ednash

New member
../images/Emo101.gif

אני רווקה בת 42 עד עכשיו לא הצלחתי להגיע לקשר שיוביל לחתונה אני מאד רוצה ילד אבל פוחדת מאד חוששת מ-9 חודשים של הריון והדתמודדות עם ילד לבד למרות שאני מאד אוהבת ילדים מישהו יכול לסייע על סמך נסיונו? תודה

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אין לי עיצות של נסיון מאחר ואני בשלב הנסיונות להביא ילד לעולם אני מקווה שמאוחר יותר תכנסנה גם האימהות שבינינו והן תוכלנה לספר יותר על עצם ההתמודדות. אני התלבטתי המון זמן והחלטתי שילדים זה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו- וכנראה שהקשר יצטרך לבוא בשלב מאוחר יותר.... מקווה שהמשאבים שכן יש לי והתמיכה של המעגל הקרוב אלי (גם חברים טובים וגם משפחה) יעזרו לי להתמודד בצורה הטובה ביותר האפשרית. בכל מקרה המון הצלחה ואם תרצי את מוזמנת לשתף בהתלבטות או לספר יותר על עצמך הרמוניה

הרמוניה

New member
אני אמנם מאמא שלי ואבא שלי ../images/Emo8.gif אבל

אני אכן מנסה להרות דרך תרומת זרע (עוד חודש חוזרת לטיפולים יש!)

עשינו כאן מפקד בנקים...

אפשר לשאול אותך באיזה בנק את ומה התרשמותך? את מטופלת שם או מוציאה את מנות הזרע? ושיהיה בהצלחההה ! זו את הרמוניה מפורום פוריות?

ednash

New member
הפריה

הרמוניה יקירתי אני רק מתעניינת עוד לא התחלתי כלום. הפחד משתק אותי

TWEETY =^.^=

New member
ednash ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

כפי, שהרמוניה´לה שלנו, אמרה לך,,,על הקטע של ההתמודדות יענו לך האמהות שביננו. אני רק יכולה לומר לך, שברור שזה לא יהיה קל - אבל לא בילתי אפשרי ועובדה שיש אמהות ביננו שכבר בדרך לילד השני. את 9 החודשים של ההריון, אני רואה כחוויה וכהכרות עם הרך הנולד. כמובן שהכל בהנחה שאין שום בעיה, וההריון קל, מהנה וכייפי. בקיצור חביבתי,,,אם החלטת שזה מה שאת רוצה, פשוט לכי עם הפחד, שלב שלב, מדרגה אחרי מדרגה ותראי שאין זו אגדה.

למעלה