כמו תמיד, יש הרבה מה לומר.....
התוכנית היום היתה מעניינת מאד מאד... אני חייבת להגיב
1) קודם כל, 2 האחיות התואמות האלה שהתארחו בתוכנית, שאחת מהן מנסה לשכנע את אחותה להכנס לחוות השפנפנות בשביל להרוויח כסף מסקס...אני ריחמתי על הד"ר הטוב שלנו
כאן וממש נגעלתי מהאחות הראשונה {זו שניסתה לשכנע את אחותה} כי היא דיברה במין הצגה כזאת, ובצורה נורא מלאכותית ומתנשאת ומגעילה..איזה שחצנית...נראת לי מזה מטומטמת וגם הטענות שלה היו רדודות, כמוה. 2 אחיות רק שלאחת יש יותר שכל....גם בעל העסק הזה ידבר שטויות ואמר דברים בכלל לא קשורים והיה מצחיק איך ד"ר פיל "קטל" אותו. אני מן הסתם חושבת שזה רעיון גרוע מאד, {שלא לדבר על משפיל} למכור את גופך לסקס. סליחה, אבל י ש דרכים קצת יותר נורמליות ולא משפילות בשביל אישה להרוויח כסף טוב מאשר שכל גבר שעיר ומגעיל ..וסליחה על הבוטות, יאונן עלייך....
הייתי צריכה להיות בוטה כאן. בקיצור, די יצורה היתה האחות מס 1... 2) בקשר לבחורה על הבחור ששמו צ'אד, זה מקרה די עצוב לא|
עצוב במובן ציני מאד.... לבחורה יש ביטחון עצמי והערכה עצמית בקשרים ושואפת למינוס 200...היא בחורה מבוגרת, לא נגיד ילדה בת 12 שטרם התפתחה שיכלית. כל העולם ואישתו צריכים להחליט בשבילה ואומרים לא מה טוב יהיה עבורה לעשות...היא רק עושה מה שצאד אומר לה לעשות וקשה לה לסרב לדברים שהוא מציע לה גם אם היא יודעת שהם לא חוקיים לעשות ולא יטיבו עימה. איפה נשמע דבר כזה??? המוזר הוא שהיא נראת דווקא אינטליגנטית ובאה ממשפחה טובה. היא מודעת שהוא השפעה רקעה עליה אבל ממשיכה לצאת עם הדרק הזה עדיין...הי אמחכה שהוא ישתנה? נו באמת.....היא יכולה לחכות שנים והוא בנתיים רק מדרדר אותה... מחר יכולים למצא אותה באיזה סמטה כולה מסוממת ואנוסה או בבית הכלא. קצת ריחמתי עליה, כי רואים שהיא לא יודעת לחשוב בשביל עצמה...ואם הבחור הזה באמת אוהב אותה, והוא קשור לצרכים שלה, הוא ידאג לזה שהיא לא תתפתה לכל החרא הזה שהוא מציע לה {סמים, עישון וכו'...} אם הוא לא דואג לזה, אין להגיד שהוא אוהב אותה והוא מן הסתם לא טוב בשבילה ולא ראוי לה. בנאדם צריך לראות מה טוב בשבילו וללכת אחרי ה
ולא להזיק לעצמו.... 3) עניין הבעל שהוא השפעה רעה על ילדו בן ה-3 כי הוא משחק איתו משחקיים אלימים מאד דוברי קללות זה גם עניין הזוי לחלוטין הרי שהדבר מובן לחלוטין שמחשקים אלימיים כאלה עם רציחות, דם וקללות יהיו השפעה רעה על ילד מושפע בן 3! בגיל הזה הם נורא נורא מושפעים ובקלות יכולים לאמץ את מה שהם רואים, וזה כמובן מתבטא בהתנהגות אלימה שהם מראים כלפי ילדים אחרים, או בעלי חיים. התבטאות בוטה בעל"פ ועוד.....לא חסר. זה כבר לא עניין של להיות חכם או לדעת הרבה, זה עניין של הגיון בריא ואפילו ילד בן 10 יכול להבין שדברים כאלה לא עושים! בעל מפגר........ לא יודעת, לפעמים אני לא מבינה אנשים ומה הם חושבים לעצמם?!?! תודה לאל שבאו לתוכניתו של דר" פיל, הוא אולי שם קצת שכל בראשהם הריקים! תודה לאל על ד"ר פיל
טוב........אני חפרתי...עכשיו אתם
מסכימים, לא מסכימים ?