שירים למסיבה

../images/Emo101.gif ../images/Emo41.gif שירים למסיבה

אהלן אני מארגן מסיבה בעוד יומיים, ואני צריך שירים במזרחית ידנים חדשים העיקר שיהיו מקפיצים כאלה ולא שירי דיכאון... מישהו יכול לארגן לי רשימה של כמה שירים לדיסק ? תודה חבר'ה !!

Puskas

New member
קבל דברים שיעיפו לך ת'גג

1. רמיקס שירים מזרחית 2007 2. דודו אהרון-היחידה שלי-רמיקס 3. מני פרץ - שחקן שלך 4. צביקה אברהם-לנצח אלך אחרייך 5. שמעון בוסקילה - מרגיש את זה 6. שריף ואבי מסיקה-מג'נון 7. משה פרץ - ורק איתך 8. צביקה אברהם-יש לך איזה קסם 9. בר כהן -היא משגעת 10.שריף-הכל למענך 11.ישי לוי-רוצה אותך בלילה 12.דודו אהרון-מרגיש כמו מלך 13.קובי פרץ-באש ובמים 14.משה פרץ-יש רגעים 15.אייל גולן-כבר לא יכול 16.זהבה בן וזאב נחמה-משקר 17.בר כהן ועידן סלע-עד אלייך 18.אילן נורי-רוקדת 19.אייל גולן-שמועות 20.אילן נורי-חזיון תעתועים 21.משה פרץ וליאור פרחי - אולי פשוט אני 22.ליאור פרחי ומשה דץ-כבר משתגע 23.רון שובל-עד החתונה זה יעבור 24.רובי לוי ושלומי שבת-מתוקה שלי 25.איזקיס -לנצח איתך 26.אש-משה פרץ-ניר סייג רמיקס 27.מרגלית צנעני-אז מה רמיקס דרבוקה 28.נתי לוי ופיני חדד-מחרוזת ככה וככה,אהבה קצרה,אני ואת אז 29.סגיב כהן וג'קי מקייטן - סופרים את הקופה 30.צביקה.אברהם-.חבקי.אותי 31.(אייל גולן - אל תלכי לי (רמיקס קובי סעדון 32.מושיק עפיה-תן לה 33.לירן טל - תחלמי 34.מורן קריתי-שר בשבילך 35.אבי פרץ-קטנטנה 36.מושיק עפיה-תעני לטלפון זה ככה על קצה הלשון חח..תהנה :)

Ran Bimba

New member
שירים שאני ממש אוהב...

1. רמיקס שירים מזרחית 2007 2. דודו אהרון-היחידה שלי-רמיקס 5. שמעון בוסקילה - מרגיש את זה 6. שריף ואבי מסיקה-מג'נון 7. משה פרץ - ורק איתך 12.דודו אהרון-מרגיש כמו מלך 13.קובי פרץ-באש ובמים 16.זהבה בן וזאב נחמה-משקר 18.אילן נורי-רוקדת 23.רון שובל-עד החתונה זה יעבור 24.רובי לוי ושלומי שבת-מתוקה שלי 26.אש-משה פרץ-ניר סייג רמיקס 27.מרגלית צנעני-אז מה רמיקס דרבוקה חולה על השירים האלו
.. במיוחד על המודגשים

למעלה