הצילו

4aaaa

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gifהצילו

היי... אני לא יודעת איך להתחיל... אוקיי הגיס שלי עשה בי מעשים מיניים בשנה האחרונה זה התחיל עוד לפני הרבה זמן הוא היה נוגע בי ומשחק לי שם למטה והשנה זה ניהיה גרוע הוא דחף את האצבע שלו לתוך הכוס שלי וכל זה בזמן שאחותי (אישתו) ואני ישנו ביחד הוא לקח את היד שלי ושם אותה על הזין שלו ונגע ומישש את החזה שלי אני ממש לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לספר את זה למשפחה כי זה יהרוס אותם יש להם ילד ואני לא רוצה שהם יפרדו....אני ממש מפחדת ממנו והוא הרס לי את החיים אולי אתם תוכלו לעזור לי......

../images/Emo18.gif תשובה

שלום לך, אני מבינה שאת לא רוצה כרגע בשום פנים ואופן לספר לאף אחד. היות ומדובר באחותך, אחרי הכל אינך חייבת לישון אצלה או להימצא לבד עם הגיס שלך במצבים שהוא יכול לפגוע בך, נכון? האם את רואה איזו דרך שבה תוכלי לשמור על עצמך מפניו?

4aaaa

New member
שלום

אני חושבת שכן אבל לפעמים הוא עוה את זה גם כשכולם שם באופן שאף אחד לא רואה

עוד כמה שאלות

בת כמה את? וגם - האם יש דרך שבה תוכלי להימנע מלהיות איתו באותו מקום, כך שלא תהיה לו כלל גישה אליך? כי כל עוד את לא מערבת אף אחד במה שקורה, אולי זו הדרך היחידה להישמר ולמנוע מעשים יותר חמורים, כי כפי שאת רואה, הוא עושה דברים שהולכים ומתקדמים לכיוון של מגע מיני. אותי למען האמת מדאיג לשמוע את מה שאת מספרת. ויש מצבים בהם לא שווה שלימות המשפחה, כאשר בתוכה יש מתעלל... יש סיכוי גדול לכך שאת לא תהיי היחידה שהוא יפגע בה וכנראה שהוא לא ממש נאמן לאחותך, אם כך הוא מתנהג. כך ש"שלמות משפחה" היא לא בדיוק מושג שמדאיג אותו. מה יקרה לדעתך אם תשתפתי את אחד מהוריך במה שקורה?

../images/Emo10.gif

אל תתני לו להמשיך עם זה.. זה אולי נראה לך קשה לעשות את הצעד הזה ולספר כי את באמת מפחדת להרוס את המשפחה אבל את צריכה לחשוב על עצמך.. את בעצמך אומרת.. "הוא הרס לי את החיים" .. דבר ראשון תנסי למצוא דרכים להימנע מקשר איתו כמה שאפשר.. זאת התחלה ואת לא הורסת את המשפחה.. וכפי שכבר אמרו .. אם הוא עושה לך דברים כאלה שלמות המשפחה באמת לא חשובה לו כמו שהיא חשובה לך.. ואין שום הצדקה בעולם לתת למישהו לפגוע בך ולכפות עלייך דברים שאת לא רוצה לעשות... הרבה כוח.. ואם תרצי לתת עוד פרטים או לדבר.. אנחנו פה בשבילך... חיבוק גדול

למעלה