תסבירו לי משהו...

Doctor A

New member
../images/Emo101.gifתסבירו לי משהו...

גן העצמאות זה מקום להכיר אנשים, זה מקום לפגוש מישהו חדש, זה מקום לעשות סקס, או מקום נהדר לתפוס מחלות מין מקסימות, לתפוס מחלת עור, HIV? סאונה, זה מקום ליהנות, להתרחץ, לשתות אלכוהול, לשמוע מוסיקה, לקבל מכות בטוסיק, להסתכל על הנוף או לקבל מנדבושקס, פטריות ברגליים וכו'? מסיבת סקס, ליהנות בסאדו-מאזו, שלישייה, רביעייה, חמישייה וכו' וכו' וכו' או לתפוס חיידק אקזוטי חדש, אפריקאי, אמריקאי או אירופאי עם חינוך אשכנזי טוב? תנו לי כמה סיבות למה את/ה היית הולך למקום כזה או למה לא היית הולך למקום כזה. פרט, נמק, הסבר והבא דוגמאות.

daniel365

New member
אני מניח...

שנאיביות ובורות כגורמים ראשונים הם אלו שגורמים לזה. גורם משני אולי.... חוסר ברירה? אם לא מוצרים מישהו במקום אחר ושם כן אז - זאת האופציה הזמינה ביותר.... אבל למה שיהיה לי מושג יותר מדי.... מעולם לא הייתי בגנים, במסיבות הסקס, או בסאונות (חוץ מהחדר כושר שלי...). מה שבטוח - טוב לראותך כאן שוב דוקטור - וטוב לדעת שהבראת בעצמך מהשפעת!!!

Liroy26

New member
אני לא הייתי הולך למקומות הנ"ל

אבל מצד שני אני זה לא פונקציה. גן העצמאות זה מקום נהדר למצוא זיון ללילה בלי התחייבות ובלי יותר מידי סלקציה כל עוד אתה יודע איך נראה קונדום ואיך משתמשים בו. בסאונה תוכל להנות ממיטב חתיכי עירנו בתנאי שתנעל כפכפי גומי. חיידקים ושאר מחלות אפשר לקבל גם מלמצוא זיון באינטרנט, מלהכנס למיטה עם דייט חדש, מלאכול ספגטי מקולקל במסעדה.

למעלה