אני מחפש אתר עם תמונות של ציוד לזוחלים (טרריום, כבל וכו') דחוף
C carnivores New member 26/11/03 #1 ../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif אני מחפש אתר עם תמונות של ציוד לזוחלים (טרריום, כבל וכו') דחוף
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif אני מחפש אתר עם תמונות של ציוד לזוחלים (טרריום, כבל וכו') דחוף
י יונתן ורונסקי New member 26/11/03 #2 אני מקווה שהגלריה הזאת תעזור לך היא kingsnake.com והיא של טרריומים שאנשים בנו ועיצבו תמונות של כבלים לחימום יש בחנויות שמוכרות ציוד אבל מה שיש שם זה לא בהכרח מה שיש כאן אז עדיף לך לבדוק בחנויות בארץ ולא לתלות תקוות בציוד מארה"ב.
אני מקווה שהגלריה הזאת תעזור לך היא kingsnake.com והיא של טרריומים שאנשים בנו ועיצבו תמונות של כבלים לחימום יש בחנויות שמוכרות ציוד אבל מה שיש שם זה לא בהכרח מה שיש כאן אז עדיף לך לבדוק בחנויות בארץ ולא לתלות תקוות בציוד מארה"ב.
C carnivores New member 26/11/03 #3 תודה נדרשתי לעשות הרצאה איזוטרית על נושא אהוב ולכן בחרתי במילק. הייתי צריך את התמונות להרצאה ולא לשימוש עצמי. תודה בכל אופן
תודה נדרשתי לעשות הרצאה איזוטרית על נושא אהוב ולכן בחרתי במילק. הייתי צריך את התמונות להרצאה ולא לשימוש עצמי. תודה בכל אופן