רון ארד-לחופש נולד

einat8

New member
גם אני ומי יתן וכל השבויים יחזרו לביתם בראים

ושלמים

../images/Emo102.gif רון ארד

הקדמת אותי. באמת שהמדינה שלנו חיה מארוע לארוע... לאור הממצאים, הכתבות והדוחות שפורסמו לאחרונה, האם באמת אתם מרגישים שהפרשה הזו סגורה? או שמא לעד תמשיך לנקר בראשם של הקרובים לו (ובראשנו) שאלת השאלות "אז מה באמת היה שם, והאם יכולנו לשנות משהו?" הספיק מקרה רון ארד אחד למדינה הזו. אני מייחלת לכך שלא נמצא את עצמנו בעוד 23 שנים שואלים את אותה שאלה לגבי גלעד שליט.

einat8

New member
האם באמת כבר עשרים וחמש שנה הוא בשבי

אשמח לדעת את התאריך המדויק עינת

einat8

New member
תודה אני פשוט משוררת ורציתי לדעת את התאריך

והנה השיר שכתבתי לכבודו היום רון/מילים עינת טמסות 16/10/2009 http://www.youtube.com/watch?v=NvJka6K4u1A לרון ארד במלות עשרים וחמש שנים לשבי מי יתן ויחזור אף הוא עם האחרים אל האור רון כבר עשרים ושלוש שנה חלפו כל כך הרבה דברים קראו כבר אי אפשר לספור את המאורות על האצבעות הקטנות אך תמיד פינה קטנה לך שמורה כי עודך נולדת אל החופש השמחה כשמך ולפרקים גם בלונים כחולים עפים אל עבר השחקים אולי תראה את הצבע הכחול צבע החופש נבקש בשמך ששוב ממנו תתרגש ונשא בלב תפילה שתוכל לחזור לאור שכה הקראת עוד טרם צאתך אל הטיסה בשמי ארץ נוכריה אשר דרכך בה אבדה אנו זוכרים אותך רון ארד כי אתה לחופש נולד ואולי שתראה את הבלונים אל תשכח שאנו בכל זאת חושבים עלך ומקווים לראותך . וכל הכבוד על הפורום מי יתן וגלעד יחזור בריא ושלם לביתו אמן

einat8

New member
כמו כן כתבתי הרבה שירים לגלעד משהו יודע

איך אני יכולה להעביר את השירים אל המשפחה ולחזק אותם לפחות דרך שיריי עינת כבר הרבה זמן מנסה לעשות משהו עם השירים ולא יודעת איך אשמח אם תעזרו אם משהו מכיר את המשפחה ויהיה מוכן להעביר להם בשמי עינת

einat8

New member
והנה אחד מהשירים הרבים שכתבתי לו

במהלך כל שלוש השנים לשבי מהיום הראשון עוד רגע ילד / מילים עינת טמסות בעקבות ההתפכויות האחרונות לשחרורו מי יתן ויחזור בריא ושלם ושבו בנים לגבולם http://www.youtube.com/watch?v=r_4pwYEIFvA 2/10/2009 עוד רגע ילד עוד דקה שא בליבך תפילה מספר קדוש שבידך הוא יחזק רוחך החום והאהבה עוד ישובו לחייך יסירו מליבך את מכאובי האימה בעקבות מלחמה עת לשוב הביתה וזה עוד יקרא אתה תראה עוד רגע ילד אם מבט התמים נשחר אותך ותהיה כציפור הדרור הנוגעת בשחקים אל תכנע ואל תשבר כי גלעד לחופש נולד

רון../images/Emo102.gif

את יודעת? יש לי מין תחושה מאוד מוזרה בקשר לרון ארד,מעין קונפליקט בין הרציונל לבין הרגש. באופן הגיוני אני נוטה לחשוב שהסבירות לקיומו היא כמעט אפסית. תנאי שבי לא יכולים לספק לו יכולת להחזיק כל כך הרבה שנים משום בחינה שהיא ובעיקר לא מבחינה נפשית, קשה לי להאמין שארגון טרור ידאג לצרכיו הפיזיים והנפשיים של שבויי צה"ל לאורך כל כך הרבה שנים..מצד שני סימני השאלה הגדולים בנושא של רון ארד ואי הידיעה בקשר לגורלו מנציחים אותו,גורמים לתחושה שהוא חי עדיין... אני מתפללת ומצטרפת לבקשתך שלא נשאל אותן שאלות לגבי גלעד שליט...אני מייחלת לכך שגלעד שליט ישוב אלינו בשלום,בריא ושלם...

מעסה11

New member
גם גלעד לחופש נולד

לפני שכול מה שנוכל לעשות ,יהיה להפריח בלונים לזכרו חלילה, הגיע הזמן שנתעורררר ונעשה לשיחרורו, כיתבו לראש הממשלה,זה האתר דרכו תוכלו לכתוב לו http://www.pmo.gov.il/PMO/PM/Write+to+PM/

אני מפריחה בלונים לרון ארד,

זה א' כל. דבר שני אני מגיעה לפעילויות שונות שנקרות בדרכי, כך שאני כן משתדלת לפעול לשחרורו של גלעד. (ובין היתר אכתוב לראש הממשלה גם, פשוט אינני מוצאת את המילים הנכונות)

מעסה11

New member
הנה מילות מפתח לכתיבה לראש הממשלה

פחדנות, אגואיסטיות,אכזריות, התעללות באזרח \חייל\ שעיר לעזאזל , חומה אנושית של אדם אחד מיוסר לאומה פחדנית,פארנויה לא מוצדקת,צבא חזק, מודעין מצויין, אמצעים טכנולוגים מעולים. אזרחים חמושים רבים, לא להכנע ללחץ של אגואיסטים חסרי לב ופחדנים ,מדובר על אדם, לא על חרק בכלוב ....

מעסה11

New member
יום השנה לנפילת רון ארד מנוף להצלת

גלעד שליט ... כול מי שהנושא קרוב לליבו ,זה הזמן לתת את חלקו בדרכים שונות,אפשר להתעדכן באתר צבא החברים של גלעד בפעילויות השונות ,להגברת הלחץ על הממשלה ,לשחרר את שליט, שמוחזק שלא בצדק ,בחוסר אנושיות גם מצד הממשלה שלנו

למעלה