עזבו אותכם מח"ול |

oi oi oi

New member
../images/Emo102.gif עזבו אותכם מח"ול | ../images/Emo91.gif

תבדקו אולי קצת את הארץ היפה שלנו? יש המווווווווווווןןןןןןןןןןן מקומות ממש יפים.... נגיד "באנגיאס" או מצוקי דרגות או אפילו מצפה רמון, ו"חצבאנגי" אז תהנו!!!!!!

Yo-man

New member
SO ???

מעבר לעובדה שיש פה שאלות (ותשובות) על מסלולי טיול בארץ, אני חושב שבשביל לטייל בארץ יש לך עם מי להתייעץ בלי להיכנס לאניטרנט, בעוד שאם אתה מחפש מלון קטן באקפולקו, בילוי של יום אחד בריו דה ז´ינרו או ארוחה טובה בטורקמניסטאן סביר שתצטרך עזרה ממקור עשיר בידע - ע"ע פורום הטיולים של תפוז.

danistar

New member
איך אמר פולי מהגשש : הצחקת אותו ../images/Emo66.gif

אחרי פעם אחת בחול .. אז נכון שיש לנו ארץ נהדרת ( זוכרים את המערכון עם המכס ?? .. עכשיו יש פה הכל .. ) אבל האווירה בחול והרוגע שווים הכל מעבר לנופים והאתרים שגם הם שווים המון . מי שלא חווה את זה לא מבין . כמי שהסתובב בהוליווד בשדרת הכוכבים , צעד על הגולדן גייט , ראה משחק NBA , אכל סטייקים אצל JR בדאלאס , דיבר עם האפיפיור בוותיקן , ירד את המדרגות הספרדיות , טייל בוונציה ופירנצה ולאחרונה בפארק גואל והסגראדה המדהימה בברצלונה ושוטט ברחובות מדריד ( וזו רק חלק מהרשימה ) אני חייב להגיד לך שעד שלא טועמים לא מבינים .. הדבר היחידי שאני מסכים איתו שהכי כייף זה לחזור הביתה ... ( לא פחות מהטיול עצמו ) בשנה הבאה .. כנראה בלונדון ופריז הבנויות !! דני

למעלה