חברה אני רוצה חוות דעת

../images/Emo101.gif../images/Emo53.gifחברה אני רוצה חוות דעת

אז ככה, יש לי בעיה עם העיצוב הנוכחי, העמודים יותר מידי ארוכים, צריך לרדת יותר מידי למטה, זה מעצבן אותי, כי לא תמיד רואים את הכל. בכל מקרה אני מנסה לעבוד על עיצוב חדש. עשיתי סקיצה של העמוד הראשי, אך מאוד חשובה לי חוות דעתכם, הגולשים
מה דעתכם?(כמובן שהעמוד הפתיחה הראשוני, עם הדברי פתיחה של גלי ישארו כמו שהם) לחצו כאן לראות את הסקיצה. דעתכם הכנה

willo1

New member
אלירן! אלירן!

בדף של גלי במומה יש לינק לאתר!!!! וואו! איזה יופי! לא ידעתי שהם שמו קישור..

דעתי לגבי עדכון האתר

דעתי, במלה אחת קצרה היא "די". אלירן, הגזמת! מה זה העדכונים האלה כל שניה? זה נשמע ממש לא רציני שהאתר הכמעט רשמי של גלי משתנה כל יומיים. אני לא מבינה מה רע באיך שזה עכשיו וגם לא הבנתי מה היה רע באיך שזה היה לפני כן. זה נ-ה-ד-ר! דברים רציניים הם דברים שמתעדכנים וצועדים עם הזמן, נכון, אבל לא משתנים כל יומיים. תאר לך שאתר משרד החוץ הישראלי (שעבר שינוי לפני כמה חודשים אחרי שהקודם כבר באמת היה מיושן)ישתנה חדשות לבקרים- אנשים כבר לא יזהו אותו או יחשבו שהוא כזה דפוק שכל הזמן צריך לשנות אותו או שמדינת ישראל פשוט לא רצינית וחסרת יציבות(מי אמר שזה לא באמת ככה?
. לי נראה לא לעניין כל השינויים האלה. תן לזה כמה חודשים. תן לזה להתעכל אצל אנשים ואחר כך אם יבוא לך- תשנה. עמוד הפתיחה מצוין ולדעתי חסל סדר שינויים. זה גם יחסוך לך עבודה והטרדה עצמית. יש לי תחושה ששרית תגיד לך בדיוק ההיפך מחר, אבל תעשה מה שאתה רוצה. לי זה נראה מיותר. ובהזמדנות זו- מזל טוב על השחרור מהמחסום בתקווה שתמצא מנוחה בשיבוץ החדש ובתקווה שהמחסום המסריח הזה כבר ילך לקיבינימאט וחיילנו היקרים לא יצטרכו לעמוד שם ולשים נפשם בכפם בשבילנו. בכל אופן שיהיה בהצלחה. אני באמת שמחה בשבילך (סופסופ קצת שקט...

יש בזה משהו, ואני יודע מה הסיבה

אני פשוט אף פעם לא אוהב מה שאני עושה, תמיד חושב שזה לא יפה, לא חשוב מה יגידו. חוץ מזה שתמיד משעמם לי, אין לי כח להעלות כתבות, אז אני סתם מתחיל לעשות דברים
וואי כמה שאת צודקת, אני אולי יצאתי משם, אך יש עוד המון חברים שלי שתקועים שם, רק בשביל שהערבים יוכלו ללכת לפרנס את המשפחות שלהם... בכל מקרה

אתה חושב שאני לא יודעת את זה?

אני מכירה אותך כל כך טוב, שאם אני אגיד לך כמה דברים אישיים על עצמך אתה לא תאמין מאיפה אני יודעת. ואני גם לא יודעת מאיפה אני מכירה אותך ככה, כי אין ביננו שום קשר (אנשים פה עוד יכולים לחשוב). רציתי להגיד למה אני חושבת שאתה באמת רוצה לשנות את האתר כל יומיים, אני יודעת מאיפה זה נובע, אבל זה נראה לי אישי מדי לפורום והאמת? גם לא ענייני. כבר אמרתי פה מספיק דברים שאחרי זה שאלתי את עצמי מה בכלל היה אכפת לי שהייתי צריכה להגיד אבל מה לעשות, אתה אף פעם לא מרוצה מעצמך ואני יותר מדי מרוצה מעצמי (רק לפעמים!)...ואז אני מרגישה צורך להגיד את מה שאני חושבת.ואני כנראה גם אמשיך כי אין תרופה לבעיה שלי - שאני חדורה ברגשות כנים של להגיד את האמת כשנראה לי שצריך...
שוב פעם אני מדברת ברמזים. נעזוב את זה. אני אלך לישון עכשיו. למזלי, אין לי צורך בהרבה שעות שינה. מקסימום אחר כך אני קורסת בבית ומזמינה לעצמי אמבולנס. שיהיה....
לילה טוב נ.ב אני באמת לא מבינה למה אתה לא מרוצה- הכל הולך פה אחלה. מכל הבחינות (אתה יודע שאם לא אני אומרת) ודבר שני- אני שמחה שהבנת את הרמז שלי לגבי החיילים במחסום. לפחות יש לך קליטה מהירה....(לפעמים, לפחות..
)

שרית7

New member
יש לי משהו חשוב לומר לך

זה האתר שלך. אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה ואתה לא חייב אישור לא שלי ולא של אף אחד. הפורום הוא דבר שנוגע לכולם כי הוא פורום פתוח. אבל מה שקשור באתר עצמו צריך להיות עניינך הפרטי. אם אתה רוצה להתייעץ עם מישהו אז לדעתי רק עם אסף דרעי מנהלה האישי של גלי כי הוא מספיק מקצועי כדי לתת לך דעה אובייקטיבית לחלוטין. אני אישית מסכימה עם דבר אחד לגבי דף הפתיחה: זה שצריך לגלגל כל הזמן למטה זה דבר בעייתי ויכול להיות שלא כולם תמיד מגלגלים ויכולים להתפספס דברים. אני אישית לא אהבתי מלכתחילה את הרקע הקודם הסגלגל הבהיר היה בו משהו חיוור ודהוי לטעמי. ולא ניסיתי לשכנע אותך לשנות אותו כי השורה התחתונה צריכה להיות שלך, לדעתי. אם כל פעם תבקש את דעת כל הפורום אתה רק תשתגע מזה כי לכל אחד יש את הטעם האישי שלו. כל אחד אוהב צבעים מסויימים, תמונות מסויימות, למרות שיש פה משותף לכולם שכולם פה מתעניינים בגלי עטרי, עדיין לא לכולם יש אותו טעם, וכל אחד מושך לכיוון שונה. לא כולם אוהבים את אותם שירים, לא כולם אוהבים את אותן התמונות. למה להסתבך? לא אהבת? תשנה. אתה לא צריך לקבל אישור על כל דבר תהיה מספיק החלטי, וזה טיפ שאני יכולה לתת לך לחיים, בודאי לא רק לגבי האתר. תעשה רק מה שאתה אוהב ומה שאתה חושב שיהיה לך טוב. אמרה מישהי שגדולה מאיתנו ב"כמה שעות"...אני חושבת שמה שעשית עד כה נפלא והשינויים דווקא מרעננים

../images/Emo51.gif

אבל לפעמים יוצאים לי דברים כאלה מזעזעים, כך שאני בד"כ שואל, ורואה לפי התגובות. כמובן שאני לא מצפה להסכמה של 100%, אבל לפחות לדעת שיש עוד מישהו שאוהב את זה

hilali1

New member
אפשר להביע דעה??

יש משהו במה שאפרת אומרת אבל עדיין, יש כמה דברים ממש לא נוחים באתר ושינוי בעיצוב יכול לפתור את זה בקלות ולהפוך את האתר יותר ידידותי למשתמש. בעמוד הכניסה באמת אין מה לגעת. גם בעיניי הוא מצויין. צריך לעצב את עמוד הבית בצורה מסוימת, ומה שאלירן הציג פה יפה, ואח"כ לא לשנות כלום עד שיהיה אתר רישמי. בתקווה שכמה שיותר מהר.

שרית7

New member
מסכימה

חוץ מזה שיש עוד הרבה מה לשדרג. גם הביוגרפיה שאגב אני כתבתי לא ערוכה בכלל ארוכה מדיי. צריך "לפרק" אותה לגורמים להפריד ציטוטים של גלי משאר האינפורמציה, להוסיף תמונות. יש עוד הרבה עבודה. זה מה שיפה באתר כי הוא דינמי הוא חייב להיות כזה. להתקדם להתפתח בהתאם לשינויים גם של הזמן וגם הדברים שגלי עוברת

שרית7

New member
ברוכה השבה

התגעגענו!!! בקשר למה שכתבת לגביי, לא יתכן שכל האנשים ייראו אותו הדבר ועם זאת יאהבו את אותם דברים, וזה בסדר גמור, לגיטימי ונורמאלי לחלוטין. (מבחינתי) אם הדעות שלנו שונות, לא קרה שום אסון. אז מה? אי אפשר לחיות בשלום עם זה? לי זה לא מפריע. אני מקווה שגם לך לא. הדברים האלה כל כך קטנים לא מתעמקת בזה בכלל.

שרית7

New member
אל האתר הרשמי איזה כבוד

הכי מצחיק שהוא לא רשמי אבל הוא נראה ומתפקד כאחד כזה

שרית7

New member
מוכרחה להוסיף עוד כמה מלים

אני פשוט מרגישה צורך, ואני מדברת פה גם בשם גלי עטרי ואסף דרעי. אלירן פשוט עשה עבודה נפלאה עם האתר הזה.אין ספק שכולם פה ללא יוצא מהכלל נרתמו לעזרה -יפית שפתחה את הפורום בתפוז, רובי שתרם המון תמונות ונתן רעיונות, אפרת שנתנה את הרעיון לשם של האתר ועוד רעיונות יצירתיים, עדי שכל כך מסור וגם כן תורם מידיעותיו ורעיונותיו לסקרים למשל, הללי המאוד מאוד יצירתית ומפתיעה, ובכלל כל אחד ואחת מכם שבדרך שלו ממש יוצא מעורו. אלירן יצר דבר נפלא ובזכות האתר שהוא הקים, ממש מחיתוליו, נוצר פה משהו יפה ואיכותי שאתרים רשמיים הקיימים רואים בו אתר רשמי למרות שאינו כזה. בזכות האתר הזה זכינו להכיר אחד את השני ואני בטוחה שנכיר עוד רבים וטובים, אנשים יכולים להתעדכן ב"חדשות האחרונות" בכל הנוגע לגלי עטרי, ועוד ועוד. גם אסף וגם גלי נפעמים ונרגשים מכל הנעשה פה. מי שיצר את הכל בחור צעיר, יצירתי עם המון כוונות טובות ועם זאת צנוע מאין כמוהו, ואני באמת חושבת שכל הקרדיט מגיע לו. ולכל השאר תודה על כל התרומה שצויינה להלן כי בלעדי כל אחד ואחת מכם האתר לא היה מה שהוא.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

אני באמת עושה את הכל בכיף, תאמיני לי שאין לי משהו אחר לעשות
(במיוחד לא בחורף
) כמובן שהמון תודה גם לכם, שהרי בלעדיכם האתר היה נשאר קטן כמו שהיה בהתחלה. אני מאוד שמחתי להכיר את כל האנשים פה עד עכשיו, ומקווה להכיר עוד הרבה אנשים חדשים בקרוב

Robbie רובי

New member
אלירן מתוק, אל תשנה כלום!!!!

כל המוסיף גורע. סוף כל סוף עמוד הפתיחה טוב ואתה חייב לשנות?????

כן../images/Emo3.gif

כי אני לא אוהב את זה
וכל עוד יש משהו שאני לא אוהב אני לא יכול להמשיך ולעדכן את האתר, כי זה פשוט מפריע לי...

למעלה