הצעות למפגש פורום בפסח

../images/Emo102.gif הצעות למפגש פורום בפסח ../images/Emo70.gif

כולנו מכירים את הנוהל של תיכנון המפגש פורום הרבה לפני. (גם שבועיים זה מספיק
) אז כתמיד - * הציעו תאריך נוח (ולא, הפעם לא עושים את זה על התאריך של המפגש הכולל של טוקיו, כי כולם התפרקו פעם קודמת וזה הרס את המפגש.) * הציעו מקום מפגש
עכשיו, את המפגש הזה אנחנו רוצים לעשות מפגש מיוחד. שלא סתם יהיה עוד מפגש היכירויות של כולם כי רובנו הגדול (לפחות אלה שמגיעים למפגשים) כבר מכירים טוב
. אז הציעו רעיונות לאיך להפוך את המפגש הזה למפגש מיוחד. כמה רעויונות לדוגמא: - כמו שכבר הציעו פה - אנחנו נלך כולנו ביחד לראות את הסרט אליס. (אפשר לעשות משהו עם הקטע של הפסקול בסוף) - לעשות מפגש שבו נצלם סירטונים שיכולים להיות: סרטוני-tokio hotel come back to israel, סרטון יומולדת לגיאורג, ועוד משהו שיכול להיות נחמד אבל זה דורש השקעה - זה לעשות קליפ לאחד מהשירים באלבום החדש שעוד אין לו קליפ (ובקליפ עצמו נייצג הרבה את ישראל, בכל מיני דרכים). ונעלה את זה ליוטיוב ונשלח למייל של טוקיו כדי שידעו שאנחנו שם ומחכים שהם יחזרו לתת לנו הופעה
[אם יש פה מישהו שיודע לערוך וידאו זה יהיה מעולה!] אז בנות ובן יקרים, זה הזמן שלכם להפגיז ברעיונות
ויצא לנו מפגש פסח 2010 של פורום טוקיו הוטל בתפוז - הכי פגז שיש ! D: אוהבת לתמיד, ואל תחשבו שאני נוטשת בגלל שאני לא מגיבה כל יום !

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח בדיוק באתי לפתוח על זה.XD

האע אני בעד הסרט כי אז שדיברנו חשבנו שהקומונה גם תצטרף וכו'.~ והאע אני ידעתי לערוף סרטים אבל שחכתי ואין לי את התוכנה. ואפילו התוכנה לערוך שירים~שזה גם להכין סרטונים עם מוזיקה ותמונות, כמו שעשיתי למפגש קומונה האחרון.~ היא לא עובדת לי.. |: ונממ, אני באה עם מצלמה. אני חושבת זה מאוד תלוי! חח היא יקרה מידי. *-* אבל יש מצב שאני יביא אותם ואני יוכל לצלם את כולם. D: ואח"כ לערוך תתמונות ואני יכולה לצלם שם גם וידאיו אבל נראה בקשר לזה. יש כמה סיבוכים פה ושם בגלל גודל הקבצים ועורך זמן וכו'. וגם אין לי איך לחבר את הקטעים יותר.. אזבקשר לעריכה אני לא יכולה לעזור לצערי.XD בכול מקרה, אני בעד שנלך כולנו לסרט.^-^ ואין לי מושג מתי המפגש הכללי, כאילו כבר שנה+ לא שמעתי אפילו חדשות על ט"ה.XDD ותאריך אממ, מתי חופשת פסח? יש לי מלא תכנונים אז צריך יום טוב!XD

e t a

New member
בוודאי שהקומונה גם מוזמנת ../images/Emo9.gif

ערב פסח מתחיל אגב ב29 לחודש, כך שהמפגש כנראה יהיה בתחילת אפריל?

e t a

New member
../images/Emo229.gif על פתיחת השרשור. ההצעה שלי היא-->

ראשית, לדעתי מומלץ שנפגש לראות ביחד את הסרט שכולנו מחכים לו כל כך הרבה זמן - אליס בארץ הפלאות. את הסרט יהיה מעולה אם נארגן בבית קולנוע ששוכן ליד פארק או חוף ים, כדי שישר לאחר הסרט נוכל לצאת, לפרוש כמה סדינים, ולשבת כולנו עם גיטרות :] יש לי מצלמה דיגיטלית שאמנם מצלמת גם וידאו, אך אני בספק אם זה טוב מספיק כדי להכין קליפ. בכל זאת, אם מישהי תביא מצלמת וידאו אמיתית זה יהיה מעולה
. להכין קליפ ממש שכולנו שרים זה קשה, אבל לצלם הרבה קטעי וידאו מהמפגש עם שלטים שלנו זה יהיה נחמד בהחלט, וברקע בעזרת תוכנת Windows Movie Maker אשים שיר של טוקיו הוטל ונעלה את זה ליוטיוב. מה דעתכן? ולמישהי יש הצעות לגבי מיקום? (ואגב, בקשר לפעילויות - כל אחת שיש לה פעילות להציע מוזמנת לדבר איתי במסרים ו/או במסנג'ר [email protected] ולתאם איתי. אני כבר יודע איזה משחק אחד קצר אני רוצה לעשות.)

e t a

New member
בקשר לתאריך, אני עובד במשמרות.. כך שלבחירתכן.

פטריה!!!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifמה אתם אומרים על התאריך 1.4 ?

נראלי הוא פנוי.XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifלאאאאאאאאאאאאאא

לאלאלאלא, בבקשה יותר מאוחר. יש לי מבחן ע-נ-ק באותו יום.
בבקשה, אני מתחננת, כדי שאני סופסוף אוכל לבוא למפגש של הפורום, תעשו את זה הכי מאוחר שאתם יכולים.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gif21.3-6.4 נדמה לי

הקדימו לי את המבחן ל-23. אז לא חשוב חוח 3:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאוקי אממ..

אז קודם כל, הכי מאוחר שאפשר. יש לי מבחן ממש ממש רציני באחד באפריל.. [שאגב, אם אני אעבור אותו אני רשמית מע"רית במד"א D:] ומקום הממ... צריך משהו מגניב כזה, כי לדעתי סנטר-עזריאלי-סנטר כבר חרוש לאללה. אם יהיה חם, מה דעתכם להתרכז איפשהו ומשם לקחת מיניבוס לפלמחים? גם סרט נשמע אחלה אבל בתנאי שרואים את אליס ב3D :) לגבי הקליפים וזה, תעשו מה שאתם רוצים, אני מוכנה לעזור

e t a

New member
בהמשך להצעה שלך..

האמת היא שהדבר האידאלי זה לראות בסנטר או בסינמה סיטי רק את הסרט, ומשם לקחת כולנו מונית שירות או אוטובוס לחוף הים, שנמצא לא רחוק.. =] מה דעתכן?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif תלוי..

יהיה חם?>< כי אז אני לא בן אדם שמתפקד~.~ ובסינימה סיטי ברמת השרון? D: כע? זה ליד הים, ידוע? למרות שאני תמיד בעד להשאר במיזוג, כע? ואז לשבת מחוץ לקניון ואז להכנס ולצאת, או משהו.XDDDDD כאילו יש גם את רמת גן, שזה אוטבוס אחד מעזריאלי ואפשר כולם לנסוע ביחד לקניון הענק הזה ששחכתי את שמו.OO משהו גלובוס?XD נו אני גרועה בדרכים...XD

e t a

New member
קניון איילון ../images/Emo20.gif

ההצעה שלי היא באמת ללכת לקניון איילון.. יש שם אחלה קולנוע - Yes Planet -, עם אחלה מסעדות ובכללי אחלה קניון
אחרי שנסתובב מעט תמיד נוכל לצאת ולשבת שם באיזור, כל עוד המפגש יהיה בשעות הצהריים.. אז.. מי איתי?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifכ"כ בעד. D:

חח ביחוד כי אני רגישה לחום.><" ועם חם לי מידי זה יגמר מאוד רע.XD מאוד רע ~.~ אבל ניפגש קודם בעזריאלי כי אני לא יודעת לקחת אוטבוס ואני שונאת אוטובוסים.XDD נו די. אני מפחדת מהם.XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כן כן בואו לקניון אילון ! D:

זה דיי קרוב לבית שלי והאוטובוס שאני לוקחת לשם מגיע כל כמה דקות למרות שאין לי בעיה גם להגיע לאזריעלי אבל פשוט אין מה לעשות שם [ חוץ מלהיכנס לH&M להזיל ריר לקנות כמה דברים ולצאת XD כי גם הגג אף פעם לא פתוח אז אין כל כך מה לעשות שם XD וגם נורא מפוצץ שם באנשים XD

e t a

New member
הצעה לתאריך - 4/4

הרביעי באפריל, זה יוצא יום ראשון, חול המועד פסח. מה אתן אומרות?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifבינתיים זה מריח לי טוב.XD

אני אבדוק עם אני לא לומדת.. וזה יום ראשון אז נראלי אין כלום. D: אני אבדוק. :) חח יו, חודש הבא אפריל, והראשון באפריל= אחד באפריל!XD תמיד שנאתי את היום הזה~.~ סתםXDDD

למעלה