נקודות נקודות נקודות

niloush

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif נקודות נקודות נקודות

אז זהו, מצאתי קבוצה מתאימה ואתמול בערב הצטרפתי. קיבלתי הדרכה ואת החוברות, אבל אני ממש מסתבכת, עד כדי כך שבלילה חלמתי על הנקודות.... אולי זה קצת שונה מבארץ (למי שלא יודעת אני נמצאית בהולנד), אבל אני ממש מבולבלת. ותיקות, צריך כל היום לחשב ולחשבן???? זה ממש לא בשבילי.... חסרים לי ערכים של כמה מוצרים ישראלים שאני משתמשת קבוע, מי יכולה להגיד לי כמה נקודות וכמה הכמות ל: שקדי מרק (מחקתי מהתפריט, אבל שיהיה) קוביות קנור קרוטונים מרק עשר חומוס בבקשה לעודד, אחרת אני נשברת על היום הראשון

היי נילוש...

קודם כל - אל ייאוש!! גם אצלי השבועיים הראשונים היו מעצבנים, כל הזמן חישבתי ומדדתי... בשבוע השלישי זה הפך ליותר קל כי מתרגלים לכמויות ודי מהר זוכרים בע"פ את הנקודות. מאוד-מאוד חשוב לכתוב במדוייק כל מה שאת אוכלת, בלי פיספוסים. ולשאלותייך - את מדברת על תיבולית של קנור? קובייה=1 נק´ חומוס- כוס גרגירים מבושלים=3 נק´ כף סלט חומוס=1 נק´ מרק 10=0 נק´ (אבל 3 מנות ממנו ביום =1/2 נק´) 100 גר´ קרוטונים=7.5 נק´!!!!!!!!!!!! 100 גר´ שקדי מרק=11 נק´!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשבוע השני תקבלי את הנקודן, ואז זה ממש פשוט לחשב דברים. בהצלחה!

niloush

New member
אם את מתכוונת למחשבון הכחול, אז

הבנתי שפה לא מקבלים אלא קונים. כדאי לקנות???

לא קיבלנו מחשבון כחול שעלה כסף

אלא משהוא נחמד שעשוי מקרטון... קודם תראי מה זה ואם זה יכול לסייע לך - רק אז תקני אותו.

למעלה