שרת IRC

פלוטוֹ

New member
../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif שרת IRC ../images/Emo122.gif

מכירים שרת כזה חינמי? איך אני מתקין אותו על שרת חלונות? ביררתי לגבי רכישת צ'אט והם אמרו לי שאני צריך בשביל זה שרת IRC... מה זה אומר? מה אני צריך להגיד לחברת האחסון?

Trranger

New member
אז ככה..

1. כן.. תחפש IRCPLUS בTUCOWS.co.il 2. בקלי קלות
3. האפליקציות צ'אט מבוססות ג'אווה מתחברות לשרת IRC שמנהל את הצ'אט, בגלל זה צריך את השרת. ההיתרון בזה הוא שיש לך שליטה מלאה על כל הנעשה בצ'אט(דרגות מנהלים, נושאים, חדרים וכו') 4. 95% מחברות האיחסון לא תומכות בזה, תצטרך לעבוד עם ספק שירות נוסף.

פלוטוֹ

New member
השאלה המרכזית שלי היא אם זה

במקום שרת החלונות הרגיל או שזה בנוסף? למה שתהיה לבעל חברת האחסון התנגדות להתקין? (אני רוצה להכין טיעונים שאני פונה אליו בטלפון
)

Trranger

New member
../images/Emo92.gif

לא זכרתי אם יש כזה סמל... אני מקווה שיש

Trranger

New member
כי זה כבד!

שרתי איי אר סי זה דבר כבד שדורש המון תעבורה, כי המשתמש נשאר מחובר בכל השהייה, כשבHTTP אתה מתחבר רק שאתה צריך לבקש קובץ. בIRC אתה צריך לקבל לשלוח מידע כל עוד אתה נמצא בצ'אט. אז בתור התחלה, זה מכביד על השרת כשיש 20 גולשים מחוברים ומחליפים מידע עם השרת, מכביד מאוד אפילו לשרתים שלא מיועדים לזה. ובתור התחלה שנייה זה גוזל הרבה תעבורה. ואז בנוסף לשרת IRC צריך גם SERVICES, שזה עוד PROCCESS שרץ שגוזל משאבים, והרבה. וסיימתי עם טענותיי.

פלוטוֹ

New member
והשרת הזה הוא במקביל לשרת

שרת החלונות הרגיל או שזה בנוסף? כלומר על אותו שרת יכול להיות מותקן גם שרת חלונות? מה זה אומר "לעבוד עם ספק שירות נוסף", משמע ?

Trranger

New member
אמממ...

לא יודע.. לא התעסקתי אף פעם עם שרת חלונות אבל אני משער שאפשר.. זה PROCCESS... יותר מומלץ להתקין שרתי IRC על LINUX כי התוכנות שרת שמיועדות לו יותר טובות... משמע למצוא חברה אחרת שתדאג לשרת IRC שלך.

פלוטוֹ

New member
אנשים ../images/Emo7.gif - אני חייב למצוא שרת IRC

לאחסן בו client של צ'אט (בתשלום, חברות ישראליות...) אתם מכירים כזה?

Admini

New member
אפשרות אחרת

כמה גולשים יש לך ? יתכן שאתה יכול להשתתף באיזו רשת IRC, דבר שגם לא יעלה לך כסף...

פלוטוֹ

New member
תודה. אני רוצה משהו מקצועי, אם

משקעים בצ'אט מקצועי אז אני חושב שגם כדאי להשקיע בשרת מקצועי... יש עוד חברות שמשכירות שרתי IRC? (אני רוצה לראות כמה שיותר הצעות...) מה זאת אומרת השתתפות ברשת IRC? עד כמה אנשים היא יכולה להחזיק?

Admini

New member
הכי טוב

אם אתה מוכן באמת להשקיע אתה צריך שרת פרטי ולהריץ עליו את ה-IRC והשירותים שלו....

Admini

New member
שרת זו עלות חד פעמית

ומאחסנים את שרת בחוות שרתים... אם אתה מוכן להשקיע את זה אז תקבל את הכי טוב שיש

roee

New member
אריאל פעם עיצב איזה אתר

לחברת איכסון שיש להם גם שרת IRC לא?

פלוטוֹ

New member
עלות חד פעמית גבוהה מאוד,

ואם אתה מאחסן אותו בחווה אז אתה צריך לשלם לה כל חודש כמה מאות שקלים....

למעלה