../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo52.gif../images/Emo51.gif../images/Emo7.gif

יש לי כבר מיום ד´ הזה את התוצאות אך יש לי כמה בעיות 1) הרופאה שמחליפה את רופא המשפחה שלי לא רצתה לומר לי אם הבדיקות שעשיתי מצביעות על כך שיש לי לופוס אני עצבנית מתוחה ומשתגעת עכשיו בגלל שאתמול לעצרי הרב עשיתי בדיקת אולטרסאונד וראו שיש לי אבנים קטנות בכיס המרה כאילו שאני זקוקה ליותר בעיות ומחלות בגוף ובחיים שלי 2)אני קיבלתי מכשיר פקס,מדפסת ציבעונית,סורק,מכונת צילום ורק אתמול חיברו לי אותו ואני עדיין לא יודעת להפיל אותו ואני חייבת לדעת אם יש למישהו\מישהי פקס שאני יכולה לשלוח אליו\אליה את התשובות ושיגידו לי אם כן או לא אפשר לכתוב לי באי מייל [email protected] או למעטפה הכתומה שלי פה למעלה שב"ש ומבורך לכולם באהבה רבה מרוויטל

gaia20

New member
רוויטלי, הי!!

אני לא מבינה למה הרופאה לא אומרת לך את התוצאות\ מסקנות שיש לה? האם זה בגלל שהיא מחליפה ואסור לה להגיד לך בלי נוכחות רופא או משהו כזה? או שיש סיבה אחרת? בקשר לכל מה שקיבלת- את רוצה לדעת איך מפעילים את כל זה? שיגידו כן או לא בקשר למה? קצת לא הבנתי אותך שבת שלום גם לך!!

גאיה היי

אני יודעת שזה בגלל שהיא רק מחליפה של הרופא שלי ולכן היא לא אומרת כלום אבל זה נורא לחכות עד מחר זה נוראי ממש לא מספיק כל המחלות והדברים האחרים שיש לי עכשיו זה רק 11:30 בבוקר יום שבת ואני כמו טיפשה צריכה לחכות למחר? זה נורא ןאיום האי ידיעה הזואתי כל מה שאת תוכלי לעזור לי אני מאוד אשמח גאיה מרוויטלי

1ט ל י

New member
רוויטלי היקרה

אבנים בכיס המרה זה לא רציני. לצערי הרב, גם אני סובלת מבעייה זו. אם זה בא אם כאבים, נותנים לך משכחי כאבים ומציעים לך לעבור ניתוח. אני ויתרתי על התענוג. אם זה בא בלי כאבים, ממליצים לך לא לעבור ניתוח. אם זה בא עם דלקת ועם פגיעה בדרכי המרה (אפשר לדעת לפי הU.S.), אז אין הרבה ברירה אלא לעבור את הניתוח. מקווה שעזרתי,

טלי חמודה את לא תאמיני לי כמו שכולם

לא האמינו עד שהיה כבר מאחור מדי אבל אני עברתי 6 ניתוחים בראש 3 פעמים קריש דם שבעקבות זה קטעו לי את האיברים עברתי פרוצדורה של ניתוח לב פתוח כדי להוציא לי גידול מתחת ללב שעשה לי מחלת שרירים יחסית קלה כי מצאו את זה בזמן אך לא הצליחו לגמריי למנוע מהמחלה להתפרץ בגלל בעקבות הניתוח הזה קיבלתי גם מה שניקרא גסטרו פארזיס(בקע בין הסרעפת והקיבה) ובגלל עברתי עוד משהו שאני לא רוצה לציין פה שבגללו קיבלתי אסטמה הבעיה היא שאני כבר עם הכאבים האילו נימצאים אצלי כבר 4 שנים ואף אחד לא הצליח למצוא אפילו כדורים שלא את כולם מותר לי לקחת כבר לא עוזרים לי מה הבעיה שלי למרות שתמיד וכל השנים אמרתי את האמת ותמיד האמת יצאה לאור אחריי של הבעיות והתיסכולים שהם גרמו לי בזה שהם נתנו לי כדורי הרגעה פסיכולוגים ופסיכאטרים ותמיד תענו שאני היסטרית היפוכונדרית והכל בגלל המנובלת שילדה אותי ובגלל זה שעזר לה להוליד אותי שאמרה לרופאים כאשר הייתי בת 17+ שאני כל הדברים האילו וכך התייחסו אלי עד היום זה נורא לחיות כך ולכן כל הזמן אני רוצה למות וגם ניסיתי פעמיים להתאבד אחרי משהו שאני לא כותבת לך ולכולם פה אני רוצה להפסיק לסבול לא רוצה להיות ללא אהבה וללא רגש של בן זוג לא רוצה להלחם יותר על חיי העלובים ובהחלט לא רוצה להמשיך לחיות בעיר שאני הכי הכי שונאת י-ם ולא רוצה למות בעיר שבה נולדתי שהיא גם העיר הכי הכי הכי שנואה עלי גם חיפה נימאס לי לסבול נימאס לי מהכאב הזה נימאס לי לבכות כל הזמן גם עכשיו כאשר אני כותבת לך את זה אני בוכה המון תודות לך על העזרה שלך חמודה

1ט ל י

New member
רוויטלי...

אני מבינה אותך כל כך... אני מרגישה אותו הדבר לפעמים, ולא עברתי אפילו חצי ממה שאת עברת. למות זה לא הפיתרון. שמו אותנו פה מסיבה מסויימת. יש לנו מטרה מסויימת שלשמה אנו חיים. במהלך שירותי הצבאי, באחד הימים שבהם הרגשתי ממש רע פיזית ונפשית, הגיעה אליי מישהי שאמרה ששיניתי את חייה במשהו קטן שעשיתי, וזה שיפר את הרגשתי. נכון, זה לא עזר לי בכלום, אבל הבנתי שעשיתי משהו, ששיניתי משהו, אפילו אם זה כמעט חסר משמעות. לדעתי העולם עובד כמו שרשרת. כל דבר שאת אומרת למישהו, כל פעם כשאת עוזרת למישהו, זה עובר הלאה. לצערנו הרב גם ההפך הוא הנכון. אפשר גם להרוס חיים במעשה אחד. תחשבי על זה שאת מספרת לאנשים דברים פה בפורום. לחלקנו זה אולי לא משנה כלום (אני בספק, אבל זה אפשרי), אבל על חלקנו זה משפיע מאד. לי זה שינה. ואני יכולה להבטיח לך שרק לטובה. יש לך עוד המון אפשרויות להשפיע על אנשים, ולהשאיר את חותמך בעולם, למה לוותר על זה? אם לא תאהבי את עצמך, לא יאהבו אותך. את מוכנה לזרוק את האפשרות שמחר תפגשי מישהו שצריך בידיוק אותך? אל תגידי לעצמך שזה בלתי אפשרי, את חייבת להמשיך הלאה ולא לוותר! אסור לך! לי הצבא הביא אסתמה, אבנים בכיס המרה ולופוס בבת אחת, בלי שאני אהיה מוכנה לזה. אני לא משווה חס וחלילה לבעיות שלך, אבל בעוד 15 שנה, אולי אני אהיה במצבך, ואני לא רוצה לדמיין שאני אוותר! אלו שהביאו אותך לעולם צריכים להתבייש בעצמם על ההתנהגות שלהם, אבל בלעדיהם העולם לא היה זוכה לקבל אותך, ואל תגידי לעצמך גם כן זכייה, כי אני יודעת לשפוט אנשים, ולדעתי את אדם טוב שחסרה לו אהבה. לדעתי מגיעה לך המון אהבה. תאמיני בעצמך. יבוא יום ויהיה לך טוב. חייבת להיות סיבה לכך שלא הצלחת להתאבד. שלך בהמון הערכה ואהבה,

gaia20

New member
רוויטלי מתוקה

את אומרת דברים מאוד קשים (ואני מאמינה לכל מילה שלך) ומאוד קשה לי לקרוא אותם, יש לי מועקה גדולה שאני קוראת את זה. אומנם אני לא יכולה להזדהות איתך, אני לא מרגישה את מה שאת מרגישה, כמו ששירי אמרה, רק את יכולה להרגיש את זה באמת, אבל אני רוצה לעזור לך בכל דרך אפשרית, תסבירי לי איך אני יכולה לעזור לך. אני רואה שהדרך שעברת היא קשה, מאוד קשה, אבל אני באמת דואגת לך ואני רוצה שתיהי בין החיים, אני יודעת מה זה לאבד מישהו יקר, ואת מאוד יקרה לי, אני לא רוצה שתמותי או שתחשבי על זה, אני לא רוצה שתבכי. אולי אף אחד בעבר לא האמין להרגשות שלך אבל אני כן מאמינה לך, אני בטוחה שכולם כאן מאמינים לך, לכל מה שאת מתארת, אנחנו כאן בשביל לשמוע את כל זה,אנחנו כאן בשביל לעזור אחד לשני לעבור ימים קשים ולשמוע על ימים טובים רוויטלי יקרה, בבקשה, נסי למצוא את הטוב שביום רע, נסי להתעודד- יש לך אותנו, זו מתנה נפלאה היכולת הזאת לחלוק רגשות במיוחד עם אנשים שרוצים לשמוע ולעזור. הלוואי והיתה לי את היכולת להעלים את כל הדברים הרעים שקרו לך אוהבת אותך, ותיהי חזקה,

ל3

New member
הי רויטלוש´

תראי אני באמת חושבת שגורם רפואי מוסמך הוא הדרך הטובה ביותר לפרש תוצאות של בדיקות. אני חושבת שאת צריכה לדרוש מהרופאה המחליפה לפרש לך את התוצאות, אז מה עם היא מחליפה אני מניחה שגם היא סיימה לימודי רפואה ויש לה רישיון כך שאין סיבה שהיא לא תדע. מתי הרפואה שלך חוזרת? אם את רוצה את יכולה לנסות לשלוח לי את התוצאות שלך ואני אברר בשבילך. אבל דעי לך שלרוב את האבחנה הסופית של לופוס עושים ע"י בדיקות בשילוב תסמינים שהחולה מתלונן עליהם ואת זה רק הרופאה שלך ואת באמת יודעים.

ל3 יפיפיה שלי מחר הרופא שלי חוזר

אבל המתח הזה הורג אותי לחלוטין לא שאני בכלל רוצה להמשיך לחיות כי לי אין כבר כלום להאחז בו יותר ממש אין לי כלום ניסיתי לברר דרך חבר טוב שלי אך הוא לא ענה בביפר שלו הוא רופא פנימאי המון המון תודות לך מתוקה שלי מרוויטל שלך לנצח נצחים

ל3

New member
רויטלי היקרה

הדברים שתיארת הם קשים מאוד והעלו דמעות בעניי. אף אחד לא יוכל להבין מה שאת עוברת חוץ ממך אבל אני כן ארצה לנסות- אם תרשי לי. אני יכולה להזדהות איתך במשהו אחד וזה הרצון להפסיק לחיות כי גם אני הייתי שם. בבקשה אל תחשבי שאת לבד בעולם כי את לא . איכפת לי ממך, רק תגידי לי איך אני יכולה לעזור לך. אני יודעת מה זה דיכאון כי אני סובלת מזה ולעיתים התחושות הללו קשות יותר מכל כאב פיזי. חשוב שתביני שאת לא לבד בעולם, שיש דברים יפים להיסתכל עליהם כמו חיוך, או שמש זורחת. באשר למחר, נסי שלא לדאוג. אולי יותר קל להגיד מלעשות,, אבל אפילו אם התשובה תהיה חיובית אפשר לחיות טוב עם המחלה הזו- קחי אותי לדוגמה, המחלה לא פגעה בשום איבר בגופי ( טפו טפו) אז קחי
ענק ואני רוצה לראות חיוך נו את מכייחת כבר?

למעלה