חג עצמאות שמח

little baker

New member
../images/Emo102.gifחג עצמאות שמח../images/Emo166.gif

בתקווה שהשנה הבאה לטובה על מדינתנו תהיה "משופרת" מזו שחלפה. ללא חקירות של "בכירים" ובטח עם יותר לקיחת אחריות מצידם, שהשבויים יחזרו במהרה למשפחותיהם, והלוואי גם קצת שלום ביננו ובטח עם שכננו. חזרנו מהבימה ביישוב שלנו, בתי הפליאה לרקוד וכל פעם מחדש אני מגלה שהיא פשוט "מתמלאת" על הבמה ונראית נפלא. מופע הזיקוקים היה מרהיב. זהו, מחר מחכה לנו יום עמוס לעייפה ב
לילה טוב

Jen74

New member
../images/Emo104.gifחג עצמאות שמח../images/Emo104.gif

הייתי בבמה במרכז העיר, היו זיקוקים, היו להקות מחול מהעיר והייתה מיכל אמדורסקי. והיו מלא אנשים שבמקום לשבת על הדשא כולם עמדו ודווקא מבוגרים עמדו קרוב לבמה והסתירו לילדים, איזה סתומים. אבל היה בכל זאת נחמד ודקל נהנתה מאוד. מחר בצהריים "על האש" אצל ההורים. לא הולכות בסוף לפיקניקולודיאון כי פשוט אין לנו תקציב לנסיעה

Jen74

New member
היה יום ארוך ומעייף עם מלא חברים משפחה וכיף

בסוף התפצלנו. הגדולות הלכו לפיקניקולודיאון ופגשו את כוכבי נולד לרקוד 2 כמו שהן רצו, התחבקו, הצטלמו וקיבלו חתימות. אני הלכתי עם הקטנה להורים לעשות מנגל ואחרי זה המשכתי איתה לחברים בעיר ושם היה גם מנגל וגם קריוקי, עד שמונה בערב.
האמצעית החליטה להישאר בבית עם אבא שלה. היא צמחונית וביישנית והחליטה שאלו שתי סיבות מספיקות בשבילה להישאר בבית.
בסך הכל כולם נהנו בסופו של יום. שיהיה לילה טוב. סופשבוע כבר מתקרב

בוקר../images/Emo42.gifטוב וחג../images/Emo104.gifשמח

אנחנו היינו אתמול בפארק רעננה, היה מפוצץ באנשים!!! אבל כולנו נהננו. הבוקר, הולכים לעשות "על האש" עם חברים, באיזה גן בסביבה. ואחה"צ מצעד המחולות, שכבר סיפרתי לכן עליו. יום טוב לכולם וחג שמח!!

גמדים

New member
חג שמח

אתמול הינו בטקס בערב , שילדים הופיעו וזוקקין היום עשינו המשפחה על האש היה מאד נמחד עכשיו קצת נחים ונחליט מה לעשות עוד יום מקסים לכולם

למעלה