עיצוב סלון

עששית

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif עיצוב סלון

אנחנו מחפשים דירה לקניה (יד שניה), וראינו דירה שמאוד מצאה חן בעינינו. יש לה רק בעיה אחת (די גדולה) - הסלון. לכן אנחנו מתלבטים האם אנחנו רוצים אותה. אני מצרפת שרטוט די פרוביזורי שעשיתי, רק לשם המחשה. כרגע איך שהסלון מסודר זה נורא לא עושה תחושה של סלון אלא של כניסה כזו. ציירתי את הספות איך שהן נמצאות שם כרגע. אני לא רואה כל כך דרך לסדר אותו. אפשר לשים ספה אחת ככה שתסגור חלק מדלת ההזזה, אבל אז זה לא כל כך יפה, ואפשר לשים ספה ממול הדלת, אבל אז זו תחושה לא נעימה למי שנכנס לבית. אשמח לסיוע שלכם.

תלוי בגודל הסלון

אני הייתי בונה חצי קיר קטן שישמש הפרדה בין הכניסה לסלון,או דואגת להפרדה ע"י רהיט יפה לכניסה\כוורת וכ"ו.

עששית

New member
כלומר מול היציאה למרפסת לשים את

היקר הזה? זה יקטין מאוד את הסלון. למה הכוונה בריהוט יפה לכניסה או כוורת? מה זה בדיוק ואיפה לשים?

רחלילי

New member
עששית יקירתי

לפי התמונה בהודעה מעלי (של סוטת מיץ כי את שלך לא הצלחתי לפתוח) אני אגיד לך דבר אחד ששווה לחשוב עליו לגבי דירה זו: נכנסים והעיניים נופלות ישר למה שקורה במטבח. זו הקבלת פנים למי שבא. דבר שני זה שאם מסדרים כפי שסוטת מיץ הציעה זה אומר שנכנסים לגב של הספה (האמת אין לי הצעה טובה יותר) ויש הרבה בתים כאלה אוי גם אצלינו כשיהיו לנו ספות תהיה ספה עם הגב לנכנסים. צריך לראות בעיניים.

דירה

לפי השרטוט התכנון של הדירה החלק הנ"ל אינו מוצלח הן מבחינת הכניסה המטבח פתוח לכל אורכו ולסלון בעצם לא נשאר מקום משל עצמו הוא מעבר בין לבין. לא נתת לנו מידע מדוע את מעוניינת בדירה? האם יש בה יתרונות אחרים המחפים על חסרונותיה?

עששית

New member
אוי. אז את אומרת שלא כדאי לקנות

אותה? אנחנו רוצים אותה בגלל שהיא בישוב שאנחנו רוצים, בשכונה שאנחנו רוצים, וכל הקריטריונים האחרים מצוינים (חדרים גדולים, קומה ראשונה, כיווני אוויר, קבלן וכו').

T r i l i a n

New member
נראה לי שהיתרונות גוברים על החסרון

תגידי, ומה עם תעשו קיר נמוך מימין לדלת? נכון, זה יצור כניסה נורא צרה, אבל זה יתחום את הסלון ולא יתן תחושה שיושבים עם הגב לנכנס, כי אז זה כאילו מרחב נפרד.

עששית

New member
קבלו ביטול

החלטנו לרדת מזה. ראינו דירה אחרת, הרבה יותר נורמלית

למעלה