לשירה מירושלים, ול"משוגעת"

24תותי

New member
../images/Emo102.gifלשירה מירושלים, ול"משוגעת"

טוב, "משוגעת", אני מקווה שאת יודעת שזאת אני, ואם את לא בטוחה, אז כן, זאת אני, מהקבוצה שנפגשה בגבעתיים, עם רחל ואורית שפירא. אז שלומי די בסדר, מתאוששת מההקרנות, אבל סובלת מהרבה כאבי ראש כתוצאה מהם. שמחתי לשמוע משיר שאתן יודעות או חושבות שזאת אני, וכרגע אני רק מחכה שתכתבו לי בחזרה. אוהבת את שתיכן, תותי.
 
ברור שאני יודעת

אפילו היה לי ויכוח עם שירה היום, ואני צדקתי כמובן. זה בטח יפתיע אותך אבל אני מתעדכנת לגבי מה שקורה איתך, למרות שנראה שאני שומרת על שקט תעשייתי. את יודעת שיש לי דרכים לדעת מה שמעניין אותי. רון הציע מפגש מתישהו, אני בעד. עכשיו רק צריך שמישהו יארגן
בינתיים רק אני אכתוב לך כי לשירה אין מחשב כבר שבוע בערך, ואני מקווה שזה יסתדר בקרוב. תמשיכי לכתוב, הא?
 

24תותי

New member
ציפור לילה

לפי דעתי, השם "משוגעת" הרבה יותר מתאים לך. וכן, רון ארגן מפגש, ברביעי או בחמישי לנובמבר, ואני מקווה לראות אותך שם (חסר לך שלא). מאיפה את יודעת מה קורה איתי? מי מעדכן אותך? ואם את יודעת מה קורה איתי, אז אני מניחה שאת יודעת שקיבלתי הקרנות (ומקווה לתוצאות טובות). אני לא מדברת עם שירה לעיתים קרובות מדי (למרות שהייתי רוצה), אז אם יוצא לך, תמסרי לה ד"ש חם ממני. אז תכתבי לי שוב, בגלל שחוץ מבפורום הזה לא יוצא לי לדבר איתך בכלל, ותזכרי שלמרות שאת משוגעת, אני מתה עליך. תותי.
 
אני לא משוגעת ../images/Emo80.gif

אני אשמח לבוא למפגש. רק שיודיעו לי בזמן ואני אתארגן לבוא. אני יודעת לגבי ההקרנות וכאבי הראש ואני יודעת שהטמודל עזר קצת. מתי תדעי לגבי התוצאות של ההקרנות? אני גם רוצה לדעת. עם שירה נפגשתי היום, היינו בצילומים של התוכנית שהיתה בערוץ 2 - יובל לאגודה למלחמה בסרטן. היה... מעניין. וגם קצת מרגש. וזהו. ואני לא משוגעת. (אני מיוחדת .. לה לה לה..)
ציפי ציפור שעפה לאחור
 

24תותי

New member
היי משוגעת

אני מתעקשת לקרוא לך משוגעת, (כי את אכן כזו). ראיתי בערוץ 2 את התוכנית שהיתה ליובל לאגודה של המלחמה בסרטן, אכן היה מרגש, (לא הבנתי אם את ושירה רק צפיתן בזה או שגם השתתפתן, כי אם השתתפתן אז לא ראיתי אתכן). אבל לעומת זאת את עדי כן ראיתי. ברור שנודיע לך מתי אנחנו נפגשים, פשוט נראה לי שרון נרדם. אבל מתישהו זה יצא לפועל. עשיתי MRI אתמול, וכרגע אני מחכה לתוצאות. מקווה לשמוע ממך, או לראות אותך בקרוב. אוהבת, תותי.
 
למעלה