חןשסק

New member
../images/Emo101.gif

יש לכם משימה! לעזור לי. אני צריכה לכתוב חיבור באנגלית על עולם שיהיה מושלם לצעירים. מה לדעתכם יהיה מושלם בעולם של צעירים? המון המון תודהההה

אוטופיה.

עולם שיהיה מושלם לצעירים, לדעתי, הוא עולם שבו... הצעירים ישלטו! תחשבי איזה עולם מגניב זה יהיה אם מזכ"ל האו"ם (החנון בן ה- 15) יידלק על שרת החוץ הישראלית (בת 14, אבל פצצה)? ולא יהיו יותר מלחמות, אלא רק "ריבים". העולם יהיה הרבה יותר מיני ונועז מחד גיסא, אבל הרבה יותר תמים ממה שהוא, מאידך גיסא. הבחירות יתבצעו ב- SMSים, התלמידים ילמדו רק את הדברים החשובים באמת, ורק בבית-הספר העממי. אוטופיה. ללא ספק.
אם את צריכה עוד עזרה, אני אשמח לעזור!
בהצלחה.

אני לא יודע למי את כותבת את המאמר..

אבל קחי בחשבון שאם זה לועדה אקדמאית כלשהי מחו"ל, תשמיטי את העניין של ה- SMS... ברוב מדינות העולם ה- SMS לא כ"כ פופולרי כמו שהוא בארץ, אולי בגלל המחיר הגבוה שהחברות השונות במדינות האחרות לוקחות מהמנויים שלהן עבור שליחת מסרון. אם זה לצרכים של שיעורי אנגלית או משהו כזה, go for it...

אני -שונאת- לכתוב חיבורים. ../images/Emo46.gif

פשוט שונאתתתתתתתתתתתתתתת. ובאנגלית... בכלל
אני כ"כ גרועה באנגלית
גם לי יש לכתוב איזה חיבור... בלעעע

חןשסק

New member
גם אני שונאת

בד"כ אני מחרטטת איזה משהו על עמוד יום לפני, אבל עכשיו היא ביקשה שני עמודים...
הראש שלי ריק

חןשסק

New member
נכון, אבל הכוונה לרעיונות שלי :)

אין לי בעיה לפתח את הרעיונות שלו! הוא נתן לי רעיון מעולה

חןשסק

New member
נועם!! אני צריכה עוד רעיונות!

כתבתי על כך שבחדשות ידברו על דיסקים חדשים וכל מני, ועל זה שלא יהיה זמן למלחמות בגלל שאנחנו לומדים ובלה בלה, אבל אני צריכה למלא עוד חצי עמוד בערך... -
someone!

../images/Emo6.gif

טוב, על מה עוד אפשר לדבר... (אגב, הרעיון עם החדשות - נפלא.) בואי בעצם נחלק את זה בצורה פשוטה: דברים חיוביים שיהיו אם "העולם יהיה שייך לצעירים" ודברים שליליים. כתבת מספיק דברים חיוביים? עכשיו תעברי לעניינים השליליים. אבל תעשי את זה בחצי הומור - חצי רצינות... למשל - אם הצעירים יהיו השולטים, מה יהיה על תאונות הדרכים? מספר הנפגעים בוודאי יגדל. אם בני-הנוער ישלטו בעולם, אין מצב שיהיה מים בברז. הרי יהיה קולה. זה יגביר את הוצאות הממשלה בגדול. שוחד על רגע פוליטי בעולם בו הנוער והילדים שולטים - יגבר. מה הבעיה לשחד ילד בן 8 עם סוכרייה על מקל? המצב יחמיר כשיהיה מדובר בשר הממונה על מערכת המשפט. אני מאמין שאת יכולה גם להזכיר את העניין של חברה אלימה ביותר, כפי שקרה באוטופיה שבנו לעצמם קבוצת הילדים מ"בעל הזבוב" של ויליאם גולדינג. קראת את הספר? אם עדיין חסרים לך דברים חיוביים לכתוב, תכתבי שלא יהיה צורך יותר בבתי-חולים ובמערכת הבריאות, שהרי בני-נוער בקושי משתמשים בבתי-חולים. לדוגמא. ד"א, אני מתנצל שלא הגבתי לך עד כה. פתחתי את המחשב רק לפני מס' דקות... בהצלחה! תעדכני אותנו!

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחלה רעיונות

אני עכשיו עושה תיקונים אחרונים (חח שעת חלון) ואני יכולה להגיש גם מחר ככה שאני יכולה להוסיף את הרעיונות שלך. חשבתי על הקטע של החיובי והשלילי, אבל בסוף לא עשיתי. קיצר! אני אסיים אותו היום ואגיש מחר תודה רבה רבה רבה וענקית!!

שמחתי לעזור ../images/Emo13.gif

תמיד לשירות כולם... אני אשמח לקרוא את המאמר, אם תרצי להעלות אותו לפורום...

Negative one

New member
חן,איזה עבודה זאת? מתי היא נתנה

אותה? מתי צריך להגיש אותה?
אני שונא אנגלית...

חןשסק

New member
היא נתנה לעשות חיבור מהספר

הירוק הדק... עמוד 16 נראה לי למחר

למעלה