגובה אליי... ובנוסף, גם כתבתי בהתחלה שבאמת הלוואי שהיינו חיים בעולם עם פחות שקרים, וש"חיינו בידינו", והשאלה האם אני רוצה לחיות בעולם כזה אינה רלוונטית - מכיוון שזהו העולם, ומה שיקרה לכל אחד נובע מבחירותיו ומה"מוסר" שכל אחד בוחר. בעיקר רציתי להדגיש שבבחירת "המוסר" של יונתן, שלפי דעתי אינו מציאותית אבל מהווה בחירה שלו, הוא אולי פיספס אדם נפלא שרק הסביבה שלו גרמה לו לשקר קטן (מחוסר בטחון) שעליו התוודה בקושי רב (מה שרק מעלה את קרנו בעיני, לאחר שגילה כיצד מתייחס יונתן לנושא) בקיצור, אני מתנצל שוב בפני יונתן (אתה כנראה אדם טוב לפי אלו שהגינו עליך פה) ובפני מי שנפגע. (ולמי שחשב שזה אני אז זה לא - אני בן 24 - באמת!!!!) אז תיהנו, תקראו את השיר שכתבתי שם, וקחו את הדברים בקלות, יש מספיק דברים קשים כדי להתווכח עליהם

אביעד21

New member
בקשר לשיר

טוב, בימים האחרונים למדתי דבר חשוב בפורום וזה להסתכל על הדברים שקרו בחייך, לא מנקודת מבט של צער, אלא מנקודת מבט של תהליך. אומנם כל אחד עושה דברים שעליהם הוא מצטער, אולם מצד שני אולי דברים אלו הביאו אותו למקום שהוא נמצא היום. אולי עכשיו אתה מתחרט על דברים בעבר אבל איזו תועלת יוצאת מלחשוב אילו . . . אז היה . . . מה עם אתה לא יודע מה יקרה עוד שניה, בטח לא עוד שבעים שנה. אולי הדברים ישתנו, ואולי לא. איך אומרים: יום אחד, חיים שלמים. כשחושבים על זה יום אחד יכול לעבור לך כסתם יום רגיל ויום אחד (רק יום אחד!) יכול לשנות לך את כל תוכניות החיים. לפעמים יום זה תלוי בנו, ולפעמים באנשים אחרים, המזל הוא שזה קורה לכולנו. אז אל תצטער על מה שעשית ואל תתכנן את עתידך. תזרום, תחיה ותראה לאן עוד תגיע . . .

זורבבל

New member
אני לא ממש מסכים

"...ואל תתכנן את עתידך. תזרום, תחיה ותראה לאן עוד תגיע..." לפני אי אלו שנים התעייפתי מלחשוב על העבר ולתכנן את העתיד. הנחתי בצד את נושא הנטיה המינית והשקעתי את זמני באפיקים אחרים. חלפו אי אילו שנים והפלא ופלא שום דבר לא קרה. האהבה לא התדפקה על דלתי ובקשה להכנס (ולא ציפיתי שזה יקרה). אם לא תגרום לדברים לקרות הם פשוט לא יקרו. אני מניח ש"תזרום" זה המונח החדש ל"יהיה בסדר" הישראלי הכה כסתחני. כולנו יודעים מהן בדרך כלל התוצאות של "יהיה בסדר". אם לא תגרום לדברים לקרות, על כל הקושי והמאמץ הכרוך בכך, הם פשוט לא יקרו.

דעה היא דעה..... ../images/Emo120.gif

ואתה וכל אחד אחר בהחלט מוזמנים לחלוק עלי..... אם כולנו היינו מסכימים היה פה נורא משעמם, כמו שגיא אמר. אמנם מעולם לא קראו לי דוס ונאצי באותו משפט, ועוד בלי סימני פיסוק (כבר קראו לי לא מעט שני הכינויים בנפרד, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה אותם יחד
), אבל אל דאגה - כמו שאמרת - אתה לא מכיר אותי, ולכן אני בכל מקרה לא יכול להיפגע. Sticks & stones וכאלה.... אבל אני מודה לך על ההתנצלות, בעיקר כדי שנוכל לנצל את הדיון הזה כדי לשפר את תרבות הדיון שלנו בפורום מכאן ואילך. לעניין המוסר: לכל אחד יש את העקרונות שלו, את המוסר שלו, וצביעות היחידה היא לא לעמוד על עקרונות אלה. אגב, אם הוא מוצא חן בעינייך כל כך, אני אשמח - אם אתה רוצה - לתת לך את הטלפון של אותו נסיך קטן
.

MARMELAD

New member
אני חולק עליך !

טוב, האמת שאני לא. סתם רציתי תמיד לכתוב כותרת כזו וזה נראה לי הזמן המתאים. לסיכום כל הנושא, אני מקווה שעברנו הלאה. סה"כ אף אחד לא בא לכאן כדי לפגוע באחרים (ואלו שכן נכנסים מיידית לפינת ההומופובים והופכים לביחדת הפורום). סה"כ אני שמח שיש כאן טיפוסים מכל הדיעות והכיוונים. זה רק מראה לנו כמה שבתור קהילה אנחנו בנויים מכל מיני אנשים שונים. וחשוב לזכור את זה לפעמים. ודרך אגב, אני יוצא בפנייה נרגשת, מה יהיה? כבר שבוע לא היה כאן הומופוב עסיסי. חברים, תתחילו לייבא הומופובים.

אוכלים בתחת

אני מעדיף להשאר בעילום שם, ועירפול חושים, או משהו. בכל אופן אני ממש לא אוהב הומואים, מה זה לא אוהב, לא יכול לסבול אותם. יש להם תמיד מין ריח רע כזה מהפה, אבל זה מילא, מה שהם עושים שם מאחורה, זה כבר ממש מגעיל. הם לא שמו לב מה יוצא משם, פוי. לסיכום, שיעשו מה שהם רוצים, רק בבית שלהם, אף אחד לא צריך לראות את הדרעק הזה. מההומופוב עלום השם.

למעלה