../images/Emo101.gif

יש לי שאלה באיזה שכבה כדי ללמד את המשחק המפורסם האונס או בשמו החדש חיבוקי נישוקי

לא קשור ללגגיטימציה

אני יספר לכם סיפור אוקיי אז ככה אני מדריך שכבת עמלים בוגרים ולימדנו אותם תמשחק הכל היה טוב ויפה עד שאיכשהו המורה גילתה שהם משחקים את זה ומאז היא מסיתה הורים נגד התנועה ניסינו לדבר איתה אבל היא אמרה משהו כמו שהחניכים פיתחו תמשחק הזה יותר ממה שלימדנו אותם בקן ואיו לה על מה לדבר איתנו עכשיו זה הגיע למצב שבו אסור לנוע"ל להיכנס לגיוסים בבית ספר הזה עד שהקומונר שלנו (ביני גרעין חולב בתנופה חחחח) ישב ראיתה אבל היא מתחמקת ממנו

bogz

New member
אני לא מכיר את המשחק

מישהו יכול לומר לי איך הוא הולך?

אז ככה: ../images/Emo65.gif

המצרכים: קבוצה גדולה של חניכים משני המינים ומכל הסוגים אופי ההכנה: מחלקים אותיות לחניכות בקבוצה ומספרים לחניכים בקבוצה מושיבים אניך או חניכה במרכז המעגל אותו חניך או חניכה צריך/ה להגיב אות ומספר אם זאת חניכה היא צריכה קודם להגיד את האות ואח"כ את המספר, אותו אדם שאת מספרו הקריאו צריך לקום ולנשק (היכן שהוא רוצה
) את החניכה שיושבת במרכז המעגל, על החניכה שאת האות שלה הקריאו למנוע מהחניך לנשק את החניכה שיושבת באמצע ולנשק את החניך (כל האמצעים כשרים) מי שנישק הוא המנצח ועל המנצח או המפסיד (תלוי איך תחליטו לפני המשחק) לשבת באמצע. אותם הכללים חלים אם חניך יושב באמצע רק במהופך. ואל תשכחו שמשחק מפסיקים בשיא והכי חשוב תהנו

למעלה