tatia שולי תיכנסו רגע

KUKACC

New member
../images/Emo101.giftatia שולי תיכנסו רגע

לא מיסתדר לי עם הריבועים, לא יודעת איפו לחבר אותם גם עסיתי עוד 2 ריבועים נוספים .לא הולך לי וכלתי לעתיד מחכה אתם רפואה שלי

tatia

New member
עשיתי תרשים מצחיק:)

תסתכלי , שם רואים( אני מקווה) קדימה ובצדידים גב(הוא בדיוק כמו קדימה) מקווה שזה יעזור.

KUKACC

New member
tatia חבל על הזמן אין כמוך

אין אין . את אחת ויחידה הפעם מקווה שיהיה בסדר

עכשיו אני רואה עשי בדיוק כמו בתמונה

יש ל שם את שני החצאים שלו אבל בעצם אין לך חיבור ואז יוצא לך צינור ואחר ממשיכה לחלקים למעלה מעל הריבועים. את האמת גם אני רוצה לעשות אותה

גמני רוצה לעשות

אבל... מי ילבש אותה ??? אני אף פעם לא יכולתי ללבוש כזו חולצה
כלה לעתיד עוד אין לי, וגם הבת שלי לא ממש תלבש כזו. אחות אין לי... ואחיינית כן, אבל... לא תלבש כזה. אולי אעשה ואבדוק מי תקנה חחחחח

iris3111

New member
בנתיים עשית בסדר עכשיו תעלי עמודים

על צלע אחת של העבודה עם עין שרשרת בינהם ושימי לב את צריכה לעשות צימצום בחיבור שבין הריבוע האחרון ולעמודים אותם את העלית.( ליסגור 3 עיניים ביחד). וככה עושים גם בצד השני ומקדימה. ואז מעלים את הכתפ]יות. בהצלחה

KUKACC

New member
../images/Emo57.gifיש לי עוד שאלה

1. אפשר להמשיך את הכתפיות או ליסרוג בניפרד ולחבר אחר כך 2. עדיין לא סיימתי פרויקט ראשון אבל מתכננת. הפעם לעצמי. השאלה מה אפשר ליבחור מכל הדגמים המקסימים כש מידה שלי xxx ועוד כמה x תמונה שצילמתי ממש לא ברורה אבל אחרי כמה ניסיונות זאות הכי טובה

tatia

New member
איך שרואים בתמונה

החלק שסרגת מעל הקוביות רחב מידיי, במיוחד חלק למלה. הכתפיות את יכולה לסרוג איך נוח לך, זאת אומרת איך שזה יהיה יפה יותר. ובקשר לפרויקט של XXXX :)) נחפש משהו , אני אוספת דוגמאות כאלה , כי אני בגודל של XXX + עוד כמה XXX משלי:)))

KUKACC

New member
מגיע לי מזל טוב

סיימתי את החולצה עסיתי גם כתפיות אבל לא חיברתי עד שאראה איזה אורך צריך.בינתיים חברה של בן שלי אין לה זמן לבוא אלי אני מנסה לצלם
תודה לכול מי שעזר לי במיוחד tatia

למעלה