סופ"ש - אז איך עבר השבוע העמוס הזה?

MikMercury

New member
../images/Emo102.gif סופ"ש - אז איך עבר השבוע העמוס הזה?

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הערב בערוץ 3, שידור חוזר של ההופעה של שלומי מפסטיבל הפסנתר! חלק א' - 21:00, חלק ב' - 21:47

shira ofek

New member
ויעלה לא עשו אותה אתמול!

אבל גם לא הרבה לפני.... שיר השבוע של שלומי- Visions Of Dylan, Kelly & Yaela 90210 שיר השבוע לא של שלומי- כמה אהבה-קובי פרץ משהו שעשה את השבוע- חברות משהו שהרס את השבוע- אביב גפן שאיכזב ברוק"צ. בילוי השבוע- רוק עצמאותת..היה מושלם =] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- בגדים בעיקר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מתכונת באנגלית ;] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיר?

הוא בן אדם רגיל כזה, עובד הרבה ישן מעט....

שיר השבוע של שלומי- Visions Of Dylan, Kelly & Yaela 90210 שיר השבוע לא של שלומי- נפוליאון-יוני בלוך משהו שעשה את השבוע- רוק"צ? משהו שהרס את השבוע- שלא הייתי בזאפה, המגן באנגלית בילוי השבוע- רוק"צ? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השרדות. מה קניתם השבוע?- כרטיס לרוק"צ. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כרמיאל. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשירה[פרח לוע הארי.^^]

animal bar

New member
סוגרים את המפעל.. לי לא אכפת! ../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- חדשות מהקוטב הצפוני.
שיר השבוע לא של שלומי- כל השירים מהEP החדש של שייגעצ.
משהו שעשה את השבוע- זר לנופל, רוק''צ והיום שקניתי את הEP של שייגעצ ואת מי רצח את אגנתה פאלסקוג של נושאי המגבעת. משהו שהרס את השבוע- שהייתי חולה, צרודה בלי סיבה ואז בלי קול בגלל רוצה. בילוי השבוע- זר לנופל ורוק''צ. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- - מה קניתם השבוע?- את הEP של שייגעצ, מי רצח את אגנתה פאלסקוג של נושאי המגבעת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת. תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשלומי, בהצלחה בשבדיה וארה''ב.

MikMercury

New member
חדשות מהקוטב!! ../images/Emo47.gif

השיר האהוב עלי... איפה שמעת אותו? שיר השבוע של שלומי- האזרח ה-1 שיר השבוע לא של שלומי- יהודית רביץ - כשיבוא ילדי משהו שעשה את השבוע- סוף שבוע ארוך... משהו שהרס את השבוע- הייתי קצת חולה. בילוי השבוע- מחר בערב, סוג של מסיבה עם כמה מהאנשים שאני הכי אוהבת. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מהנעשה בעירנו" של עלי מוהר - אוסף טורים שלו משנות ה-80. פשוט אדיר ומתאים למישהי כמוני שרק מתחילה לאהוב את תל אביב. מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סדנה עם יוני רכטר בעולם הפסנתרים בת"א! וואו... מצפה לזה כ"כ. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- קולולוש!! (כל הקודם זוכה)

animal bar

New member
הורדתי. ../images/Emo122.gif../images/Emo211.gif

עצוב, אבל ככה זה. :\ לפחות קניתי את הדיסקים!

nulybar

New member
סופשבוע מטורף!

שיר השבוע של שלומי- האזרח ה1 שיר השבוע לא של שלומי- מה אברך (כן, החזרות לטקס יום הזכרון השפיעו עלי) משהו שעשה את השבוע- יום העצמאות הכי כיפי שהיה לי! משהו שהרס את השבוע- התכוננות למגן בספרות בילוי השבוע- טוב זה לא בדיוק בילוי, אבל זה משהו שלא קורה כל יום...אתמול בלילה חזרתי מחברה ותפסתי פורץ בבית שלי! זה מין סרט כזה שיש לכל אחד בראש- "מה יקרה אם אני אתקל יום אחד בפורץ", וזה אשכרה קרה! למזלי הוא היה די חובבן וברח בשנייה שבאתי והוא לא הספיק לגנוב כמעט כלום. כשהוא רץ החוצה הוא השאיר אחריו שני צרורות של מפתחות, שהתגלו כמפתחות למכוניות של ההורים שלי... :S סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אכלתי מספיק סרטים אתמול באמת... מה קניתם השבוע?- כלום חח אני מרוששת! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת D: שיהיה לכולנו חג שמח! ומזלטוב למדינה ששורדת כבר 60 שנה :)

Black Star

New member
סופ"ש...

שיר השבוע של שלומי- "אריק", ולו רק בזכות הטעות הנהדרת שגילינו ב"אבטיח": 'אל תדברי אמהרית, אל תדברי אמהרית! אל תדברי...' שיר השבוע לא של שלומי- קשה לבחור בין כל השירים העצובים ועם זאת נהדרים של יום הזכרון. משהו שעשה את השבוע- לסיים בשעה טובה עם כל המבחנים והעבודות. משהו שהרס את השבוע- התקף מיגרנה שהביא לכך שלא יצאתי בערב יום העצמאות... בילוי השבוע- התאספות חברים בבית של חברה שלי אתמול בערב, היו קטעים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראיתי את "המירוץ לזהב" בקולנוע עם ידיד שלי, סרט מטופש וכיפי נורא מה קניתם השבוע?- הא! הגענו לשבוע בו לא קניתי כלום. הו לא, מה זה אומר??!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תחילת הסמסטר. כן, אני סוג של חנונית, אבל אני ממש נהנית באוניברסיטה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלושה ימים של חופש זה ממש לא מספיק. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לידיד שלי שמאוד אוהב את שלומי ומבואס על המבחן שהיה לו היום...

romki

New member
סופשבוע מעולה.

שיר השבוע של שלומי- יעלה. שיר השבוע לא של שלומי- המתוקות האחרונות. משהו שעשה את השבוע- הלכתי למשחק ^^ משהו שהרס את השבוע- בית"ר ניצחו בו. >< בילוי השבוע- בריכה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות, נו היום הגמר. מה קניתם השבוע?-אוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-משתוקקת למבחן במדעים. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- היי ^^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשלומי וכולכם

למעלה