Through The Mirror
פרק 27

Little McMickey

New member
../images/Emo101.gifThrough The Mirror../images/Emo223.gifפרק 27../images/Emo26.gif

מצטערת שחיכיתן כל כך הרבה אני רק התעוררתי לפני איזה 40 דקות חחח כןכן אלוהים יודע למה אני ישנה כל כך הרבה, ועוד הייתי אמורה ללכת לראיון עבודה, אני דפוקה זה רשמי
תקצירהיחסים בין מאי ודאגי התהדקו עוד יותר כאשר הם התנשקו אצל דאגי בבית לאחר משחק מלחמה קטנטן. לאחר כשבועיים הגיע חג המולד ודני הביא איתו עץ חג המולד במיוחד לבנות ונתגלה לו שמאי ומיקי יהודיות, הן הציעו לו לבלות איתן את חג החנוכה היהודי והוא ענה לכך בחיוב. לפני הנסיעה המתוכננת מיקי ואשלי יצאו לכמה סידורים ונתקלו שוב באביה של מיקי, בוב. בוב החל לרדוף אחריהן במכוניתו והסוף היה תאונה קטלנית. הארי ודני מיהרו למקום לאחר שיחה עם אשלי וניצבו בפני... חדשות רעות. השורות האחרונות:בהמשך היום כל שאר החבורה הגיעה אל בית החולים ולאחר כמה שעות בחדר הניתוח הרופאות יצאו אליהם. "דוקטור?" דני קם ממושבו מהר מאוד וחיכה למילות הרופאה. "אממ... יש לי חדשות רעות" הפרקים הקודמים: last ep פרק 27 "אממ יש לי חדשות רעות" אמרה הרופאה. "וגם טובות". כל החבורה נעמדה לשמוע מה יש לרופאה לומר. "נתחיל ממיקי" אמרה דוקטור בק שטיפלה במיקי. "היא עדיין מחוסרת הכרה. היא סבלה מפגיעות ראש ופגיעות בפלג גופה העליון. יש לה 3 צלעות שבורות, יד שבורה אחת ונאלצנו לנתח בכתף שלה.". לאחר דבריה של הרופאה דני ואלכס התיישבו ודמעות היו בעיניהם ועכשיו רק צריך לשמוע מה קרה לאשלי, הם רצו חדשות יותר טובות. "מה שאנחנו דואגים לו עכשיו זה הדימום הפנימי שיש לה, זה הדבר הכי מסוכן. אנו עושים את מאמצינו לעצור אותו" המשיכה ואמרה הרופאה שירלי בק. "אלוהים, אוקיי, מה עם אשלי?" שאל דני. "דוקטור אווה" אמרה שירלי ופינתה מקום לאווה. "במקרה של אשלי יש חדשות רעות, היא תחיה, אלה הטובות. עכשיו, היא סבלה מפגיעות רבות בכל חלקי גופה מכיוון שהיא עפה מחוץ למכונית במהירות חזקה. היא סובלת מפגיעות בראש, בצלעות,בידיה ובאגן. החדשות הרעות הן... היא תישאר משותקת" הרופאה סיפרה וכולם היו המומים לשמוע את דבריה. "מה?!" אלכס צעקה. "את לא רצינית" מאי החלה לדמוע. "אני לא מאמין..." הארי התיישב ודאגי לידו, מנחם. "לצערי אני רצינית מאוד, היא תישאר משותקת מהאגן ומטה. אין עוד משהו שיכולנו לעשות, ניסנו לנתח אך לצערנו הפגיעה הייתה חזקה בהרבה. היא תצטרך הרבה שיקום והרבה תמיכה מחבריה." היא אמרה והלכה לדרכה. "זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות" אלכס אמרה. "אני הולך להרוג אותו בעצמי!" דני צעק והטיח את ידו בקיר. "דני! אין דבר שתוכל לעשות" אמר לו טום. "הוא נעלם, כך שמעתי". "כשאני יפגוש אותו הוא באמת יעלם!" דני החל ללכת במהירות לעבר היציאה. "דני!" צעקו לו הבנים. "הארי, אולי תלך איתו? שלא יעשה שטויות" מאי הציעה לו. "כן, צודקת" הארי הלך לקראת דני. "דני!" הוא הדביק אותו. "תעזוב אותי הארי. אני לא מוכן לוותר לו, לא הפעם" דני נשמע נחוש בדעתו. "אני חושב שהוא יותר חזק ממך!" הארי ניסה להכניס בו הגיון. "ממני וממך הוא לא! בוא איתי! ראית מה הוא עשה למיקי ולאשלי, אני לא מוכן להעלים עין מזה" דני התעקש ויצא מבית החולים. "דני נו" הארי הלך אחריו בכל זאת. "תכנס לאוטו עכשיו או שתישאר פה. אני הולך ואין שום דרך שתעצור אותי" דני אמר לו. "אממ" הארי הסתכל אחורה אל כניסת בית החולים ואל דני שוב, הוא חשב מה לעשות, מה יהיה נכון. "הארי" דני נעץ בו עיניים. "טוב, תמהר" הארי נכנס איתו לאוטו והם נסעו לתחנת המשטרה. מאי,אלכס, טום ודאגי ישבו בחדר ההמתנה חסרי אונים למה שיקרה בהמשך. הם קיוו שאולי ימצאו איזה פתרון למצב של אשלי כך שלא תהיה עוד משותקת, לכל חייה. הארי ודני הגיעו לתחנת המשטרה והתפרצו לשם ברוח סערה. הם דרשו לדעת מי מטפל בתיק הזה של החקירה. הם רצו לדעת ולהשתתף בחיפושים אחר האיש שכנראה פצוע קשה ומסתתר איפשהו. "מצטער בחור, אני לא יכול להרשות לך זאת, אולי תתלה שלטים ברחובות או משהו כזה" אמר אחד השוטרים שם. "מה?! לא, תן לנו משהו יותר טוב" אמר לו דני. "אני יודע שאתה אחד החברים של הבחורות, אנחנו לא נותנים לקרובים להשתתף בדברים האלה. מסיבות ידועות" אמר השוטר. "גאד" דני צעק והיה נואש, הוא חיכה בתחנת משטרה בתקווה לשמוע משהו מהקשר ולצאת בעקבות בוב ולנטרל אותו אחת ולתמיד. "דני" הארי לפתע הזדקף. "שמעת?". "מה זה היה?" דני אמר. "אמרו בקשר... שהופיע איש בחדר החולים פצוע כמו בוב הזה" הארי אמר לו והם התכוננו לצאת. "בוא" דני קם. "אתה בטוח?" הארי שאל אותו. "הארי, אני חייב" דני אמר לו והארי השתכנע אחריו. *בבית החולים* "מאי, מאי" דאגי ניסה להעיר את מאי שנרדמה. "מה?" היא התעוררה. "היה לך טלפון כבר איזה 3 פעמים, אולי זה דחוף" דאגי אמר לה. "אוה, תודה" מאי אמרה לו והלכה לצד לבדוק מה זה היה. 'מאי, את יכולה לפגוש אותי בשדרה החמישית עוד 10 דקות?' זאת הייתה הודעת הטקסט שנשלחה אליה בדיוק כשבדקה את השיחות. "דווקא עכשיו" היא אמרה לעצמה. "מאי הכל בסדר?" אלכס שאלה אותה. "כן, אני צריכה ללכת לרגע, תודיעו אם יהיה משהו חדש, כן?" מאי אמרה להם. "כן ברור, לכי תתאווררי קצת" אמרה לה אלכס. "את רוצה שאני אבוא איתך?" שאל דאגי. "לא, אני אלך לבד... תודה בכל מקרה" מאי אמרה לו והלכה. -נקודת מבטה של מאי- מה הוא רוצה ממני עכשיו. באמצע החיים שלי שוב הוא בא כדי להפריע בטח. הגעתי למקום. אבל איפה הוא? "היי!" הוא צעק לפתע. אוקי, זה מישהו מעברי. קוראים לו פרנקי והוא היה בעלי. כן בעלי, מוזר נכון? התחתנו כשהייתי בת 17 וחצי. זו הייתה אהבת נעורים גדולה מאוד. היינו החברים הכי טובים שיכולים להיות, תמיד ביחד, בלתי נפרדים. הייתי איתו ביחד 5 שנים לפני החתונה, כאילו איזו חתונה זו הייתה, לא משהו מיוחד בכלל. ללא הורינו ורק עם שניים מחברינו כעדים. כאשר הבנתי שהוא התחיל להתפרפר יום ולילה נפרדתי ממנו כמצופה. אחרי כמה זמן הוא התחיל לעקוב אחריי ולחבל בפגישות שהיו לי עם אחרים. כל כך רציתי לשכוח ממנו ולהתרחק. "פרנק, זה לא הזמן המתאים. תקצר במילים, אוקיי?" אמרתי לו. "סורי, רציתי להפתיע אותך" פרנקי אמר לי. "אוהו, איך שאתה הצלחת" גלגלתי את עייני. "את לא שמחה לראות אותי?" הוא שאל. "את האמת?" התחלתי לומר. "לא ממש". "אני יודע שכן, את אישתי" הוא אמר לפתע. "אני לא! התגרשנו שכחת? לא הייתי צריכה להתחתן איתך בכלל, אתה לא מה שחשבתי" אמרתי לו והתחלתי ללכת. "מאי! אני אוהב אותך, עדיין, אחרי הכל" הוא אחז בידי בחוזקה ולא רצה לעזוב. "פרנקי, יש לי מישהו, אוקיי? מצטערת" אמרתי לו וניערתי את ידו ממני. "לא, אני בעלך... הנה תראי. זה בחוק" הוא הראה לי פיסת נייר, משהו משפטי וזה היה נכון, עדיין הייתי נשואה לו. "אבל איך?!" שאלתי. "קסם" הוא סירב לומר לי איך אנחנו עדיין נשואים לפי חוק. לא האמנתי למה שאני רואה, אסון. "פרנקי, אני רוצה לבטל. בבקשה!" התחננתי, ידעתי למה הוא מסוגל, הוא היה אובססיבי לגביי. "חכי שנייה" הוא הרים את הסלולרי שלו וחייג לאינשהו. "אתה בא? עכשיו, ממש עכשיו" הוא אמר. "מה הולך פה?" שמעתי מכונית חורקת מגיעה. "את אישתי ואני בעלך. אישה צריכה לדאוג לצרכיה של בעלה ואני אדאג לכך שזה יקרה" פרנקי אמר ולפני שהבנתי מה קורה הוא הרים אותי על כתפיו, ניסיתי לבעוט בו, לחבוט בו בידיי אך כלום. גם ניסיתי לצעוק אך הוא חסם את פי. הוא הכניס אותי לתוך מין וואן שכזה. היו בו עוד 2 בחורים; אחד הנהג ואחד החבר הכי טוב שלו שהכרתי, ג'וי. "אתה משוגע!" צעקתי עליו. "אתה לא יכול לעשות לי את זה! פרנקי... בבקשה". "מצטער, רק ככה תלמדי" הוא אמר ושתק. --------- the drama continues

Little McMickey

New member
../images/Emo196.gifפרק 28../images/Emo193.gif

המשך
פרק 28 -נקודת מבט כללית- "לאן מאי נעלמה?" דאגי שם לב לאחר שנעלמה כשעה. "כנראה לאיזה סידור או משהו, תמיד מתקשרים אליה בקשר לזה" אלכס אמרה לו. הם עדיין היו בבית החולים, מחכים שהבנות יתעוררו. *אצל דני והארי* "אוקיי זה היה בית החולים בצד השני של העיר, פה לא?" דני שאל, הוא נהג באוטו. "כן, תעצור" הארי הודיע. הם נכנסו אל חדר החולים וחיפשו את בוב. הם שאלו בקבלה על התיאור שלו ואמרו שהם החוקרים הסמויים מן המשטרה וכך אמרו להם. "אתה!" הם ראו אותו במסדרון ממש מול החדר שלו. הם החלו לרדוף אחריו. "הארי מפה!" דני קרא לו. הם נכנסו בדלתות שונות בבית החולים, בוב חסם את דרכם בכל מה שיכל, הארי ודני נפצעו בדרך אך לא משהו חמור. "אתה בסדר?" הארי שאל את דני לאחר שבוב זרק עליו מן פיסת עץ. הם המשיכו את המרדף מחוץ לבית החולים אל הרחוב ההומה אדם. "זוזו!" הם שמעו את בוב צועק לעוברי האורח. לפתע גם המשטרה קלטה את המהומה והצטרפה אליהם. המשטרה חסמה לפתע את בוב, דני והארי. הם היו ברחוב ללא מוצא. כנראה שלבוב היה אקדח, ברגע שראה את השוטרים מקיפים אותו הוא התקרב אל דני ורצה לתפוס אותו. הוא ירה בהארי שרץ להציל את דני כדי שיתרחק ולאחר מכן תפס את דני כבן ערובה. "אל תתקרבו! אני ירה בו!" בוב צעק לשוטרים. "אלוהים" דני לחש לעצמו. "אני בא" הארי אמר לו למרות כל הכאבים שחווה. "לא, הארי" דני צעק. "תניח את האקדח ואולי נוכל לסדר משהו" אמר אחד השוטרים. "אמרתי לכם לא להתערב בזה!". "אתה אוהב את בתי, נכון?" בוב לחש לדני. "היא לא בתך" דני אמר לו בכעס ובוב הכה בו עם האקדח. "כדי שתתרחק ממנה, מקומה איתי" בוב אמר ובעט לו בין הרגליים מה שגרם לדני למעוד. אחד השוטרים ניסה לצלוף בבוב וירה ירייה אחת; אך היא לא פגעה בבוב. "דני!" הארי צעק בעוד שהגיעו פרמדיקים לעזור לו. "תחזיק מעמד!". הירייה השנייה נורתה והפעם היא הפילה את בוב. "לכו אליו!" הארי זעק לפרמדיקים. המשטרה לכדה את בוב הפצוע והאמבולנסים הגיעו כדי לאסוף את דני והארי הפצועים גם הם. *בבית החולים* "טוב זה לא הולך ככה, איפה מאי?" דאגי החל לדאוג ממש. "היא אף פעם לא הולכת בלי להודיע... לפחות אחרי שעה וחצי" אלכס אמרה וקמה ממושבה. "נחפש?" טום הציע. "כן" דאגי אמר והם יצאו לחפש. אלכס שיצאה לחפש בחוץ ראתה את האמבולנסים הנושאים בהם את הארי ודני מגיעים. "אלכס!" הארי קלט אותה בזווית עינו. "הארי?" אלכס הבינה שזה הארי. "אלוהים, מה קרה?!". "אספר... אחר כך" הארי בקושי נשם. "אל תדבר" אלכס החזיקה את ידו. "מה?! דני?!" היא אמרה ברגע שראתה גם את דני מורד מן האמבולנס. "הו, אלכס" דני אמר לה כשהתקרבה. "מה עם מיקי?". "היא... בסדר. מה איתך?! מה הולך כאן, לעזעזאל!" אלכס לא הבינה מה קרה פתאום לכולם, מה הם כל רגעי האסון הללו. "הכל אחר כך נספר..." דני אמר לה, היא הלכה איתם עד לרגע שהייתה צריכה להיפרד. "דאגי, טום!" אלכס קראה להם מרחוק. "מה קרה?" טום שאל. "הארי ודני. הם נפצעו... מיריות. אני לא יודעת מה קרה להם וממה זה... אני פוחדת" היא התקרבה אל טום שאחז אותה בזרועותיו. "אני לא יודע מה הולך כאן, אבל אני ממש לא אוהב את זה" דאגי אמר. לבנתיים גם מיקי וגם אשלי התעוררו לאחר 3 שעות אחרי מה שקרה עם דני והארי ואלכס הלכה לבקרן. "אוי לא..." אלכס נכנסה לחדר וראתה את מיקי ואשלי שוכבות. הן היו יחד באותו חדר. "דיי, אל תבכי" מיקי אמרה לה ואלכס הושיטה לה את ידה. "כמה צרות האיש הזה גרם, כמה" אלכס בכתה. "מה זה" אשלי החלה להבין את מצבה. "לא... לא...". "אשלי, את בסדר, את תהיי בסדר גמור" אלכס התיישבה על ידה. "לא, אני לא מרגישה את הרגליים שלי... אלכס, אני לא מרגישה אותן!" אשלי בכתה המון... היה לה קשה להבין את מצבה ואת העובדה שהיא לא תלך יותר. "אשלי..." מיקי הביטה אליה ושלחה אליה את ידה. "תהיי חזקה". "בנות.." טום ודאגי נכנסו. "דאגי, בוא שב" אמרה לו אלכס. "אני מצטער. אבל אתן תעברו את זה. אתן חזקות. אני יודע" אמר להן טום. "החיים שלנו נהרסו. איך עוד אנחנו נעבור את זה? כל מה שהשגנו ירד לטמיון" אמרה לו מיקי. "בדיוק" חיזקה אותה אשלי. "איפה דני? והארי?" שאלה מיקי. "הם.. אממ" אלכס התקשתה לומר להן מה קרה. "אלכס! שפכי!" צעקה מיקי. "נו!" אשלי צעקה אחריה. "הם בטיפול" אלכס אמרה. "טיפול?" מיקי שאלה. "כן, הם נורו. אני כל כך מצטערת. אין לי מושג איך זה קרה" אלכס הסבירה. "אוי לא.. זה בוב. זה חייב להיות הוא" מיקי אמרה לעצמה. "כן, דני והארי הלכו לרדוף אחריו וכנראה שקרה משהו... בניהם" טום אמר. "הכל בגללי, הכל" מיקי בכתה. "מיקי!" דני נכנס לפתע. "שלא תעזי להאשים את עצמך" הוא התיישב על יד מיטתה ונשק לה, ניגב דמעותיה. "דני? אבל.." היא החלה לומר. "זה לא כזה גרוע, יריה בכתף, אני בסדר" דני אמר לה. "והארי?" אשלי שאלה. " הוא נורה ברגל והיה מין סיבוך... הוא יהיה על כיסא גלגלים לזמן מה" דני ענה לה. "כנראה שגם אני, אך לכל החיים" אשלי השפילה את ראשה. "היי, את..." דני ניגש אל אשלי. "תרימי את ראשך ואל תתני לזה לדכא אותך... זה לא ישנה אותך, את מי שאת. את עדיין חיה, תודי על כך" דני גרם לה לחייך טיפה. "רואים למה אני מתה עליו כל כך" מיקי חייכה. "אממ עוד משהו קטן" אלכס הפריעה. "כאילו, לא ממש קטן". "כן, אנחנו מקשיבים" אמרה מיקי. "מאי נעלמה" אלכס אמרה. "מה? נעלמה לאן?" שאל דני. "הייתה שיחה ממישהו והיא יצאה החוצה ולא חזרה עדיין, זה היה לפני שעתיים וחצי!" דאגי אמר בדאגה. "אני ממש דואגת לה" אמרה אלכס. "אני חושבת שצריך להתקשר למשטרה". "את יודעת שאי אפשר לדווח על כך. זה רק בתום 48 שעות" אמרה מיקי. "היא צודקת, הם לא יוכלו לעשות כלום עדיין, אולי היא עוד תופיע. תחכו" אמר דני. --------------------------------- וזה הכל.... פרק הבא יום שבת... יכול להיות שיהיה רק פרק אחד כי עדיין לא סיימתי לכתוב יש לי עד פרק 29 לצערי... פפ תגובות?

dougie10

New member
ממש ממש יפה....

אהבתי במיוחד את פרק 28 !!.. אבל שני הפרקים היו יפים! כמה סיבוכים לחבורה אחת!!...חח.... זה היה מדהים.....הארי ודני
ואשלי!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifומה עם מיקי?!

עליה לא
חחחחחחח חבורה מדהימה יש לנו פה לדעתי |גאה|

איזה פרקים!!

פרקים מדהימים...כמה אקשן רק ב-2 פרקים מסכנה אשלי.. ומאיפה לעזעזל הפרנקי הזה בא ומה הוא רוצה ממאי..מסכנה?!?!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifראית מה זה

ממש כמו סרט אקשן חחח פרנקי פרנקי, אני אוהבת את השם הזה כי הוא חמוד אבל פה לא חחחח

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אח אח מיקי O_O

איזה אכזריות
מחכה לעוד פרק [:

yaelsee

New member
מיקי, משהו ממש לא בסדר איתך ../images/Emo11.gif

אני אומרת שתהרגי את כולם וזהו
וואי, אבל כנראה מה שאומרים נכון - צרות באות בצרורות. את ממש לא נורמלית
למה?! יווו הלוואי ואשלי תוכל לחזור ללכת |מתחנן| אני לא יכולה לחכות ליום שבת, אולי תפרסמי עכשיו עוד אחד?
ממכר.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח אני עושה מה שעושה לי טוב

XDDD אני אוהבת להרוג אנשים וזו עובדה
תגידי תודה שלא הרגתי אפחד XDD עדיין
רק עשיתי להם טראומה קטנה.. ממש פיצית, קטנטונת חחח שמחה שאת אוהבת
לא איזה לפרסם היום, תחכי כמו כולם
מוקעקעקעקע

Just Shira XD

New member
אני כלכך שמחה שלא הרגת אף אחד !!

גאדד ידעתי שהפרקים האלה יהיו מלאים בדרמה ושיקרו דברים רעים.. וכלכך קיוויתי שאף אחד לא ימות! אז תודה :) אבל עדיין,אני ממש עצובה ממה שקרה לאשלי..נכה?! וואי איזה מסכנה,לא ציפיתי לזה
לפחות יהיה מי שיזדהה איתה כי גם הארי יהיה כמה זמן על כיסא גלגלים לא? דני היה כזה חמוד בפרק גאדד
שימשיך ככה עם המשפטים המהממים שלו אני לא מאמינה שמאי נשואה!! פאק,דווקא עכשיו?! לא מספיק צרות יש להם?? אבל זה טוב,אני אוהבת שאת עושה הרבה דרמות אחת בתוך השניה
פרקים מדהימים,ואני כבר מחכה למחר! סורי שהתגובה קצת בדיליי חיחיחי אהה,ודרך אגב,עוד כמה פרקים יש לך להעלות?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה לעשות, אלה החיים

הארי יהיה רק לזמן קצר בגלל הרגל שלו.. אין לי מושג עוד כמה פרקים יהיו לי כי עדיין לא סיימתי לכתוב
אני מקווה שעדיין יש לך כוח לקרוא

Just Shira XD

New member
ברוווור שיש לי כוח להמשיך לקרוא :)

הפרקים כאלה מדהימים ומעניינים שאי אפשר להמשיך באמצע
שאלתי בגלל שאני רוצה לדעת מתי אני אוכל להעלות את הפיק שלי
הלכתי לקרוא את הפרקים החדשים

../images/Emo95.gifלחכות עכשיו עד יום שבת...מבאס

איזה פרקים יפים ! איך שמתחילה צרה אחת זה לא נגמר =\\ מאיפה צץ הפרנקי הזה פתאום ?! מסכנה אשלי :( לפחות הפעם לא הרגת אף אחד, ואני מקווה גם שלא תהרגי D = מחכה להמשך :]

McFly My Life

New member
עוד מתח...../images/Emo11.gif

בוב נפצע ובוב נפצע ובוב נפצע!!! חהחהחה מגיע לך
(עזבי יש לי בעיות..
) פרקים מדהימים!!! אהבתי כ"כ את שניהם
מסכנה אשליי
ומאי מה יקרה לה? פרנקי?!
מה נסגר איתו עוד חולה נפש כמו בוב?? מחכה להמשך
!!!

McGirl For Life

New member
באמת יש לך בעיות....../images/Emo11.gif

חהחהחהחה שמנה נחשי מי רואה עכשיו את פרק 1 ו 2 של העונה החמישית של האנטומייה של גריי?
אני
תקנאי תקנאי תקנאי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח

צריך לעשות מזה שיר חחחחח אני זוכרת מתי שמייקל מת כזה כולם "מייקל מתתת ומייקל מת!" XDD מה פיק הקודם שלי כמובן... איזו שאלה זו, מה יקרה לה.... פי חסום

McGirl For Life

New member
הווו אני זוכרת איך שכולן שמחו כשהוא מת../images/Emo98.gif

חיחיחיחי|גבות| מגיע לו

למעלה