התוכנית היומית- 16.10

../images/Emo102.gifהתוכנית היומית- 16.10../images/Emo102.gif

והפעם בתוכנית דובר על השפעות שליליות של הקרובים לנו עלינו:
2 אחיות התארחו שאחת מהן ניסתה להשפיע על אחותה להצטרף לתעשיית הפורנו למבוגרים
.
אמבר הייתה תמיד הילדה הטובה עד שפגשה את צ'אד, החבר שלה שהשפיע עליה לרעה: מאז שהם מכירים היא התחילה לקיים סקס, החלה לשתות וניסתה סמים.
אמנדה כועסת על בעלה אריק, שמשפיע לרעה על בנם בן השלוש, כשהוא משחק עימו במשחקי וידיאו אלימים. פרטים נוספים על התוכנית תוכלו למצוא פה: http://www.drphil.com/shows/show/480 דעתכם על התוכנית, מה למדתם, עם מה מסכימים ועם מה לא, וכל מה שתרצו- בשרשור הזה
.

Music4Life

New member
כמו תמיד, יש הרבה מה לומר.....

התוכנית היום היתה מעניינת מאד מאד... אני חייבת להגיב
1) קודם כל, 2 האחיות התואמות האלה שהתארחו בתוכנית, שאחת מהן מנסה לשכנע את אחותה להכנס לחוות השפנפנות בשביל להרוויח כסף מסקס...אני ריחמתי על הד"ר הטוב שלנו
כאן וממש נגעלתי מהאחות הראשונה {זו שניסתה לשכנע את אחותה} כי היא דיברה במין הצגה כזאת, ובצורה נורא מלאכותית ומתנשאת ומגעילה..איזה שחצנית...נראת לי מזה מטומטמת וגם הטענות שלה היו רדודות, כמוה. 2 אחיות רק שלאחת יש יותר שכל....גם בעל העסק הזה ידבר שטויות ואמר דברים בכלל לא קשורים והיה מצחיק איך ד"ר פיל "קטל" אותו. אני מן הסתם חושבת שזה רעיון גרוע מאד, {שלא לדבר על משפיל} למכור את גופך לסקס. סליחה, אבל י ש דרכים קצת יותר נורמליות ולא משפילות בשביל אישה להרוויח כסף טוב מאשר שכל גבר שעיר ומגעיל ..וסליחה על הבוטות, יאונן עלייך....
הייתי צריכה להיות בוטה כאן. בקיצור, די יצורה היתה האחות מס 1... 2) בקשר לבחורה על הבחור ששמו צ'אד, זה מקרה די עצוב לא|
עצוב במובן ציני מאד.... לבחורה יש ביטחון עצמי והערכה עצמית בקשרים ושואפת למינוס 200...היא בחורה מבוגרת, לא נגיד ילדה בת 12 שטרם התפתחה שיכלית. כל העולם ואישתו צריכים להחליט בשבילה ואומרים לא מה טוב יהיה עבורה לעשות...היא רק עושה מה שצאד אומר לה לעשות וקשה לה לסרב לדברים שהוא מציע לה גם אם היא יודעת שהם לא חוקיים לעשות ולא יטיבו עימה. איפה נשמע דבר כזה??? המוזר הוא שהיא נראת דווקא אינטליגנטית ובאה ממשפחה טובה. היא מודעת שהוא השפעה רקעה עליה אבל ממשיכה לצאת עם הדרק הזה עדיין...הי אמחכה שהוא ישתנה? נו באמת.....היא יכולה לחכות שנים והוא בנתיים רק מדרדר אותה... מחר יכולים למצא אותה באיזה סמטה כולה מסוממת ואנוסה או בבית הכלא. קצת ריחמתי עליה, כי רואים שהיא לא יודעת לחשוב בשביל עצמה...ואם הבחור הזה באמת אוהב אותה, והוא קשור לצרכים שלה, הוא ידאג לזה שהיא לא תתפתה לכל החרא הזה שהוא מציע לה {סמים, עישון וכו'...} אם הוא לא דואג לזה, אין להגיד שהוא אוהב אותה והוא מן הסתם לא טוב בשבילה ולא ראוי לה. בנאדם צריך לראות מה טוב בשבילו וללכת אחרי ה
ולא להזיק לעצמו.... 3) עניין הבעל שהוא השפעה רעה על ילדו בן ה-3 כי הוא משחק איתו משחקיים אלימים מאד דוברי קללות זה גם עניין הזוי לחלוטין הרי שהדבר מובן לחלוטין שמחשקים אלימיים כאלה עם רציחות, דם וקללות יהיו השפעה רעה על ילד מושפע בן 3! בגיל הזה הם נורא נורא מושפעים ובקלות יכולים לאמץ את מה שהם רואים, וזה כמובן מתבטא בהתנהגות אלימה שהם מראים כלפי ילדים אחרים, או בעלי חיים. התבטאות בוטה בעל"פ ועוד.....לא חסר. זה כבר לא עניין של להיות חכם או לדעת הרבה, זה עניין של הגיון בריא ואפילו ילד בן 10 יכול להבין שדברים כאלה לא עושים! בעל מפגר........ לא יודעת, לפעמים אני לא מבינה אנשים ומה הם חושבים לעצמם?!?! תודה לאל שבאו לתוכניתו של דר" פיל, הוא אולי שם קצת שכל בראשהם הריקים! תודה לאל על ד"ר פיל
טוב........אני חפרתי...עכשיו אתם
מסכימים, לא מסכימים ?

Music4Life

New member
תודה שירי

צצצ...למה אין פה יותר אנשים שכותבים את דעתם וכו'
אני מרגישה בדד
ובלי קשר, איך בא לי שד"ר פיל יבוא אולי לארץ לאיזה ביקור...בא לי לפגוש אותו, להחליף איזה מילה או 2 ולבקש חתימה
ותמיד חשבתי...."וואי איזה ברת מזל רובין"
לא כך

גם אני מרגישה בדד פה, מזל שיש אותך

בטח יבואו בהמשך הערב- אנשים עובדים ולומדים פה, את יודעת

Music4Life

New member
אם כך ,זה אומר שהם מעל גיל 20...

נו יופי, זה משמח
גם טוב שיש אותך

מ ר י ל

New member
כתבתי מלא לדוקטור פיל באתר

ביקשתי להפגש איתו ללא מצלמות , כי ממש לא בא לי שכל עם ישראל וחצי עולם יראה אותי. לא חזרו אליי , הצוות שם נוטה להתעלם מאנשים. אפילו בפורומים שם ההודעות כמעט בלי תגובות וכמעט ואין הודעות עכשיות.

elena20

New member
לדעתי האחות התאומה פשוט הייתה

מטומטמת בטירוף!!!!!!!!!! את חייבת להרוויח כסף? אז אולי תלכי תלמדי משהו מועיל במקום למכור את גופך? פשוט הייתי בהלם ממנה,אבל גם לא אהבתי איך שד"ר פיל האשים את בעל הבית זונות שהוא עושה דברים כאלה זוועתיים. קודם כל כמו שהוא אמר אף אחד לא מכריח את הבנות האלה לעבוד,זה חוקי,הן באות מרצונן החופשי,זה שאין להן כבוד עצמי ובעיות פסיכולוגיות אין לי ספק,אבל עדיין זה מרצונן החופשי,לא מדובר פה על סחר בנשים ועל כפייה.

Y. Welis

New member
לא מטומטמת כלל: היא ניצלה את

התוכנית לקדם את עסקי הפורנו שלה ושל *אחותה*, כי שתיהן עובדות אצל הבחורצ'יק השמן ההוא, וכנראה גם האטרקציה העיקרית. זה אגב סוד ידוע שחלק גדול מכוכבות הפורנו מחלטרות בזנות, לעיתים במחירים גבוהים מאוד.

Y. Welis

New member
לא מטומטמת כלל: היא ניצלה את

התוכנית לקדם את עסקי הפורנו שלה ושל *אחותה*, כי שתיהן עובדות אצל הבחורצ'יק השמן ההוא, וכנראה גם האטרקציה העיקרית. חפשו בגוגל potter twins. זה אגב סוד ידוע שחלק גדול מכוכבות הפורנו עוסקות גם בזנות, עבור ה'חברה הגבוהה' בעיקר. עוד על התקרית הזו, כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Phil_(TV_series)

ראיתי את התוכניות היום...;

היה ממש נחמד, אני חושבת שהיא לא צריכה להיות עם צ'אד אם הוא כל כך משפיע עליה לרעה, או שהיא תצליח לשנות אותו איכשהו. עם הפורנו, אני מסכימה עם ד"ר פיל ועם אחותה שלא מסכימה להצטרף... ואת האחרון לא ממש ראיתי... נרדמתי מעייפות. אבל אני רואה יום יום את ד"ר פיל ולא ידעתי שיש עוד אנשים שרואים ועוד מקימים פורום על זה! בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה ! :) אני אמשיך לכתוב לכם! וד"ר פיל שולט!

netaneta2

New member
היי, חדשה פה..

ויש לי מה להגיד על התכנית של היום.. אני מניחה שרובכם יודעים שג'יי, הבן של ד"ר פיל, נשוי לשחקנית פורנו מעניין אם בזמן צילום התוכנית הוא כבר יצא איתה או היה נשוי לה יש פה איזשהוא מוסר כפול, לשפוט את התאומה, כאשר הבן של ד"ר פיל נשוי לאחת כזו, למרות שזה לא ד"ר פיל בעצמו, זה עדיין קצת הציק לי..

חשבתי על זה גם היום בעבודה../images/Emo6.gif

בגלל זה אני תמיד חשה שד"ר פיל מתייחס לעצמו כאילו הוא מר. פרפקט והוא לא, ולא הכל מושלם במשפחה שלו כמו שהוא מציג את עצמו. ו... ברוכה הבאה לפורום

netaneta2

New member
תודה ../images/Emo13.gif

וזה גם מביא אותי לתכנית של אתמול, החלק השני של הבעל הבוגדני, וגם כאן מהלכות שמועות/רכילויות על רומן שהיה לד"ר פיל כשעוד היה באקדמיה וכבר היה נשוי לרובין מעניין איך המרואיינים שלו לא יודעים את הפרטים האלה.. למרות שאם הם היו מעלים אותם אני בספק אם התכנית הייתה משודרת

מ ר י ל

New member
ד"ר פיל אף פעם לא אמר שהוא מושלם

הוא אפילו אמר שבתחילת הנישואים הוא לא היה בוגר כמו היום. בקשר לג'יי הוא ממש לא נראה לי עדין הוא דיי אגרסיבי כמו אביו.

מ ר י ל

New member
ד"ר פיל היה קצת שתלטן

בתוכנית אתמול , כשהוא אמר לקריסטל שלא תגיד לו מה להוסיף , נראה לי שגם לו יש קצת חוסר ביטחון אם הוא אומר לה איך הדברים מתנהלים.

Music4Life

New member
מממ...כנסו רגע

קראתי את מה שאמרתם ואני חושבת לעצמי...... אני מאד מעריצה את האיש, אני חושבת שהוא גאון פשוט, אבל תמימה אני לא
אני יודעת שיש דברים נסתרים ושלא מראים את כל האמת תמיד...גרמתם לי לחשוב: ד"ר פיל הוא מוכשר, יש לו קריזמה אבל אני יודעת שהוא לא מושלם. והיי , הוא ממש ממש לא מתיימר להיות אלוהים ומושלם והוא בעצמו אמר שלא......ואני בטוחה ויודעת שלאיש יש חסרונות כמו לכל אחד מאיתנו. ויש לו יצרים והכל....מעניין אם באמת מה שאמרתם שהיה לו רומן שהוא עוד היה נשוי לרובין נכון אני לא יודעת, יש לכם הוכחות? יש מצב.....הוא גבר...ואני יודעת שהוא אומנם נראה כזה "הגבר המושלם" אבל אני תוהה באמת עד כמה זה נכון ועד כמה מאושרים הנישואים שלו - מעניין, אבל אין לדעת בדיוק....... והבן של ד"ר םיל ג'יי נשוי לכוכבת פורנו??? אוי מאי גוד....איזה קטע מוזר...ג'יי נראה לי בחור שקט כזה ועדין, לחשוב עליו עם כוכבת פורנו...זה די לא מסתדר לי בראש....ובאמת מעניין אם הוא היה איתה כשהתוכנית הזו שודרה. אם כן, זה באמת צבוע....

למעלה